SHUT UP, JUST SHUT UP...!

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ vad jag är trött på alla bråk stor-bloggarna håller på med! Ni gör mig trött i huvet och jag blir bara frustrerad av att läsa om det!
Helt seriöst så är allt dom snackar om; hur bra dom är, hur snygga dom är, hur mycket pengar dom har, deras ytliga skitsnack om läppförstoringar hit och dit, allt nytt dom köper heeela tiden och hur mycket det kostade och så bråkar dom. SKRIV OM NÅGOT VETTIGT FÖR EN GÅNGS SKULL?!
Hur bra är dom egentligen? Inte alls bra. Dom är nog inge vidare bra i skolan, säkert inte smarta alls, inte alls snälla och trevliga, inte fina personligheter, inte snygga egentligen, dom har säkert inte så mycket pengar dom säger och dom är säkert inte ett dugg lyckliga.
Och skala bort deras "kända" fasad, alla deras pengar och tvätta bort allt deras smink och vad har ni? Fula, vanliga människor.
Dessutom snackar dom så mycket skit så dom har troligtvis inte en enda riktig kompis.
Ni kommer råka så illa ut i framtiden. För inte kan ni leva på era bloggar hela livet och ni går ju inte i skolan så antagligen kommer ni bli städare eller något med världens sämsta lön :)
Lycka till i livet, men tänk på att det är insidan som räknas och er insida är ungefär som en 90-årig gammal gubbes ruttna rövhål!

Jag känner så här; dlrfktgkerflg egll öhl,göl röbfvgnh för alla stor-bloggare just nu!


Kommentarer
? Anonym

vad snällt :D när kan du fixa den ?

2009-11-08 @ 20:28:02
URL: http://isaabellenilsson.blogg.se/
? rebecca

hahaha, det är bra linneah! hoppas nu alla stor bloggare läser detta :D<3

2009-11-08 @ 21:26:43
URL: http://rebeccawinberg.blogg.se/



Vad heter du?
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg/hemsida?:


Skriv något fint här nedan:


RSS 2.0