YEYE



Haha nu måste jag bara ta upp lite saker till mitt försvar här:

1. Känner du mig? Don't think so, så du ska inte komma och kalla mig ytlig bara för att jag tycker det är snyggt med fast och runda bröst?! Dom som känner mig skulle nog inte beskriva mig som speciellt ytlig så sluta dömma folk. Varför är det så att folk som bryr sig om sitt utseende är ytliga? Man kan väl ha en snygg utsida och en fin insida samtidigt eller? Eller bara för att man ser bra ut så är man som en insjö, bara yta och inget djup? Korkat.

2. Har jag sagt att det bara är brösten som spelar någon roll eller? Nej. Jag sa bara att JAG inte tycker att dom är snygga på bilden och att JAG inte vill ha sånna. Sen får väl du göra som du vill och tycka som du vill och om du tycker dom är snygga så tyck det då, men kom inte och försök trycka på mig dina åsikter.

3. Hahaha jag är rättså nöjd redan faktiskt men jag menar att när man blir äldre sen kanske dom börjar hänga och jag menar på att jag tycker det är snyggare om man har runda och fasta än små och hängiga? Så jag är rätt nöjd nu och om jag någonsin gör något sånt så komme rjag säkert bli nöjd :)

4. Så bara för att jag bryr mig om mina bröst så bryr jag mig inte om något annat? Du är ju för dum. Helt seriöst. Bry du dig om något viktigare istället för att skriva onödiga inkorrekta kommentarer på folk bloggar för du har ju uppenbarligen inget liv.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, har ni inget bra att säg så säg ingenting! För det är nämligen så att detta är MIN blogg där jag skriver MINA tankar och om MITT liv så jag skriver precis vad jag vill här och jag tänker fortsätta skriva mina åsikter om saker och ting. Har ni en annan åsikt (vilket är normalt eftersom alla inte är likadana, som tur är) så skriv det i eran blogg då :)
Och dessutom, man dömmer andra efter sig själv så du är säkert ytlig :D
Now I'm gonna but you in my |___| --> carebox hehehe

DRAR MIG TILLBAKA

Dags att sova nu, är fett trött ._.
Sov sött, puss♥

SJUKLIGT TRÖTT

Här ligger jag och funderar på varför jag är så trött. Fast nu slog det mig att det kan bero på att vi la oss typ 4-5 inatt och vaknade typ halv 8 imorse .__.

Imorgon skulle jag och mamma egentligen till Hbg och shoppa, men vi har ju bråkat och jag har inte varit hemma sen dess så det blir inte. Blir kanske på torsdag ist, vi får la se.
Så morgondagen spenderas väl antagligen sovandes och sen får jag nog åka hem och lämna lite saker och sen blir det iväg på kvällen och sen sover jag nog här igen :)

Men på tal om shopping så tänkte jag visa er på ett ungefär vad jag ska försöka leta upp på torsdag (om vi kommer iväg då) :]



 
måste ha ett par söta skor med kilklack till sommaren!

 
massa fina smycken

 
vårjacka i ljus färg

 
fina shorts till sommaren

 
bustiers



  


Usch vad mycket jag vill ha... ._. kommer ju såklart inte köpa allt det, men får försöka leta upp det och köpa det som faller mig bäst i smaken :]
Vad tycker ni?

MÅSTE BARA PÅPEKA EN SAK...



INTE snyggt?! :O
Dom är värsta små och hängiga men aa... man ska väl inte klaga på andra I guess, fast sådär vill jag inte bli så något får ju göras i framtiden :] höhöhö

LÄNGESEN

Alltså... jag vet inte vad som hänt med min uppdatering på sistonne :O

Igår vaknade jag rättså sent och sen städade jag på mitt rum. Hann dock inte städa helt klart för sen på kvällen stack jag iväg med några folk, mycket trevlig kväll och väldigt mysigt! =) Dock blev det lite cp på slutet men det löste sig.
Fast sen när jag och Handii kom hem brakade allt loss och jag och mamma hamnade i världens fight så vi stack igen.
Imorse vaknade vi typ as tidigt och sen har vi bara chillat. Sen stack vi till Berndtssons körskola för Handii ska ta moppekörkort så vi kan flänga rundor på moppe hela sommaren, as gött! :D
Efter det åkte vi hem till Handii och käkade glass med bananer, maränger och chokladsås, mums! Och sen kollade vi på P.S I love you. Sjukt sorglig och fin film. Riktigt bra och han Gerry är verkligen snygg :O Riktigt riktigt charmig snubbe det alltså!
Efter filmen satt vi vid datorn lite och sen bar det av in till stan för möte. Efter mötet stack vi till kirris med Adam, Gustav och Zacke och käka pizza och nu har vi precis kommit hem till Handii igen och tvättat av sminket.
Funderar på om man borde tjata på Handii lite om att vi ska kila ner och hämta ostbågar *nöjd* heheh
Men I'll blogg you later, och ja, det var ett löfte! ;)♥

JAN LE ♥


rakuen wo sanshō shi te kudasai...




FLÄNGT RUNDOR

Återigen ber jag så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat på hela dagen. Men ha tålamod med mig :]

Idag vaknade jag brevid Handii halvvägs utknuffad ur sängen -.- haha hon har legat och snackat i sömne hela natten, som vanligt .__.
När vi äntligen vaknat till gick vi ner och rostade lite mackor och efter frukosten fick jag sminka mig lite fort innan mamma kom och hämtade mig. Då bar det av till Stavershult. Ja, det finns faktiskt något som heter Stavershult, dock är det ytterst litet och helt intryckt i skogen. Inte ens taxibilar kan hitta dit, men det är ju en annan 5a. Tänkte bara att ni kanske ville veta hur jag spenderar varje söndag i mitt liv ._.
Efter mormor och morfar åkte vi hem och jag hoppade in i duschen. Sen skyndade jag mig ut (har inte ens plattat luggen ikv o.O) för att gå till Acapulco och möta upp Van och Amanda. Tror ni dom va där på utsatt tid? Nix. Vems fel tror ni det va? Helt rätt, min sega lillebror Vans fel var det -.- Den killen är så seg så en snigel skulle hinna tvärs igenom hela stan innan han har plattat färdigt sitt hår haha *suck*
Iaf, så eftersom dom kom så sent så blev det ingen pizza utan vi cyklade till Donken ist där vi satt och snackade gött ett bra tag :)
Senare bar det av hem till Van där vi la in lite fler låtar i "min" ipod och sen gick jag hem. Väl hemma har jag ätit lite chips med dipp och kollat lite inspelat Project Runway med min kära moder.

Imorgon ska jag städa på mitt rum ;( och så måste jag gå till stan och köpa en ny mascara och låna New Moon på bibblan :D
Men ska kolla lite bloggar nu, har knappt varit inne på datan på typ 3 dagar ju o.O Inte likt mig... haha
Puss så länge♥


Lillebror Vannibooi Gaylord testar på mina hörlurar @ donken


DAGS FÖR SKÖNHETSSÖMN!

