ÄNNU MER NYTT


Parfym - fick av älskling (Zara)
Bronsfärgat armband - H&M
Guldig skalbaggering med stor röd "diamant" - fick av älskling (H&M)


Trosor - H&M
Långa strumpor - H&M


Rosa tröja - H&M
+ en likadan till i beige


Världens snyggaste jeans - Zara


Super snygga shorts - Zara


Gullig myströja - Zara

Var i Köpenhamn med mamma, Mensur, Peter, Maria och Shaun igår hela dagen. Vi gick mest omkring och shoppade haha. Skulle egentligen in på Tivoli men det blev inte av. Ingen som kände för att åka något i underkylt små-regn så..
Dock fyndade jag rätt mycket som ni kan se. Rean där var ju lätt bättre än Välas usla rea...!


NEW THINGS

Sorry att jag inte bloggat på ett tag. Men här kommer lite nya saker jag har inhandlat


Har äntligen fått hem mina kängor från La Redoute. Dom var 3 månader försenade, ska ringa och klaga och tänker inte beställa något mer därifrån.


Millitärgrön kjol - Cubus


Gröna millitärbyxor - Cubus


Rosa mp3 och extern hårddisk - Elgiganten

Har varit på mellandagsrean två dagar på raken nu. Var där i tisdags med mamma, Peter och Mensur. Då handlade jag kjolen, byxorna och ett par vanliga svarta leggings. Rätt dålig rea i år tycker jag. Iaf på Väla. Dom hade lite kläder på rea och dom där va va typ fula.. Cubus hade däremot kanon bra rea :)
Idag var jag först på Elgiganten och sen på Väla igen med Mensur och Van. Köpte mp3:n, hårddisken och en massage-grej till mamma. Nu är jag halvt pank. Men det gör inget för jag är nöjd med mina inköp. Dom var ganska billiga och bara saker jag behövde :)


DAG 17 - MITT FAVORITMINNE

Denna var svår, det finns ju så många såklart och just nu kan jag inte alls komma ihåg mitt favorit... Men jag kan berätta att när pappa var här sist för typ 4 år sen med min storebror Cameron också från USA så var det väldigt roligt :) Vi var i dk på tivoli och på vaxmuseet, vi kollade filmer och lagade mat och hade hur mysigt som helst! Så det är nog ett av mina favoriter. Ett annat är nog när jag och Handii var på helsingforgsfestivalen för två år sen. Fett kul! :)

Det får nog räcka för mer kommer jag inte på riktigt o.O haha...


TRON LEGACY

Har varit på bio ikväll med snutt. Vi såg Tron Legacy som faktiskt var riktigt bra :) Dock var den liite svår att hänga med i ibland. Den var ju väldigt futuristisk om man säger så :p

Nu har Mensur precis åkt hem och jag sitter och käkar soppa som mamma precis lagat samtidigt som jag kollar på Avatar :)
Imorgon bitti ska mamma åka till dk och hämta sin kille på flygplatsen. Han ska hälsa på oss nu i 2 veckor. Han kommer säkert frysa ihjäl, han bor ju i Australien och har aldrig varit utanför det heller haha o.O
Men nu ska jag göra bloggutmaningen. Puss!


RUND SOM EN BOLL, MÄTT SOM ETT TROLL? ;O

Haha... Idag har jag ätit alltså! :o

Gick upp 20 i 9 och tog en dusch, fixade mig och sånt. Sen hjälpte jag mamma att baka en princesstårta och vid 1 åkte vi till mormor och morfar. Där var även min moster och hennes man. Resten av dagen har vi ätit, kollat kalle anka, ätit, skrattat, spelat spel, lagt pussel, ätit, kollat karl-bertil jonsson och ÄTIT! haha I'm so mätt så ni anar inte.
Jag fick btw en biobiljett och 1000 kr av mormor och morfar också :) Så gulliga! Ska ju på bio med Mensur imorgon kväll och har ju redan en gratis ticket så nu har vi två, gött!

