REGNIG SÖNDAG

Klockan ringde kvart över 8 idag, ville bara lägga mig och dö. Shit vad trött jag var, kanske berodde på att jag då hade sovit ca 3-4 timmar. Sov nämligen över hos Handii i natt.

Igår kväll hade hon precis lagat mat när jag kom dit. Det blev klyftpotatis och rotfrukter gjorda i ugnen, grillat kött, sallad och brunsås. Mycket gott :)

MUMS!

Efter maten hoppade vi på hennes studsmatta, haha och sen satt vi vid datan medan vi väntade på att hennes päron skulle lägga sig och på att tv:n och soffan därmed skulle bli lediga. När dom väl lagt sig satte vi oss tillrätta med sprite, choklad och chips under täcken och filtar och kollade på först
"The house bunny"

älskar Anna Faris

och sen på typ någon konstig gammeldags cp film o.O haha kommer inte ens ihåg vad den heter...
Ajja, kom väl i säng kanske vid 2 och sen låg vi och snackade och skrattade i några timmar :)

Idag har jag varit på möte i Halmstad och sen hemma hos en familj som vi känner där. När vi kom hem var klockan typ 3 så jag satte igång och städa hos daisy, plocka ur diskstället (vi är en av dom sista familjerna i världen nämligen som inte har någon diskmaskin (Y) ) och ta ut soporna medan mamma städade lite. Sen kom mormor och morfar fast jag somnade med datorn i knät. Sjukt trött.
Nu ska jag försöka få igång min msn, internet laggar som vanligt... telia kan ta sitt mobila bredband och stoppa upp nånstans!
Over and out.


Kommentarer



Vad heter du?
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg/hemsida?:


Skriv något fint här nedan:


RSS 2.0