Nu ska jag sova. Handii ligger redan och snarkar brevid mig och klockan är halv 5 så känner att det börjar bli dags.
Imorgon blir det mormor och morfar, men eftersom det är LOOOOOV sen så gör det inte så mycket =)
Men godnatt bloggen♥

P.S glöm det där jag skrev igår kväll, hehe, jag är lite vimsig men det va ju dax att ställa FRAM klockan en timme :]

HEMMA HOS HANDII

Hellu :]

Har haft en mycket rolig kväll måste jag säga!
Vart ju på möte innan sen vid typ 6 kom Parsa, Bella och Felicia T och hämtade mig vid Netto. Då bar det av till Hjärnarp där Stokki bor och så va vi hos han ett tag. Sen bestämde dom sig för att dom ville bowla så det bar av in till stan igen där vi fick reda på av en högst otrevlig gubbe att det inte fanns någon ledig bana förrän vid 11 och då var klockan typ 7, så vi satte oss i Parsas bil igen och körde som galningar till Åstorp dunkandes musik för att kolla om bowling hallen där va öppen. Men det är ju Åstorp så vad förväntade vi oss liksom..? Ajja, vi fick iaf åka en sväng på BG haha (H) yeah!
Efter att ha snurrat runt i Åstorp en stund (jag fick också köra :D hehehe) så åkte vi till stranden. Rättså mysigt faktiskt. Sen var vi på donken och köpte cheesburgare och tog ballonger som vi släppte ut genom fönstrena och åkte till skälderviken där vi tog en runda på cykelstigen som gick vid Sven Jons Udde. Det va inte igår man va där alltså...
Efter skälderviken åkte vi till bowlinghallen igen där vi satt och väntade i typ 1 timme. Sen bowlade dom i 1 timme. Det gick inge vidare för Felicia så hon ville ha sånna staket för rännorna men när Parsa gick till gubben och frågade så fick hon itne det för hon är ju "vuxen". Tjejen är född 94! HALLÅ?!
Han var en riktig bitterfitta den gubben så till sist blev jag arg så jag och Stokki gick dit för att prata med honom. Det hela slutade med att jag stog och skällde på han och han sa att jag va dum i huvudet. Moget av honom att kalla en 16 årig tjej dum i huvudet (Y) Resten av tiden var vi allihop riktigt förbannade.
Men sen tog vi en sväng till kebab-vagnen så det gick fort över =) haha
Efter det skjutsade dom mig till Handii och här ligger jag nu brevid henne i hennes säng, mysigt :)

Med andra ord har min kväll varit genom mysig och riktigt kul! Hur har er varit? :)♥


Slänger med en gullig bild jag fått från **** naaw! 8)

URSÄKTA, FÖRLÅT OCH SÅNT..

Hann inte blogga alls igår. Hade fullt upp hela dagen.
Blir inte så mycket bloggande idag heller. Ska rusa iväg på möte nu och sen blir det Stokki med Parsa, Bella och Felicia T. Senasre ikväll ska jag till Handii och sen sova där :)
Vi hörs nog när jag är hos Handii!
Ha en trevlig kväll, puss♥

ÖHH URSÄKTA.. HEHE

Blev visst inte så mycket bloggande som jag tänkt idag (a)
Men nu ska jag iaf sova. Skolan imorgon :D och sen blir det tr3tton med Stokki och Hbg med Handii och mamma och sen ska jag iväg på kvällen :)
Ska dock försöka hinna med lite bloggande, sov gott♥

FORTFARANDE SJUK

Pallade inte blogga igår, måste ju få ledigt även från bloggen ibland.

Anyway, skulle egentligen till skolan idag var det tänk men mådde lite tyvtjockt hela natten och kunde inte sova så mamma tyckte det va bäst om jag va hemma idag med. Åhh jag vill uuuut! När jag tittar ut genom fönstret ser jag massa glada människor i fina vårkläder. Inga tjocka klumpiga vinterjackor längre och inga klumpiga vinterstövlar. Jag blir så lycklig! Det är våååår :D
Imorgon får jag förhoppningsvis gå till skolan och även uppleva det underbara vädret =)

Denna dag vaknade jag typ vid 12. Då klev jag upp och kände mig riktigt riktigt trött men vägrade ligga kvar och sova till 3-4 som jag gjorde både igår och i förrgår. Det är ju en hemsk känsla att sova bort exakt hela dagen. Så jag pallrade mig upp och satte mig för att kolla på Svärdet i stenen. Tydligen tycker mina vänner att jag påminner om ugglan i den filmen (great, haha) så jag var ju tvungen att kolla.
Nu ligger jag här i min säng och funderar starkt på om jag skulle kolla på Sex And The City filmen.. Får nog ta och göra det :)
Men vi hörs sen, hade haj!♥


gammal bild från i sommras :)

LET ME TAKE YOU THERE.

Jag är inte trött. Men ändå ska jag sova.
Inte konstigt att jag inte är trött... sov ju trotts allt till 3 idag ._.
Ska dock inte till skolan imorgon heller är fortfarande sjuk.
Men vi hörs imorgon gullisar :*

I miss you.

92-09



If I could just see you again, everything would be allright. ♥

HAHAHA



Sässy frilla! :D

LÄÄÄÄNGTAR



JAG VILL SE! NUNUNU! meeen måste vänta tills den 30:e juni ;(
Ajja... I will survive .__.

MARIO KART LOVE SONG



You be my princess
and i'll be your toad
I'll follow behind you
on rainbow road
Protect you from red shells
Wherever we go
I promise

No one will touch us
If we pick up a star
And if you spin out
You can ride in my car
When we ride together
We generate sparks
In our wheels and our hearts

The finish line
Is just around the bend
I'll pause this game
So our love will never end
Let's go again

The blue shell is coming
So I'll go ahead
If you hang behind
It will hit me instead
But never look back
Cause I'm down but not dead
I'll catch up to you

Don't worry about
Bowser or DK
Eat this glowing mushroom
And they all fade away

The finish line
Is just around the bend
I'll pause this game
So our love will never end
Let's go again

The finish line
Is just around the bend
I'll pause this game
So our love will never end
Let's go again

To the mushroom cup
And the flower cup
And the star cup
And the reverse cup

Walalalalala
Walalalalalawaluigiiiiii

Hur sött?! Helt seriöst, jag är kär i låten, texten och videon :')♥

JAG HAR PROBLEM

Jag måste ha seriösa shoppaholic besvär för jag vill ju ha allt jag kommer över! :O
Nu har jag hittat ett par skor och tre klockor som bara är to die for;









And I could go on forever... Men ist ge mig pengar!

HATAR DETTA!

Om jag glömde säga det igår så har jag ju typ sån äcklig kräksjuka.
Så dagen har bestått av att ligga i min säng drickandes proviva och lyssna på musik. Kanske låter skönt och visst, det är skönt men tråkigt! När man är frisk vill man bara bli sjuk för att slippa skolan men när man väl är sjuk så vill man bli frisk och saknar nästan skolan ._. Iaf kompisarna!
The grass is greener on the other side I guess...
Jag har heller inte ätit något idag för då ja spyr jag ju upp det igen så nu "åt" jag för första gången idag. Det blev en kopp varma koppen med svamp (Y)
Känner mig ändå fräsch för har bara druckit idag, har nyss duschat, rakat benen, haft hårinpackning och ansiktsmask så ändå helt ok =)
Men nu ska jag återgå till min "mat", hörs sen!♥

NATTI :)

Nu ska jag sova för jag är trött och vågar inte ha igång datan för det är det enda ljuset i mitt rum och här är en fet fluga som drar sig till ljuset och då kommer den och sätter sig på min data/mig :| *cut*
haha jag är rädd för kryp... OKEJ?