Men nu ska jag sova, gör uppgiften för dag 17 imorgon, pallar verkligen inte nu.
Godnatt :)♥


Princesstårtan jag och mamma bakade (hannah hjälpte liiite också)


GODNATT PÅ ER

Ikväll har jag och mamma satt upp tavlor + ljusstakar på min vägg, jag har sytt, lagat mat o.s.v. Min syster kom även hem ikväll och Mensur har varit här.
Nu ska jag snart sova för ska upp vid 9 imorgon. Måste duscha då eftersom jag inte pallade ikväll (aldrig bra att göra så -.-) och välja kläder o.s.v. Hann inte sy färdigt min klänning så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig hos mormor och morfar imorgon och vi ska åka dit redan 11 ;(
Får väl ta något gammalt fult och tråkigt ur min tråk-garderob :(
Ajja, nattinatti♥


Numera pryder det här finfina min ena vägg :)


DAG 16 - MIN FÖRSTA KYSS

Öhh... Minns inte hehe :)



Sorry att det blev en sån kortis idag, men vad ska man göra när man har dåligt minne?
Btw! Hade ju skolavslutning igår och jag fick ett pris för att min grupp van ett projektarbete för ett tag sen :) Fick ett diplom och en biobiljett så det tackar jag för, ska använda den i helgen då jag och Mensur ska gå och se Tron Legacy. Någon som sett den och vet om den är bra?



För er som inte ser så står det "En bra produkt och en bra presentation där det märktes att alla var väl förberedda. Produkten är intressant ed bra funktioner till ett rimligt pris. Många olika delar som känns genomförbara."


IRRITERAD

Skrev nyss ett inlägg men så råkade jag skriva fel och tryckte på "sudda" knappen men då kom jag tillbaka till "hem" och så sparades det inte i utkast så nu får jag göra om -.-

Har ju inte bloggat nu på ett tag men har haft fullt upp. Förhoppningsvis kommer jag komma igång med bloggningen igen efter imorgon.
Hade tänkt börja med bloggutmaningen på det stället jag slutade ist för att ta igen alla dagar jag missat för det hade blivit jätte många dagar på en gång isf, så idag får räknas som dag 16 av utmaningen alltså.

Idag ska jag hjälpa mamma att städa lägenheten, jag ska baka och jag ska se om jag hinner sy färdigt min klänning :)
Återkommer snart med bloggutmaningen för dagen, poss!♥


Bild sen förra veckan


NY KATEGORI

Har nu skapat en kategori här i bloggen som heter läsarfrågor :)
Dock har jag bara lagt till mina senaste 3 läsarfrågor där, orkar nämligen inte sitta och leta igenom hela mitt arkiv och flytta över alla haha .__.


LÄSARFRÅGA

Från Leia; "Vad är det för en bloggutmaning?"

Detta är utmaningen om du vill göra den själv :)

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


ÅHÅ :(

Jag ligger ju jätte mycket efter i min bloggutmaning nu ;( buhu!
Hur ska jag göra nu då? Får väl göra alla samtidigt I guees .___+

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt men tror att jag snart ska fixa mig lite och traska hem till Amanda och hämta mina kläder. Sen ska jag kolla här hemma och vi har något bra tyg så jag kan fixa till en klänning lite till skolavslutningen på onsdag. Vi får se hur det blir med det dock... haha.
Annars tror jag att jag ska beställa hem dom röda skorna idag! :D:D IHH! hehe

Men ska göra dom 3 bloggutmaningarna som jag missat nu.

Här är två bilder jag redigerade på Sandra igår :)

 
Före                                                        Efter

 
Före                                                      Efter


FÖRLÅT O.S.V.

för att jag inte uppdaterade igår men var det bara mitt blogg.se som såg konstigt ut? :S Kunde inte hittade ställdet där man skulle logga in och det hjälpte inte hur många gånger jag än klickade på uppdatera... ajja.

Ska göra både bloggutmaningarna för igår och idag senare men nu ska jag hoppa in i duschen. Känner mig så himla ofräsh.
Har legat hemma med migrän i två dagar nu så kan ju bero på det. Dock håller den på att gå över nu tror jag men ska bara ligga hemma och ta det lugnt ikväll. Mamma är på fest på jobbet så jag har lägenheten för mig själv :] Älskar att vara ensam haha!


REDHEAD







Såhär ser mitt hår ut numera :) Blir så konstigt på alla bilder med min mobilkamera :S ogillar den starkt!


DAG 15 - MINA DRÖMMAR

Humhum, ja vad ska man skriva här?