Men blogg you tomorrow♥


HUMOR PÅ HÖG NIVÅ

Såg en grupp på face som hette typ "hotpants är sexigare än string" så gick jag med i den och när man gör det så kommer man ju automatiskt in på den gruppens sida så är det ju alltid massa folk som har skrivit i loggen på alla grupper. Så precis som vanligt hade massa folk skrivit så hade en tjej skrivit såhär (se bild) och så hade en annan tjej skrivit "vem vill ha ett snöre i arslet liksom?" alltså... HAAHAHAHHA!


....HAHAHAHAHA!
Sådär.. det var det roligaste idag tror jag :]♥

WTF?!



Det måste vara något fel på min bdb.................

JAG HAR HITTAT MIN NYA MOBIL! :D

Satt och kollade någon random videoblogg på någon random blogg *host* dessie *host* haha och innan den börjar kommer det ju alltid sån reklam innan. Så var det reklam för Sony Ericsson Vivaz. Verkar fett bra för jag vill gärna ha en mobil med grym kamera eftersom jag inte har någon kamera så alla mina bilder tas med mobilen. Så ist för att köpa en bra mobil och en bra kamera kan man ju ist köpa en bra mobil med en grym kamera? Eller? =D
Ska prata med mamma om saken när hon kommer hem. Måste ju köpa en ny mobil snart med tanke på att den jag har nu (Handiis gammla) inte funkar alls typ. Den spaken har typ gått sönder så det går knappt att gå åt olika håll på mobilen. Det går knappt att skriva sms ordentligen heller så får göra jätte krångligt när jag ska skriva sms ._. Har tröttnat nu! Dessutom går mitt abonnemang snart ut så då ska jag få köpa en ny mobil :)

Såhär ser den ut för er som inte vet iaf:


Fin är den också! :]

HOS MORMOR OCH MORFAR

JAG ÄR UTTRÅÅÅÅKAD! UTTRÅÅÅKAD!! ._.

Mamma kom in och väckte mig vid typ 12 idag ;( tidigt... då blev det upp och sminka sig och sen bar det av hit. Till Stavershult ._______.
Vi har typ nyss käkat. Hade inte käkat frulle idag kom jag på men äh. Ville inte med hit idag egentligen men mamma tvingade mig för att min moster Maria är nere från Sthlm idag så det vart bara att snällt lyda och följa med. Inte för at tjag snackar med dom iaf. Sitter bara här i ett annat rum och lyssnar på musik i mina lurar och försöker skriva ett tal som vi ska hålla på tisdag i svenskan.
Kill me.
Ajja, pallar inte skriva mer nu, blogg you later♥

SOVDAGS

Nu är jag as trött. Liksom ap trött verkligen!
Får väl ge mig och sova då antar jag ._.
Ajja, vi höres imorgon! Puss♥

FAIL ._.

Tjennixen!
Handii kom hit innan så fixade vi oss lite och sen skjutsade min mamma oss till Alice =)
Väl där satt vi mest och snackade och typ skrattade. Hade mycket trevligt tills jag blev allergisk mot hennes katter ._.
Självklart hade jag inte någon medicin med mig dit skillad som jag är så jag kunde inte sova där :( Mamma fick hämta mig för det är nämligen så att när jag lägger mig ner och ska sova så kan jag inte riktigt andas om jag är allergisk mot något o.O
Men jaja, hade iaf kul så länge det varade :)
Nu sitter jag och lyssnar på Who's that girl så fin låt. Ska nog sova rättså snart... fast jag inte vill egentligen trots att jag är trött för då blir det söndag fortare :(( vilket innebär mormor och morfar hela dagen och sen skola dagen efter *cut* ajja.. jag överlever nog en vecka till för sen är det ju LOOooOOooOV! :D♥


jag ikv innan jag hade hunnit platta håret ._.
fast alltså... det är ju inte sådär när det är oplattat, men hade sovit med det så det vart lite böjt liksom ;) haha


BESTÄLLT!

Nu har jag beställt dom två tröjorna som jag skulle beställa hem :D
Dessa två blev det:




Söta va? =D

GÅRDAGENS DRESSCODE

Hann ju inte lägga upp igår fast jag hade tagit bilden så jag gör det nu ist :]



Svarta tights - ginatricot
Svart tight "klänning" - åhléns
Vit hoodie med gul text - fått av Alice
Brun väst - h&m
Svart quiltad väska - ginatricot

GOODMORNING! :D

Eller aa... morgon är det kanske inte precis men jag vaknade nyss (a) haha

Blev inte mer bloggande igår för va hos gullefjun till rättså sent. Kom inte hem förrän typ halv 3 och då vart jag så trött så jag somnade dirr.
Idag blir det typ chilla, ska lyssna på musik med mina hörlurar<3 haha och sen ikväll ska jag va med Handii och typ lite andra tjejer :) trevligt!
Men nu ska jag gå och käka frulle, vi hörs sen!♥

ÄNDÅ BRA

Hugo Rosas gör en liten diss till några kända bloggare o.s.v. :]


MINA BÄÄÄÄBISAR<3

Nu sitter jag här i min säng. Jag är lycklig. Jag kan inte höra ett ljud förutom min musik. Jag sitter här och dunkar hög musik i mina nya hörlurar. Dom är numera vita med guldiga detaljer. Så snygga så ni förstår inte :O
Tacktacktacktacktack Stokki! Jag kan inte beskriva hur glad jag är! Jag älskar dig och det hoppas jag att du vet och btw, det där brevet, tycker du att jag tar lång tid på mig när jag fixar mig? *snyft* haha ;)

Anyways så var vi och bytte färg på hörlurarna @ Break innan som ni säkert fattat och sen gick vi till grafitti och käkade kladdkaka. Mycket trevligt och gott. Efter en stund joinade även Bella, Parsa och Felicia T oss en stund :)
Sen skulle alla dom iväg så jag traskade hemåt, nästan sprang för jag var så otålig att få komma hem och öppna paketet med hörlurarna och provlyssna dom ;O haha
Dom var precis lika underbara som jag hade föreställt mig, bortsett från att jag ser lite smått rolig ut framifrån när jag har dom på mig, fast det bjuder jag på bara för att dom är så underbara =)
Så återigen, TACK Stokki!♥


Ja, jag har redan hunnit ta ego pics med dom ;) hehe

Och btw, Stokki har precis köpt en ny ipod så han ska lägga in min spellista på sin gammla i helgen och sen ska jag få låna den =D Förstår ni vad detta innebär? Jo att från och med på måndag så kommer ni inte kunna kontakta mig för jag hör inget utanför mina hörlurar, gött!


LITE SMÅTT IRRITERAD

Skolan idag. Vi höll på med HTML koder och gjorde en sida och lite så. Hoppas på att kunna lära mig mycket om det så kanske jag kan fixa till en riktigt snygg design här sen :D

Efter skolan var jag på bibblan en stund med Isabel där vi bara satt och snackade för hon väntade på att Erica skulle komma in till stan. Så gick vi och mötte upp Erica och sen gick jag hem. Väl hemma tog jag mig en lång och varm dusch. Skönt.
Nu har jag nyss käkat lunch och sitter och sminkar mig (duschade ju bort sminket). Jag är dessutom lite smått irriterad för att där är en viss liten tjej som är inne på min bdb 24/7 som har lösen -.- jag hatar folk som är inne på min bdb hela tiden och så kan inte jag gå in på deras! Men nu har jag blockat henne hehehe *nöjd* Om inte jag kan komma in på hennes och kolla ska hon minsann inte snoka rundor på min ;C 
Senare ska jag gå ut och möta Stokki som slutar vid två. Vi ska ta en fika på grafitti tsm och sen ska vi gå till break och fixa det med hörlurarna. Efter det ska jag nog möta upp Handii och va med henne en stund och vi kanske skulle till ibc och kolla p94orna när dom spelar innebandy vid 5 haha fråga inte varför =)
Men vi får se hur det blir. Nu måste jag dock fortsätta sminka mig, pusstja♥


Vill ni snoka och se mina bilder, kolla bloggen ist om ni har lösen på bdb för här slipper jag se vilka det är som är inne :]


SAY YOU'LL WATCH OVER ME

Nu ska jag sova. Fast jag inte är trött.. men min data dör snart och jag pallar inte rota fram laddaren ._.
Men jag bloggar väl någon gång imorgon.
Skola till 11, webbdesign<3 :D sen blir det hem och vänta tills Stokki har slutat. Då ska vi ta en fika och byta hrlurar och lita sånt trevligt. Får även svänga in på Lindéns och säga hej till Handii som står där och luktar friterat (Y) haha
På kvällen blir det hem till gullefjun :D Vi ska kolla twilight *lycklig suck*
Men sov så gott söta läsare♥

ELLIE GOULDING

Här om dagen skickade min kära lillebror denna fina låt till mig, han kan faktiskt ha bra musik smak ibland måste jag erkänna.......... hehe :)


GE MIG PENGAR :(

Jag satt och kollade runt på lite kläder och dylikt och hittade massor som jag vill ha, tyvärr har man ju inte obegränsat med pengar så kan inte köpa allt men något ska jag allt beställa hem! :]

Detta var vad jag hittade:


hmm... vad litet och suddigt det blev här o.O oh well, you'll survive.

Underbart? Yes, I know.
Jag ska nog beställa hem två av tröjorna iaf och sen ska jag nog med Stokki till Väla på måndag efter skolan och då ska jag kolla efter dom vita espandrillosarna, hatten och armbanden. Inte lönt att beställa dom sakerna om dom finns i butik ju :)♥

JÄRNVÄGARS PLÅTSPIKAR!

Igår på lunch rasten fick Stokki ett ryck och köpte ett par wesc hörlurar till Erica för 500:- och en wesc tjocktröja till Bella för 700:- på Break. Bara sådär liksom. Så ville han köpa något till mig men jag vägrade för jag fick dåligt samvete och ofta han ska köpa något sånt dyrt till mig liksom.
Men idag har jag legat hemma och haft migrän hela dagen och kollat film. Sen smsade Stokki och sa att han va utanför mitt hus så gick jag ner och öppnade och så stog han där med en påse i handen. Och gissa vad där va i den? Ett brev och ett paket. Paketet innehöll ett par wesc hörlurar i rött... ._. Stokki... du är sjuk! Jag älskar både dig och hörlurarna det gör jag men du kan inte lägga 500:- på mig ;( haha
Världens finaste brev var det också och du har verkligen lyst upp min annars så deppiga dag ska du veta :)
Men nu ska jag återgå till min film, blogg you later♥


Ett par sånna här är jag nu ägare av, fast imorgon efter skolan ska jag och Stokki gå till Break så jag kan få välja färg själv och så ska vi väl ta en fika och kanske färga hans hår =) haha

SOV GOTT

Nu ska jag sova, är as trött och fortfarande lycklig :)
Vi hörs imorgon, puss♥


alla väsen har skönhet inuti =) hehehe

♥ ♥













Sådär, där fick ni lite amatörbilder tagna av mig med min mobil kamera o.O
Inte så bra för jag kan inte fota så bra med vinklar och skärpa och sånt och sen är det kanske inte världsbäst att använda mobilen men äsch ni får leva med det =)♥

ÜBER TRÖTT

Bloggade inte mer igår för mamma kom in och dampade så var tvungen att stänga datan.
Sen har jag inte bloggat idag heller. Har haft fullt upp.
Först skola till typ halv 3 sen fick jag rusa hem och duscha och sen bar det av vidare till **** där jag var i någon timme :)
Efter det gick jag hem och satte mig i soffan och tittade på Aladdin :) När den var slut tog jag lite pantburkar och lite pengar och traskade ner till Ica för att handla lite mat så min kära moder slapp åka och göra det.
Väl hemma igen satte vi oss och åt framför tv:n medans vi kollade Skönheten och Odjuret. Jag älskar den filmen! Man blir så himmla lycklig för den är så fin! Och det är så fin musik och den stämmer liksom verkligen. Hon älskar honom fast han är ett odjur, hon ser bortom det. Hon går efter insidan och inte utsidan. Och i den typiska skönheten och odjuret låten sjunger dom ju "alla väsen har skönhet inuti" och det stämmer så fruktansvärt mycket :')
Iaf så är jag lycklig nu och trött haha. Dessutom har jag as ont i hela mig efter idrotten idag men äsch, jag är ändå lycklig! :D
Ska göra lite dagliga rutiner här på internätet nu och så ska jag lägga upp lite bilder från Jans grav hade jag tänkt som jag tog i måndags när jag va där.
Men gör det snart, puss så länge♥


MÄTT OCH BELÅTEN

Vilken dag det här har varit o.O

Först väckte Handii mig alldeles för tidigt (sov ju där) för då skulle hon till jobbet. Hon praoar på Lindéns denna veckan och går runt och luktar friterat hela tiden nu... mmm gott... not ._. haha
Iaf så körde hennes pappa in oss till stan då så gick jag raka vägen och la mig i mammas säng där jag somnade så skönt och sov till typ halv 3 då jag hade fått massa sms bl.a från Isabel som sa att jag skulle komma till kulltorp till Erica för att vi skulle göra klart vårt träningspass som vi ska ha för klassen imorgon på idrotten.
Enda problemet va att jag inte hade några pengar till buss dit så jag fick fixa mig snabbt som attans och hann inte ens käka frulle förrän Stokki och Parsa satt i bilen utanför mig och väntade. Sen åkte vi till Erica och så lämnade dom av mig där och åkte vidare.
Väl där fick jag lite frukost och sen gjorde vi det förbaskade passet och det var t.o.m rätt kul och sen gick det rätt fort. Så när vi va klara skjutsade Parsa och Bella hem mig igen.
Nu har jag nyss gjort en omelett med paprika och lök i och är mycket mätt och belåten. Ska nu öva på passet för jag kan inte riktigt alla stegen ordentligt.
Men bloggar sen igen! Puss♥

Och om ni undrar så hade vi studiedag idag haha :D


Bild från i söndags

KÄNNER INTE FÖR DET

Har inte bloggat idag jag vet, men jag har helt enkelt inte känt för det så deal with it.
Nu ska jag sova, natti♥


INNAN JAG SOVER...

så måste jag bara lägga upp världens finaste låt. Riktigt riktigt fin är den.. och lite sorglig på något vis, man vill liksom gråta när man hör den :')



Sådär, godnatt!♥

LITE HALVT SOVANDE

Nu ska jag stänga av musiken och sova, sover redan lite halvt så kan lika gärna sova helt! :D
Imorgon är det skola som vanligt, slutar 11 och sen bär det av hemåt för att ställa datan och sen ska jag nog gå till graven.. dags nu känner jag.
Men jag säger iaf godnatt till bloggen nu, puss!♥

ALLTSÅ.... :|

För det första får jag DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP för jag har redan skrivit detta inlägg en gång och det tog faktiskt tid ska jag tala om för er. Men när jag klickar på publicera, ja då loggar den ut mig från blogg.se och gissa om den sparar mitt inlägg? NEJ -.-