Min stora dröm innan var att bli modell men den drömmer har jag gett upp, är för kort och inte alls tillräckligt smal o.s.v o.s.v.
Nu vill jag väldigt gärna designa mina egna kläder. Hur ballt hade det inte varit att ha ett eget klädmärke och att se folk gå förbi en på stan i mina kläder?! Det hade allt varit något :)
Så min stora dröm i livet är nog att flytta typ till tokyo eller new york eller något och bli en känd kläddesigner och med pengarna hjälpa hemlösa barn och barn som blir sålda.. eller såklart inte bara barnen jag skulle vilja arbeta mot human trafficking (vet inte vad det heter på svenska o.O haha) över huvud taget!






Usch... hemlösa och människor som blir sålda är nog det hemskaste som finns.


Måste bara tillägga lite.
Jag fattar inte folk som säljer andra, helt seriöst? Alla är vi människor och varför skulle en person ha rätt att sälja en annan person? Det är så sjukt, jag kan inte förstå det. Verkligen inte alltså!
Och i den human trafficking filmen är det en liten flicka som är såld som blir sjuk och istället för att ta henne till sjukhuset knäcker dom nacken på henne som om hon vore en sjuk guldfisk man spolar ut genom toastolen! Hade man haft en sån person framför sig och en pistol i handen hade man ju inte tvekat en sekund.

Och hemlösa.. varför är det så att vissa människor tjänar pengar som ogräs (kändisar som tjänar hur mycket som helst på EN film eller ETT avsnitt) och sen finns det folk som sover på gatan eller som får sälja sig själva för att ha råd med mat?! Barn som säljer sig själva för att kunna skicka hem pengar till sina familj finns ju också.. HEMSKT! Usch, den här världen är hemsk hemsk hemsk.


DAG 14 - VAD HADE JAG PÅ MIG IDAG

Skulle gjort denna igår men jag va sjuk och va bara hos doktorn och dom kläderna var inte direkt att hänga i granen så det fick bli kläderna från idag ist :)


Så himla ful bild haha... mitt hår ser inte alls rött ut där heller ju :s men ska visa en annan bild på det sen!


Lila blommig sjal - Åhléns
Svart kofta - Sandras (Lindex)
Jeans - Gina


JAG DÖÖÖÖR!


OH-MY-GOOOD...
Dom måååååste jag beställa såfort jag får pengar annars kommer jag inte överleva!


LITE SMÅTT STRESSAD

Idag fick vi sluta tidigare och efter skolan var jag hemma hos Sandra hela dagen. Mamma hämtade mig vid 6 och när vi kom hem lagade jag lite mat till mig och Mensur som kom senare :)
Vi har kollat Top model, tycker inte om någon av dom sm är kvar :S, och svenska hollywoodfruar men Mensur gick nyss så ska snart sova.

Jag känner mig as stressad för vi har ett stort prov på onsdag typ i bolagsformer, budget, excel, affärsidéer och blablabla och jag kan inte! Och imorgon kommer jag inte hinna plugga på det alls för jag går i skolan hela dagen, måste gå en kvart tidigare för att ta en buss till Åstorp, gå till mammas jobb, bli trackad av små-killar, åka till min doktor och sen kommer vi aldrig hem därifrån förrän typ vid 7, halv 8 och då kommer jag va cp trött och inte hinna plugga på allt jag behöver... omg vad ska jag ta mig till? :(


What can I say..? Man går helt enkelt upp i vikt av stress.


DAG 13 - DEN HÄR VECKAN

Den här veckan började idag :) Haha
Jobbigt att denna kom på en måndag för nu får jag ju berätta om vad som ska hända den här veckan ist för vad som har hänt den här veckan :(

Den här veckan ska jag:

• gå i skolan (ofc)
• ha jätte svårt prov på onsdag :(
• ha klassavslutning på fredag
• baka
• försöka fixa en klänning till avslutningen nästa onsdag
• åka till mormor och morfar

sen får vi se vad jag hittar på resten av veckan, antagligen inget intressant haha...


ÖHH

Ni anar inte vilken seg och trött helg jag har haft! :O Jag pallar inte!
I fredags var jag med Cornelia och Sandra hemma hos Sandra. Vi somnade nog inte förrän vid 5-6 tiden och sen var det någon som väckte mig på morgonen -.-
Igår kväll var Mensur här, vi köpte pizza och kollade film sen sov han här i mitt rum så tog jag soffan i vardagsrummet med mamma :)
Vi la oss inte förrän vid 4 och imorse väckte mamma mig för att jag skulle göra massa innan vi skulle till mormor och morfar. JAG HAR INTE FÅTT SOVA UUUTTTT PÅ HELA HELGEN :( Det gör mig tjurig, grinig och gnällig .___.