Anyway, det var någong random dude som adda min msn nyss och skrev såhär (kryssade innan jag kom på att jag skulle printa så fick kopiera texten från historiken ist, live with it):

random - "heeejsan sötaste"
jag - "hejhej, vem är du?"
random - "en kille som tycker massa saker om dig :$? vill du veta vad"
jag - "okej? :S"
random - "du vet hur man får en på fall direkt och vinner ens hjärta i första ögonkastet :$ du e så underbart himmelskt vacker oh läcker och fin och söt och giullig och helt perfekt =)=) du e verkligen DEN ÄNGEL jag drömmer om att få göra exakt allting för <3<3"

Alltså... det här är bara läskigt tycker jag ;s
Vem skriver så till en person dom inte känner liksom? Han vet ju inte hur jag är, snacka om att bara gå efter utseendet.
Pallade inte kopiera mer än det heller men sen frågade han om vi inte kan ses och sånt, alltså finns det någon dum nöt som är så dum så dom verkligen träffar folk bara sådär? o.O
Men lite gulligt var det väl förståss fast... nej, den funkar inte tyvärr :)♥


Jag är inte perfekt, det är ingen och jag är inte någon ängel. Jag är jag.

JAG HAR TRÅÅÅKIGT

Tjenixen.

Ursäkta att jag inte bloggade när jag kom hem igår kväll men kom hem vid typ 2 så pallade inte o.O
Idag vaknade jag sent, typ vid 2. Då gick jag och tog lite frukost och sen satte jag mig i sängen och åt och sminkade mig. Ni vet, vi tjejer kan ju faktiskt göra flera saker samtidigt ;) hehe
När jag var klar bar det av till mormor och morfar och här är jag fortfarande... oturligt nog. Har så förgrymmat tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Har varit ute och tagit lite bilder innan som jag ska redigerar typ när jag kommit hem eller något sen får ni säkert se någon bara för att jag är så snäll :D
För övrigt får jag lite smått damp på internet eftersom att det är grönt och segar som en 90 årig snigel.. fast det är väl inte så konstigt med tanke på att jag sitter i stavershult som ligger mitt ute i INGENSTANS .__.
Nu ska jag deppa tills maten är klar, maten här är alltid god och jag tror dom gör potatismos så jag ska nog bli på lite bättre humör då iaf =)
Men ska se om min bdb funkar nu för mitt internet blev blått, yeey :'D
Pusspuss♥

MÅSTE RUSA

Ska iväg, ursäkta för den glesa uppdateringen men det blir så när det är helg o.O
Vi hörs när jag kommer hem igen!
Puss♥

OMG :O



:D:D:D:D♥

3 MÅNADER / 89 DAGAR UTAN DIG.



Nu har det gått 3 hela månader. 3 månader utan dig. Det känns som om jag sitter och väntar på att du ska komma tillbaka från en 3 månader lång semester snart och jag låter mig själv tro det för att inte bli överväldigad av sorgen jag känner när jag tänker att du aldrig kommer tillbaka. Det är ingen 3 månader lång resa du är på, den varar en livstid. Det gör så ont att tänka på.
Jag har inte varit vid din grav mer än 1 gång för jag känner att jag klarar inte av att gå dit samtidigt som jag känner mig skyldig för att jag inte går dit. Men jag ska gå dit snart det lovar jag.
Jag har så mycket att berätta för dig, så många nya saker som hänt. Jag behöver dina råd Jan... jag behöver din vägledning här i livet och jag försöker att inte bli ledsen varje gång jag tänker på dig men det är så svårt. Jag försöker tänka på alla positiva roliga minnen jag delar med dig och lyssna på glada låtar som påminner om dig istället för dom sorgliga för dom passar egentligen inte alls in på dig. Du var ingen sån person. Men det går inte så bra. Jag behöver bli påmind om vilken glad person du verkligen va. Jag behöver höra din röst och se dig. Jag behöver krama dig och känna din lukt. Bara en gång till... snälla Jan..
Det var som jag skrev igår, Death is peaceful, easy. Life is hard. I just wish you took the hard way... ♥♥


T1M3 2 SL33P



Nu ska jag sova för nu är jag trött.
Har bloggat på rätt bra ikväll imo *stolt* :)
Blogg you tomorrow, puss♥

TRUE

- Death is peaceful, easy.
Life is harder. -


FUNDERAR...

Jag kom att tänka på en sak. Blir man lycklig av pengar? Dom flesta människor skulle nog svara ja på den frågan faktiskt. Men jag måste säga nej. Jag tror ärligt talat inte det.
Alltså det är väl klart att man blir glad ifall man hade haft mycket pengar och kan köpa/åka/göra precis vad och vart man vill, men lycklig blir man nog inte. Jag har nästan svårt att tro att det finns mycket saker som verkligen kan göra en person lycklig över huvud taget men jag tror att det som gör så att man kommer så nära lycka som möjligt är inte materiella saker utan t.ex. familjen, vännerna, kärleken, friheten, små saker som vissa helt glömmer bort att uppskatta. Inte pengar eller saker.
Om man nu blir så lycklig av pengar, varför är då kändisar så olyckliga? Dom tar livet av sig hit och dit, knarkar ihjäl sig, har ätstörningar, åker in och ut ur fängelset o.s.v. Fick en smart förklaring till detta dock, kanske är detför att dom är kända och inte kan "gömma" sig och så kan det ju vara.. Men om man nu blir så lycklig av pengar så borde dom väl bortse från det och vara lyckliga iaf för dom har ju pengar så dom skulle kunna bada i pengar, vilket tar mig in på frågan varför behöver en person så otroligt sjukt mycket pengar?
Vad ska en person använda alla dom pengarna till? Varför förtjänar den personen mer pengar än alla andra människor? Och varför har vissa människor överdriver mycket pengar när det finns människor som inte har ett öre, som bor på gatan och som svälter ihjäl? Det är helt enkelt inte rätt.
Jag ser inte på min framtid på så sätt att jag vill ha en bra utbildning, skaffa ett bra jobb som något viktigt, gå rundor i kavaj och snäv kjol bärandes på en portfölj i en grå stad hela dagarna och drunkna i papper vid ett skrivbord bara för att jag ska kunna tjäna massa pengar. Jag vill starta ett företag, designa kläder, roliga kläder i fina färger med fina mönster i fina former. Förhoppningsvis får jag lite pengar på det och sen använder jag dom på att ta mig runt jorden. Jag vill åka överallt, jag vill se allting, jag vill prova på allt som man kan prova på. Jag vill lära mig dyka.. det finns så himmla mycket jag vill testa på så varför slösa bort sitt liv vid ett skrivbord?
Tänk att bo i massa varma länder alltid och prova på massa roliga nya saker där, äta ny mat med en person du älskar. Det är nog så nära lycka man kan komma i min värld. För även om man skaffar världens bästa jobb och tjänar massa pengar så jobbar man antagligen så mycket så man kommer ändå inte ha tid att spendera alla pengarna och det vore ju synd.. Men jag ska sluta tråka ut er haha grattis till er som orkade läsa allt, ni borde ju nästan ha pris ;)

OBS! Detta är bara min åsikt, det är MIN syn på MITT liv och jag har inget emot folk som tycker andra saker. Ni får gärna se på saken på ett annat sätt så se det inte som om jag trackar ner på era framtidsplaner för er dröm kan ju vara min mardröm och tvärt om, alla är olika som tur är :)


Kanske beter jag mig som en liten flicka och är lite töntig, men jag ser upp till dom här två. Dom är precis sådär fria som jag skulle vilja vara...

DAMP DAMP DAMP DAMP

(rubriken Handii, hahah!)

Jag får sinne på mitt internet! Det är blått och spotify funkar utmärkt precis som msn men självaste internet explorer/firefox funkar inte -.- Eller jo, uppenbarligen just atm eftersom jag bloggar haha men det är as segt ;s

Ikväll har jag kollat twilight för typ 111:e gången. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har sett den. Men jag är kär i den filmen. Den är så underbar. Liksom fin.. äh går inte riktigt att förklara känslan.
För övrigt har jag fett ont i magen och känner att jag borde stänga av datan och sova. Det är ju trots allt en skoldag kvar även om det är webbdesign och vi slutar 11 vilket inte är så ansträngande så ska man ju lyckas ta sig upp ur sängen också :] Känner mig dock inte så trött just nu, kanske för att jag sov som en stock hela eftermiddagen haha.. Ska nog läsa lite bloggar.
Puss♥

ÄCKLIIIIGT TRÖTT

Ja, död på ett ungefär faktiskt.

Skolan idag, hemskt! Jag hatar verkligen skolan på torsdagar. Då är det liksom matte hela förmiddagen och entreprenörskap på eftermiddagen, ehh hur kul kan det bli? Dessutom är folk så sura och otrevliga iaf idag så då smittar det av sig och man blir själv sur och irriterad. Hur kul är det liksom att få sura kommentarer och fortsätta va trevlig? Man tappar liksom lusten då. Så hela eftermiddagen var helt sur och jag låg mest och halvsov på bordet. Tack och lov fick vi sluta vid typ 2 (y)
Och just det, sen fick jag en kram av söta cj idag också :D (han bad mig inte skriva detta ;p haha)
När jag kom hem satte jag igång lite sov-musik och sen somnade jag gott. Vaknade nyss och känner mig som om jag blivit överkörd av en lastbil. Inte en skön känsla!
Så nu ska jag traska ut i köket och rota fram något ätbart och sen hoppar jag in i duschen.
Blogg you later♥


Har typ inga bilder så det får bli en nakenbild från gammla dagar =)


FULL RULLE

Har inte hunnit blogga idag för har varit i skolan hela dagen.
Vi spelade in en reklam film för te haha och sen får vi lära oss hur man klipper och redigerar filmer =) f1 nice!
Efter lunch skulle vi ha idrott fast jag, bella och erica slapp så vi satt och dunka as hög musik längst upp på tings ist. Härlig eftermiddag imo! :)

Efter skolan rusade jag hem och typ... vet inte riktigt vad jag gjorde ;s men typ inspekterade vårt nya kylskåp som inte stog där när jag gick till skolan idag o.O hmm.. haha
Sen rusade jag vidare till ***** ;) där jag spenderade resten av min kväll :)
Nu har jag skrikit lite på min familj att dom är störda i huvudet medans dom stog och hoppade, skrek och fnittrade av lycka (:s), ätit lite och hört att Justin Bieber har dött?! Är det någon som vet om det är så? :O Hope not, han är ju så söt och duktig ;(
Ajja, nu ska jag kolla lite bloggar, har ju inte hunnit det idag o.O hehe
Puss♥

NU SKA JAG ÄNTLIGEN SOVA

Är riktigt riktigt trött, sover typ redan så vi hörs imorgon.
Sov gott söta små bloggläsare, puss♥


DAGENS ROLIGASTE :')



Helt seriöst så dog jag när jag såg denna gruppen på facebook. Jag garvade så jag trodde jag skule kvävas.
Ringde Handii också för lite förståelse (vi brukar ju tycka samma saker är kul, ingen annan tyckte det ._.) men hon tyckte nog det vart roligare att sitta och lyssna på mig när jag satt och garva så jag grät haha :]
Om ni inte tycker detta är kul så är det något fel på er, för som vi kommit fram till innan så är jag helt normal och det är resten av världen som är cp :D

För er blåsta människor som inte fattade vilket som var roligt på bilden så har jag ringat in med rött åt er, snällt att jag tänker på tröga också va? =) hähä

DÅLIGT MED BLOGGANDE...

javet, men jag har varit så grymt trött dom senaste dagarna och så har jag haft fullt upp med pluggande.
Ska dock försöka bättra mig! :)

Ikväll har jag legat framför datorn och halvsovit samtidigt som jag har försökt jobba undan lite skolarbete. Det gick väl sådär eftersom jag var så förgrymmat trött!
Nu har jag iaf disckat, duschat och lite sånt och sitter redo för att sova. Ska bara kolla lite bloggar och sånt tänkte jag innan jag somnar så jag inte kommer efter i läsandet :D haha
Blogg you later♥


Vi kör på gammla godingar nu för har inga nya bilder :]


T R Ö Ö Ö Ö Ö T T !

Jösses amalia vad jag är trött! Det borde förbjudas att vara såhär trött helt seriöst ._. Kanske beror på att jag satt uppe och pluggade hela natten dock (a)

Idag vart det skola som vanligt. Erica skulle på koncert så det var bara jag och Bella idag men har alltid roligt med dig! :D
Efter skolan gick jag hem och la mig här. Har knappt rest mig en enda gång sen dess förutom när jag skulle gå ner och öppna porten för Handii som va här en liten stund innan =)
Men nu ska jag äta, diska och gå ut en stund.
Puss♥

JAG ÄR DUKTIG z)

Nu har jag äntligen gjort färdigt allt jag skulle ha gjort klart i engelskan! Och klockan är typ kvart i 2.. Pallar inte att jag sitter uppe till kvart i 2 på natten och pluggar?! Vart tog mitt liv och min sömn vägen? ;(
Ajja... för övrigt stör jag mig på att alla har studiedag på onsdag förutom vi på JB, vi ska ju såklart inte ha samtidigt som alla andra, nejnej utan vi ska ha nästa tisdag! -.-' *suck*
Men nu är jag as trött, har ont i ryggen och är kissnödig orkar dock inte gå och kissa så jag ska sova nu och hoppas på att jag inte kissar i sängen inatt! :D
Vi hörs imorgon, puss♥


Slänger in en bild på mig från idag :)

DAGENS DRESSCODE


Dålig bild men whatever

Vitt linne med nicke nyfiken - Vero Moda
Ljusgrå kofta - ginatricot
Blåa jeans med hål - Handiis (ginatricot)

Jag hade tighta jeans! :OOooOooo haha...♥

DAGS ATT DEJTA KUDDEN

Inte så trött men skola imorgon ju -.-'
Ajja, jag överlever... kanske... vi hörs imorgon!
Puss och sov så gott♥

KONTAKTANNONS!