Idag har vi varit hos mormor och morfar och nu är Mensur här igen. Mamma ska färga mitt hår nu så hinner inte blogga mer men här kommer en rolig bild från hemma hos Sandra :)


HAHA hennes hår fastnade för två år sen och så klippte hon av det och hon har fortfarande inte rensat! Shit vad jag garvade när jag såg det x)


DAG 12 - I MIN HANDVÄSKA

Detta har jag i min hanväska:



• Sminkväska
• Tuggummi
• Plånbok
• Plåster
• Söt liten rosa burk med tabletter (typ huvudvärkstabletter, allergitabletter m.m.)

Detta finns alltid i min handväska, sen har jag såklart ibland andra saker där i också :) haha


DAG 11 - MINA SYSKON

Får väl ta tag i mig själv och göra den här nu :p

Jag har faktiskt två syskon. Det visste ni inte va? Jo, jag har ju Hannah, min storasyster men sen har jag faktiskt en storebror också som heter Cameron.

Min storasyster Hannah Dano är född 1991. Hon är alltså 19 år (snart 20) och tog studenten i somras. Hon gick på John Bauer gymnasiet i Halmstad och där läste hon, precis som jag gör nu, entreprenörskap.
Numera bor och jobbar hon i Gbg och kommer hem lite då och då.
Jag och min syster har väl aldrig varit direkt bästa kompisar ;) haha! Iaf inte när hon bodde hemma. Då bråkade vi heeela tiden och självklart var det alltid hennes fel.. hehe..
Numera är vi nog lite bättre kompisar. Tror att det beror på att vi inte behöver träffas så ofta :p


En bild på Hannah från hennes student


Min storebror Cameron Summers är född 1990 vilket betyder att han är 20 år. Ett år äldre än min syster.
Cameron bor i USA och jag har bara träffat honom en gång och det var för 4 eller 5 år sen när han och pappa kom hit från USA och hälsade på :) Han är dock bara vår halvbror för vi har samma pappa men inte samma mamma.
Så mycket mer kan jag ju inte säga om honom, känner inte precis honom men jag vet att han är väldigt snäll :)


Detta var den enda bilden jag hittade på honom. Dock är den gamal..


DAG 10 - DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG





• skjorta - gina
• långt halsband - fått av min moster
• strumpbyxor - jätte gamla men tror att dom kommer från gina
boots med nitar - DinSko

Btw, sorry för dom usla bilderna men tagit dom i mörker med min mobil+blixt... ingen bra kombination, haha.


DAG 9 - MIN TRO

Nu gör jag gårdagens bloggutmaning.. ingen mening att jag gör den här ju eftersom jag aldrig gör det på rätt dag iaf .___+ haha ajja, igår funkade ju inte mitt internet vilket det gör nu (för tillfället iaf) så får skynda mig att göra det nu innan det lägge av igen!

Som jag har sagt innan så är jag ett Jehovas Vittne, vet inte riktigt vad jag ska berätta om det haha så jag säger inget utan vill ni veta något så feel free to ask! :)


SORRY,

att jag inte gjorde bloggutmaningen igår men mitt internet har lagt av helt där hemma -.-
Sitter i skolan nu, ska sluta snart :)
Bloggar när jag kommer hem och mitt bredband får in mottagning idag .___.♥


KOMPLIKATIONER

Det verkar som om det inte går att flytta över bloggen så jag har tagit bort den andra igen, kanske fixar det någon annan gång men orkar inte idag, så stanna här fina läsare! :)♥


DAG 8 - ETT ÖGONBLICK

Okej, den här var ju nog inte svår!

Ett ögonblick.. kanske när jag och handii var på Teneriffa och vi träffade 3 härliga normän, Thomas, Petter och Marita som vi hade så sjukt kul med?
Vi hittade ett ruttet ben med en fot och en sko på i en bunker när vi hade varit på stan en gång haha! Jag fattar fortfarande inte att vi inte ringde polisen eller något :S Killarna bara petade på det med en pinne och sen stack vi.. haha!
Och varje morgon åt vi mackor med nutella, pannkakor och äggröra+bacon! Det var ingen dålig frukost det inte :)


Kine, Lise, Marita, Thomas, Handii och jag haha...!

Eller kanske när jag och Mensur var i Malmö. Det var en underbar dag också! Först skulle vi äta när vi kom fram för vi var båda as hungriga och Mensur ville tvunget äta på pizzahut eftersom hans kompisar hade sagt att det var gott men när vi kom dit så hittade vi inte det. Så vi yrade omkring i typ 1 timme och han vägrade fråga någon om vägen haha.. killar.. men efter väldigt många om och men övertalade jag honom att fråga och då hittade vi äntligen dit! Väl där var det gott men vi blev lite besvikna. Resten av dagen vart det shopping och vi tog några mysiga bilder vid ån där :)


Jag och Mensur i Malmö :)♥

Jag kan säkert komma på massor fler fina ögonblick i mitt liv men det får räcka med dom två :)


DAG 7 - MIN BÄSTA VÄN

Får göra den här nu ikväll eftersom jag inte gjorde den igår.

Min bästa vän.. jag har nog 2 stycken. Först min kille Mensur såklart. Det är ju självklart han som är min bästa kompis eftersom jag umgås med honom så himla mycket som jag gör och eftersom vi känner varandra så bra. Han är nog den personen som känner mig bäst näst efter min mamma.
Men annars är det handii. Det är ju inte på samma sätt liksom. Det är ju ganska naturligt att ens pojkvän är ens bästa kompis men även att man har en tjej-bästis eftersom det är henne jag snackar skit med. Det är henne jag pratar pojkvänner med och det är henne jag skrattar åt ingenting med. Så det ligger ju på helt olika plan liksom.

Men om jag ska berätta lite om handii så heter hon egentligen Felicia Nylbäck och alla kallar henne handii eftersom att hon beter sig så korkat och klumpigt haha :)
Hon är född 1995 och är alltså två år yngre än mig. Hon går sista året på högstadiet och jag har ingen aning om vad hon ska gå sen.. hehe.
Jag och handii har känt varandra i typ... 3-4 år tror jag? Fast vi har vetat vilka vi är sen vi va små för vi är bägge jehovas vittnen så vi har gått i samma församling länge. Dock har vi aldrig snackat innan. Jag kommer ihåg att jag tyckte att hon var en tönt och att jag aldrig ville bli kompis med henne haha :p Och sen var jag med en tjej som heter hannah en gång så skulle vi träffa lite andra på stranden så var handii där så snackade vi lite och bestämde att vi skulle till hbg festivalen tsm som var dagen efter. Sagt och gjort, det var en av dom roligaste dagarna i mitt liv haha! Mördarkarusellen :)
Sen började vi umgås hela tiden och förr förra vintern följde jag med hennes familj till Teneriffa. Det var helt awesome! 2 riktigt härliga veckor det! Saknar det jätte mycket :(

Nu har jag och handii inte umgåtts så mycket, vi har båda pojkvänner och även om det inte borde komma emellan oss så har det nog tyvärr gjort det. Men vi försöker ändå ses ibland och då har vi lika kul som vanligt :)♥


Såhär såg vi ut precis när vi hade träffats.. haha handii!




Hahaha


Brun jag va då :( och kolla in biffmuskeln på benet!


Hahaha, detta måste vara den fulaste bilden ever! :o


LÄSARFRÅGA

Fick den här frågan av Denise idag: "Hejsan :)
Jag har läst din blogg länge men inte vågat kommentera :) Haha. Men har du facebook? och vad heter du om du har det? Ha en bra dag, Kraam<3"

Svar: Jag hade bara tyckt det var roligt med lite fler kommentarer så känn inte att ni inte vågar! :O
Aa det har jag, jag heter Linneah Dano på fb :)♥


DAG 6 - MIN DAG

Den här var enkel, den gör jag ju varje dag :p Dock ska jag kanske göra den lite mer detaljerad? haha

Idag vaknade jag vid 7 och fixade mig. Sen blev det havregrynsgröt och färskpressad apelsinjuice som mamma hade fixat till mig :) Min mamma är så snäll och gullig (a)
När jag var helt färdig bar det av till skolan där första lektionen var näthandel. Den pågick hela förmiddagen och på eftermiddagen hade vi matte/klassråd/mentorspass.
Där var även en ny tjej i klassen idag som är och hälsar på nu i två dagar (hon ska alltså vara med oss imorgon också) som heter Josefin :) Riktigt snäll och rolig, hoppas hon börjar!

Skolan slutade kvart i 3 och när jag kom hem kollade jag på Charlies änglar. Tycker så mycket om dom filmerna, dom är så roliga.
Nu ikväll har mensur varit här och vi såg Simbad - legenden om dom 7 haven och så såg vi klart på Inception. Tyckte inte om den, den var så krånglig och konstig...