Ska sätta upp sånna här lappar på skolan och i stan för övrigt :D hahaha♥

SÅ TRÖTT PÅ ALLT

Hemma nu, har varit hos mormor och morfar. Skulle egentligen sova hos Handii i natt men mamma hade ju inte tid att lämna mig i Tåstarp för hon hade bråttom hem. Det tar ju liksom inte bara typ 5 min extra att köra inom där men jaja -.-'
Så nu sitter jag här och känner mig allmänt nere. Jag har kommit på att på sista tiden har jag varit väldigt nere. Doktorn hade kanske rätt när hon sa det att jag har ont p.g.a oro/ångest/depression...
Äh jag vet inte men jag känner det som om jag bara skulle vilja somna och aldrig vakna igen. Det bästa jag vet är att sova och då kan man ju (rent tekniskt sett) lika gärna vara död .__.
Vad är det liksom för mening egentligen, allt vi gör är att gå upp, gå till skolan, gå hem, dö, gå upp, gå till skolan, gå hem, dö varenda dag.. Sen blir det samma sak när vi skaffar jobb. gå upp, gå till jobbet, gå hem, dö. Alltså jag dör lite halvt sådär av bara tanken på det så trött jag är redan nu liksom och jag har ändå bara kännt såhär i kanske ett halvår, ska jag känna så i resten av mitt liv? :OO
Allt känns så tungt... Denna vintern har by far varit den värsta i mitt liv kan jag nog säga.
Men äsch, det går väl över.. förhoppningsvis.
Det finns ju ändå lite positivt kvar, tack och lov, typ mina fina vänner och J :)♥


Bild sen i fredags

DEPPIG SÖNDAG

Förlåt för att jag inte bloggade alls igår men pallade inte. Ibland behöver man ta ledigt från även bloggen.
Gjorde ändå inget kul igår förutom att jag och Handii käkade pizza på Kirris. Kändes som om vi var ett par när vi satt där mitt emot varann med en stor röd ros mitt på bordet haha ._.
Resten av kvällen spenderade jag här, på min röv i min säng ensam (y)

Idag vaknade jag vid 12 kanske halv 1. Då gick jag upp och tänkte käka frulle men kände att jag inte var hungrig. Har fortfarande inte käkat men vi ska snart åka till mormor och morfar. Jippi.
Sen ska jag sova hos Handii :) Vi har en del att snacka om .__.
Men vi hörs sen, ska sminka mig klart nu♥

FREDAGSMYYYYS :]

Skolan till 11 idag, hade webbdesign och det var faktiskt tråkigt idag o.O Jag hade ingen lust alls för jag var så himmelens trött! ._.
Efter skolan gick jag hem, åt lite och sånt och sen tog jag och Hannah en buss till åstorp där Alexandra klippte oss :) Syns inte så mycket skillnad förutom att luggen är lite kortare typ så jag blev nöjd :D
Färdigklippta och fina tog vi ett tåg till hbg där vår kära moder befann sig så vi gick och mötte upp henne och begav oss tillsammans till Väla där vi skulle lämna in min jacka för lagning. Under tiden vi väntade på den kollade vi runt lite och det blev två impulsköp på ginatricot =)
En typ ljus beige skjorta för 149:- (kommer kanske bild någon annan dag) och ett vanligt, svart, långt, tight baslinne också på gina för 99:-
Nu är vi hemma och jag har nyss käkat ska dra ut en stund och träffa en kompis :)
Vi hörs väl när jag kommer hem igen!
Ha en fin fredags kväll, puss♥


Blev lite kortare och så men inte så stor skillnad eller vad säger ni? :)

BRÅTTOM

Ska åka och klippa mig nu!
Vi hörs när jag är hemma igen så får ni kanske se bilder på hur det blev också :)
Puss♥


HAHA ;OO



Vet inte om man ska skratta eller gråta... o.O

FORTSÄTTER PILLA..

Utvecklat deras sån dance crew logga lite nu och såhär blev det;





Vad tycker ni?
Ska nog fortsätta pilla med dom lite, men det får ni se en annan dag :) kanske.. haha♥

TORSDAG

Helt seriöst så trodde jag att denna dagen skulle bli en av dom värsta i mitt liv, men den blev faktiskt rätt bra ändå! :)
Började alldeles för tidigt dock av desperata sms från en desperat Bella som desperat ville att jag skulle gå upp och komma till skolan så hon slapp vara ensam för Erica var sjuk idag "/
Så då fick jag masa mig upp, göra mid i ordning och släpa min feta röv till skolan.
Hade matte<3 hela dagen................ .__. det är verkligen det värsta jag vet, fast vi hade ekvationer idag och jag kom på att jag kan ju det rätt bra o.O så det var inte så farligt tråkigt som jag trodde att det skulle bli (y)
Efter matten skulle jag egentligen inte käka i matsalen för Isabel skulle till Felicia T och käka och ville ju inte gärna äta ensam men så ringde Stokki och så att han väntade på mig så fick gå dit iaf. Det var äcklig pizza gjort på gammla hårda bullar ._. inte så gott.
Efter lunchen gick jag och Johanna G till tings för att hämta skolans busskort och sen gick vi till stationen där vi tog ett tåg till Hbg.
Vi hade nämligen entreprenörskap på eftermiddagen och alla skulle intervjua företag så jag och Johanna skulle till ginatricot och intervjua dom. Somnade på tåget på vägen dit men intervjun gick finfint :)
Efter det hade vi typ en halvtimme på oss innan vi skulle ta tåget tbx hem så Johanna bjöd på donken =)
Tack för en mycket rolig eftermiddag Johanna! :D Full med prinskorvar ;) haha<3
Väl tbx i lilla tråkiga ä-holm gick jag hem och la mig här i sängen och dog. Jag är verkligen sjuuukt trött idag.
Men nu ska jag gå och käka lite varma koppen så blogg you later, puss!♥


Jag today =)


DAGENS KLÄDSEL



Mörkgrått Odd Molly linne - Ninnis
Svarta tights - ginatricot
Ljusgrå cardigan - ginatricot
Vita knästrumpor - Cubus

LEKER I PS

Sitter och försöker göra en logga till ett dance crew som en kompis bett mig om, vet dock inte om det går så bra men han verkar bli rättså nöjd iaf haha så det blir väl förhoppningsvis något bra av det till slut :)

Änn så länge är det denna han har fastnat mest för;


Har dock gjort lite ändringar nu så den ser numera ut såhär;



Men nu ska jag slagga, är döds trött och har matte hela förmiddagen imorgon, kill me? :)
Natti♥

KATASTROOOOOOOF!

Jag pallade inte gå ut, ska snart till Maxi också med mamma, måste köpa hörlurar annars kommer jag dö på matte lektionen imorgon och på alla entreprenörskaps lektioner framöver (n)

Jag ska klippa mig på fredag :'( *snyft* Jag som precis har börjat få liiite långt hår igen.. Menmen det är ett måste för mitt hår är verkligen slitet nu, det kommer snart trilla av om jag inte klipper mig för bövelen! ;(
Ska bara ta det som är absolut nödvändigt dock, bara topparna, liksom det som är mest slitet och sen klipper jag nog min "lugg" lite för har typ ingen längre, den har ju nästan växt ikapp resten av mitt hår ._.
Och ingen raklugg blir det den här gången! Gör det alltid (är faktiskt lite sugen nu) men jag ångrar mig alltid som in i himmlen när jag gjort det så ska låta bli ._. haha...♥


Första gången jag hade raklugg, för kanske 1½-2 år sen


Med raklugg i sommras

PALLAR INTE...

bo i denna lilla tråkiga staaaad ;((
Alla vet ju helt seriöst precis allt om en. Folk som man inte ens känner ;s himmla cp.
Dessutom är det alldeles för mycket folk som lägger sig i saker och ting som dom inte alls har med att göra. Blir så trött på att folk inte kan sköta sitt eget.
Idag var det något pucko som hade låtsas vara jag och ringt dolt till en kille och sagt massa saker. Alltså hallå? Skaffa ett liv. Hur lönt känns det att göra så liksom? Mycket moget..
Jag blir så irriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen så jag tror bannemig att jag ska gå ut en liten runda! ._.
Vi hörs när jag kommer in igen och mobilen är med för er som har mitt nr, puss♥


TRÖTTIS IDAG

Hallå!