Nu har jag nyss duschat, ätit, tagit mina mediciner och gjort mig helt klar för sängen och skulle nyss mata daisy då jag upptäckte att hon är död :( Så nu har jag fällt några tårar för det i mensurs famn och han åkte nyss hem. Vi ska begrava henne på söndag hos mormor och morfar om det går.. marken är ju säkert frusen och hård nu..
Ska lägga mig nu, är trött och mina ögon är svullna .__.

Godnatt♥

Bjuder på två fina bilder på Daisy




Jag kommer sakna dig♥


ETT VINTERLANDSKAP

Vi har hur mycket snö som helst nu, IHH!! :D Jag älskar snö och hatar tö! Usch, jag vill inte ens tänka på grått slask... uhh.

Idag när jag kom hem var mormor och morfar här. Dom hade med sig hemmagjord gröt så vi åt den. Dock mådde jag ganska illa efteråt då den var väldigt söt :/

När dom hade åkt kom mensur hit. Han hade en vinflaska med sig till mamma.. haha fjäskis ;p
Men hon blev förståss glad :)
Jag och mensur kollade på Inception. Dock hann vi bara se typ halva filmen så vi ska se resten imorgon. Den verkar lite konstig och är väldigt svår att förstå tycker jag..
Sen gick jag, mensur och mamma ut och lekte i snön haha. Vi byggde en snögubbe i tanternas park brevid tjej-statyn som står där så hon fick en kille :)


Mamma under bygget, hahaha "I've fallen and I can't get up!"


Här är han färdig, han fick Hercule Poirot - mustash, fint va? :)
Btw, han har gren-armar men dom syns inte


Facelook... rökarN

Nej nu är klockan 1 :O och jag är trött och det är skola imorgon. Dags att sova kanske? JA! Ska försöka göra havregrynsgröt till frukost. Har varit sugen på det länge nu och dessutom är det nyttigt och sen lär man ju inte bli hungrig innan lunch :)

Här ska jag gå och lägga mig nu


Visst ser det mysigt ut? :D
Godnatt!♥


DAG 5 - VAD ÄR KÄRLEK

Hmm... jag tror att människor har olika definitioner av vad kärlek egentligen är. Men kärlek är olika precis när man blir kär och sen när man varit kär länge.

När man precis blir kär så är kärlek pirr i magen när man ser personen, det är bubbel, nervositet och lycka när personen ler mot en eller pratar med en. Det är även den där sprudlande känsla som känns som om det ska bubbla över när personen smsar eller skriver på msn, säger att man är söt eller vill träffas. Känslan som gör att man bara vill skrika högt och hoppa av ren lycka.
Det är ny kärlek enligt mig. Älskar den känslan :)

Gamal kärlek, som min och mensurs som pågått ett tag är på ett annat sätt. Jag känner mig ju inte direkt bubblig eller nervös när jag träffar honom haha... och jag känner mig ju inte sprudlande när han säger att han älskar mig eftersom jag är så van. Det är på ett annat sätt nu, mycket djupare på något vis. Det är inte som en främmande person som gör en lycklig genom att säga att man är söt utan han är min bästa vän som känner mig utan och innan och jag känner honom lika väl. Vi delar samma humor, kan skratta ihop och numera kan han göra mig glad genom att få mig att skratta. Man är lycklig hela tiden tillsammans, så fort man umgås men sen bråkar man även. Fast bråk tycker jag är en positiv sak i ett förhållande (om det inte är allt för mycket eller väldigt våldsamma bråk) för då tröttnar man inte lika mycket på varandra. Om man aldrig bråkar så måste det ju bli väldigt tröttsamt efter ett tag.. eller?
Och även om den där bubbliga nybörjar-kärleken är helt underbar måste jag säga att gamal kärlek t.o.m är bättre!♥


DAG 4 - DET HÄR ÅT JAG IDAG (IGÅR)

Det får bli både dag 4 och dag 5 här idag eftersom jag inte hade tillgång till att blogga mer igår kväll.
Vi börjar med dag 4 såklart.

Igår åt jag först en skål kellog's special K till frukost med mjölk.


Och sen på kvällen innan jag skulle sticka till Sandra åt jag lite makaroner med vegetarisk sojakorv till.

 +

Hemma hos Sandra åt jag lite lösgodis.




Så.. det var vad jag åt igår :)


LÖRDAG, IGEN?!

Ofta det redan är en hel vecka sen jag var på tjejmiddag hos mandapanda :o Vad fort tiden går...
Just det man1, glömde smsa och hämta mina kläder igår FÖRLÅT! :(

Sorry att jag inte bloggade igår men hade fullt upp hela dagen. Var med handii efter skolan och sen följde vi med mamma till Willys och handlade. När vi kom hem kom mensur en stund och Gulligullan och sen chillade vi resten av kvällen.
Vi la oss redan vid typ 12 och somnade vid 1, eller handii somnade innan för det gör hon alltid .__. haha
Idag vaknade jag av att mamma kom in typ vid halv 12. Sen åkte handii och nu har jag nyss käkat frukost och plockat undan bädd-sakerna från golvet.
Ska städa vardagsrummet, diska och lite så idag. Sen blir det duschen, sminka sig och iväg till Sandra. Ska dit vid 6 tiden och spendera min kväll där med henne :)

Uppgiften för dag 4 kommer senare eftersom jag ska berätta vad jag har ätit idag haha så det får bli när jag ska lägga mig... konstig uppgift. Är det meningen att jag ska fota det också? o.O Det struntar jag nog i...


Random bild på mig sen förra vintern. Shit vad jag har förändrats på ett år, såg ut som en fjortis där ju... o.O
Och btw, kolla vilka smala ben jag hade :'( </3 haha


DAG 3 - MINA FÖRÄLDRAR

Mina föräldrar heter Annika Andersson och Edward Dano.
Mamma är 43 år och bor här i Ängelholm med mig. Pappa är kanske typ 40 (inte säker) och bor i USA.

Min mamma är världens bästa mamma, och det är inget jag bara säger för att hon är min mamma utan hon är verkligen världens bästa mamma! :O Hon är snäll, rolig, en av mina bästa kompisar o.s.v. Sen är hon nog rätt skrämmande om man frågar vissa andra... haha ;)

Min pappa träffar jag aldrig. Det är nog 4 eller 5 år sen nu jag träffade honom sist. Han skulle egentligen kommit hit och hälsat på oss i somras men det blev lite komplikationer vilka gör att han inte kommer kunna komma hit dom närmsta 15 åren, så om jag vill träffa honom så får jag åka dit. Ska nog göra det när jag har lyckats spara ihop pengar (aldrig .___.). Dock brevväxlar vi regelbundet :) På tal om det måste jag svara på hans brev! :o

Men det var nog allt jag kan komma på om mina föräldrar. Det var ett konstigt bloggämne tycker jag för det finns ju egentligen inte så mycket att säga.. haha så ni kan få två bilder på dom ist :)


Min söta lilla mamma :)


Har inga nya bilder på pappa men här är en på honom och mig när jag va en liten knodd :]


DAG 2 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

Hmm den här var ganska svår faktiskt o.O

Men jag tror att min första kärlek var till en kille på min skola när jag gick på fram. Haha jag gillade honom jätte mycket i flera år x') Dock kände jag inte honom, hade bara snackat lite så jag gillade mest honom bara för att jag tyckte att han va så sjukt snygg.
Sen blev jag så himla nervös varenda gång jag såg honom och så en gång kom han och hans kompis och satte sig med mig och nellie och jag var så nervös så jag tappade min mp3, som jag hade då, i golvet minst 3 gånger haha! Fy vad röd jag blev i ansiktet.. naaw, han borde ju iaf tyckt att jag va lite gullig som blev så nervös eller?
Mer kan jag inte säga och jag tänker inte skriva hans namn här, men han måste ju verkligen ha varit min första kärlek för sånna små-gillningar på lågstadiet räknas ju inte, dom minns jag inte ens :] haha!


Kan inte ni berätta om era första kärlekar? :)


EN LÄSARFRÅGA

Fick den här frågan av en tjej som heter Sara idag: "Varför gick du om? Klarade du inte kurserna? kram, jättefin blogg!"

Svar: Det var inte för att jag inte klarade kurserna jag fick gå om utan det var för att jag har varit så himla sjuk hela förra året och även nu. Men nu har vi hittat problemet och håller på att lösa det. Det är hela det där med inget imunförsvar o.s.v. Det blev ännu värre när jag dessutom hade svininfluensan förra vintern.
Och p.g.a att jag var sjuk så himla mycket så missade jag ju typ halva undervisningen och när jag väl var där så var dom mitt i projekt o.s.v så jag kunde inte hänga med riktigt då. Och därför valde jag att istället för att plugga som en galning hela sommarlovet och göra färdigt det under 2an plus 2ans arbete (vilket jag aldrig hade klarat) så ville jag hellre gå om. Dessutom trivdes jag inte så bra i min klass vilket jag gör nu så det var bara bra :)
Dock saknar jag dom lite ju :/


Min gamla klass på skolavslutningen i somras


SKRIDSKOR OCH ONT I MAGEN

Gick upp och sminkade mig som vanligt idag men hade så ont i magen så jag sov vidare ett tag. Vid 11 kom nellie hit och sen tog vi bussen med några av våra classm8's vid 12 till ishallen. Vår idrott idag bestog nämligen av att åka skridskor :)
Dock var mina för små så jag har jätte ont i mina tår nu :( haha trillade bara en gång så det gick ju helt ok.

Nu har jag och nellie precis ätit och hon gick nyss. Nu ska jag städa på mitt rum och senare kommer nog snutt hit som vanligt.
Bloggar när jag är klar med städningen, puss♥


Jag idag. Kände mig som en heidi i flätorna o.O haha


DAG 1 - PRESENTERA MIG SJÄLV

Ehh haha hur ska jag börja?

Typ... hej! haha Jag heter Linneah Zoe Yasmine Dano och är 17 år. Jag föddes 1993 här i lilla ängelholm på det lilla bb som fanns här då.
Jag bor i en lägenhet i centrum med min mamma Annika. Jag har en storasyster som är 19 som precis har flyttat. Hon bor och jobbar i Gbg och min pappa Edward bor i USA fast jag träffar aldrig honom.
Jag har även en halvbror i USA som heter Cameron men honom har jag bara träffat en gång.
Hela min pappas släkt bor i USA och dom flesta har jag bara träffat en gång och det var när jag var en liten plutt.
Dock har jag min mormor och morfar här i närheten och jag träffar dom varje söndag då vi åker dit och hälsar på.

Jag går första året på John Bauer gymnasiet här i stan. Skulle egentligen gått andra året men jag har gått om. Jag går entreprenörskap och det var i min förra klass jag mötte min nuvarande pojkvän Mensur :) Han är 19 år och kommer från Kosovo ursprungligen. Vi har varit tillsammans i 7 månader nu och han är hur underbar som helst och min bästa vän♥

Med i vår lägenhet bor ett litet lurvigt svart och vitt marsvin som heter Daisy. Jag har nog haft henne i typ 3-4 år nu tror jag. Egentligen är jag ingen bra marsvins-ägare utan det försvann tyvärr med åldern.
Nu vill jag gärna ha en liten dvärgspets hundvalp istället :)

På min fritid umgås jag mest med Mensur. Vi brukar sitta hemma i min soffa med min mamma och kolla på film haha, men ibland sticker jag ut och träffar vänner och sånt istället.
Annars tycker jag om att sy, rita, pilla i photoshop och lite sånna kreativa saker :)
Älskar även att spela tv-spel haha dock har jag inget :(

Ajja, det var nog allt jag kunde komma på, undrar om någon orkar läsa allt o.O


This is me.
(Dock är bilden sen i somras)


30 DAGAR.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Eftersom alla gör den här nu så blev jag också sugen så börjar med den första sen :)


VÄRLDENS SEGASTE DAG

Den här dagen har bara varit jobbig alltså .__.
Stressade till skolan idag, till vilken anledning? För vår lärare va sjuk men ingen säger ju nånsin något sånt till oss eller bryr sig om att sätta in en annan lärare så vi satt och gjorde inget den första timmen tills en annan lärare fick lämna sin lektion för att ha oss. Kunde inte vi fått den timmen hemma ist för att sitta och frysa ihjäl i ett rum utan värme typ? -.-
Sen gick det på som vanligt, tråkigt alltså. Som tur va slutade vi 11 och då gick jag och nellie hit och åt lunch. JAg gjorde en sallad som blev helt ok. Sen bakade nellie en kladdkaka medan jag latade mig i soffan. Hon gick för typ en timme sen och handii skulle kommit hit vid 2 men hon har inte hört av sig så jag antar att hon inte kommer...

Kl 5 ska jag och nellie stå och sälja kakor på öppet hus på vår skola. Efteråt ska mensur komma hit och vi ska se Redline som jag laddade ner igår och som jag och mamma har letat efter länge :)
Har ni sett den? Den är kanon!


RSS 2.0