Fick sova lite extra länge idag :) och sen blev det upp och sminka sig lite, pallade inte ens platta håret så nu har jag inte gjort det på 2 dagar :D *stolt*
Lite efter 9 åkte jag och mamma till doktorn "tha bug" som mamma kallar henne, hahah! Hon ser as rolig ut o.O För vi skulle kolla varför jag har haft ont i bröstet/hjärtat och så. Det var inget allvarligt men hon trodde att det berodde på att jag kände oro, ångest och typ depression och sen för att jag inte äter tillräckligt bra, typ skippar frukosten och sånt ._.
Efter doktorn blev det till skolan dirr där vi skulle göra en reklamfilm om JB te haha (y) och sen efter lunchen bar det av till friskis och svettis för lite idrott.
Efter skolan gick jag raka vägen hem och har bara nördat vid datorn (för ovanlighetens skull) och lyssnat på musik sen dess :) Dock var Emma här innan och höll mig lite sällskap :D Trevligt, alldeles för längesen vi sågs nu ju ;(
Men nu ska jag se om Van har slutat, vi skulle ju ses idag men han har inte hört av sig o.O
Later sweethearts♥


Jag idag, med lockigt hår och allt ;]

DAGS ATT SOVA, BIGTIME..

Nu är klockan svinmycket så ska sova.
Imorgon får jag sova typ en halvtimme extra för ska till doktorn klockan 9.
Sen blir det skola, tror jag iaf :]
Men vi hörs imorgon, puss♥


Söt bild på mig och Van på källan någon gång =)

INTE TRÖTT - TIDSFÖRDRIV

1. Har du en hund? nixpix
2. Gillar du choklad? ohja!
3. Vilken låt lyssnade du på senast? Gypsy - Shakira
4. Har du en pojkvän/flickvän? nej ;p
5. Vad heter din mamma? Annika
6. Har du varit utomlands? japp
7. Har du någon tatuering? nej
8. Är du glad? inte så värst
9. Vad är klockan just nu? 02:19
10. Hur många av dina kontakter på din msn är online? vet inte, är inte inne på msn
11. Vilken ögonfärg vill du ha? blå
12. Hur är du klädd idag? tights, lång tröja
14. Vem saknar du mest just nu? jan♥ och j
15. Hur många ämnen har du VG i? vet inte
16. Har du IG i något ämne? nej :]
17. Vad gjorde du igår kl 18? va hemma I guess
18. När drack du mjölk senast? igår
19. Vad heter din bästa vän - Handii :D
20. Är du rädd för spindlar? jaa .___.
21. När fyller du år? 29 augusti
22. Anser du att du själv är pålitlig? jaa :)
23. Är du trött just nu? nej inte ett dugg ;(
24. Har du någon gång varit otrogen? nope
25. Vem loggade senast in på msn? vet inte
26. Vad tänker du på just nu? allt och inget
27. Har du något nyårslöfte? nej
28. Gillar du torsk? jadå
29. Är det mörkt ute? japp
30. Har du bra kontakt med din farfar? han är död.
31. Apelsinjuice eller äpplejuice? apelsinjuice
32. Sommar eller vinter? SOMMAR<3!!!
33. Tv eller dator? dator 8-|
34. Sex eller kärlek? kärlek

35. Carola eller Kent? inget av det, blää.
36. Moln eller sol? SOLSOLSOL
37. Fotboll eller basket? fotboll
38. Hund eller katt? hund
39. Leva i nuet eller planera allt? leva i nuet
40. När åkte du buss/tåg/båt/flygplan senast? vet inte riktigt
41. Vart åkte du? kommer icke ihåg
42. Vem skrev senast till dig på msn? Van I think
43. Vad skrev han/hon? "see ya later biatch" eller något liknande :]
44. Har du en mobiltelefon? jaa, som knappt funkar -.-'
45. Gillar du morötter? jodå
46. Har du någon gång slagit någon? japp
48. Använder du smink? japp
49. I vilken stad är du född? ä-holm
50. Varför svarar du på dessa frågorna? kan inte sova
51. Hur många kusiner har du? 4
52. Har du sett alla Harry Potter filmerna? nix, ingen
53. Vem gick du på bio med senast? Nellie :)
54. Vad är klockan nu då? 02:25
55. Vad fotograferade du senast? mig
56. Har du ett stort eller litet rum? mellan väl
57. Cyklar du ofta? ibland på sommaren
58. Brukar du sjunga i duschen? haha jaa..
59. Har du kort eller långt hår? mellan
60. Vilket är det bästa datumet hittills detta året? vet inte
61. Har du ett fint leende? jag tycker inte det, men det verkar som om andra tycker det ;o
62. Använder du facebook? japps
63. Är du lång eller kort? kort ;(
64. Har du bott i något annat land än Sverige? usa
65. Är du bra på att rimma? haha nej
66. Vad tänker du när du ser dig själv i spegeln? beror väl på
67. Svär du ofta? nix
68. Är du allergisk mot någon sorts mat? jaa, typ allt .__.
69. Röker du/har du rökt? nope :)
70. Skäms du över någon av dina vänner? nej
71. Har du skor som har över 10cm klack? japp
72. Kan du spela piano? liiiiite liiite (a)
73. Vad heter din favoritgranne? snackar inte med dom.
74. Vad ser du om du kollar bakom dig? en del av mitt rum? ;s
75. Vart vill du helst vara nu? i ett vaaaarmt land
76. Tycker du att du festar för ofta? nej
77. Vem kysste du senast? (:

MINNEN

Satt precis och kollade gammla filmer på youtube så slog en rolig sak mig som hände några månader innan Jan dog.
Jag fick en sån där sak ni vet som man sitter och glor på as länge och sen helt plötsligt kommer det fram någon som ser läskig ut och skriker as högt av någon. Så tänkte jag spela bröderna Le ett litet spratt så jag skickade den till både Van och Jan.
Jan blev inte så rädd men efter ett tag skrev han "skickade du den till min lillebror också...?" så jag bara "ja, vadådå?" han bara "han skriker som en liten flicka..." alltså HAHAHAHAHA!
Det var seriöst svin kul, inte för att jag förväntar mig att ni ska tycka det är så kul nu.. haha tänkte bara att ni ville veta, så ta upp era intresseböcker och anteckna för bövelen! :D♥


Min lillasyster, ehh oj menade lillebror ;), som skriker som en liten flicka :D haha

ARG OCH LEDSEN

Fattar inte vad som hände ikväll men helt plötsligt blev så arg så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag kände bara för att slå ner någon. Men sen övergick det till sorg. Jag bara tappade alla arga känslor, blev riktigt ledsen och bara kände mig helt slut.
Det känns som om alla jag skulle behöva prata med finns så långt bort. Dom är utom räckhåll för mig...
Tänker först och främst då på min pappa och på Jan.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna en sådan saknad som jag känner efter Jan. Det känns som om det var jätte längesen han försvann fast det inte ens gått 3 månader...
Kollade på det här fina bildspelet nyss...



...it makes me cry so bad.
Ska nog köpa lite gröna klubbor och gå till graven imorgon..♥


SPELAS JUST NU

Tänkte tipsa er om två låtar som strömmar ur mina högtalare 24/7 nu :D


Justin Bieber ft. Ludacris - Baby
Världens gulligaste låt, världens gulligaste kille och världens gulligaste video, love it!


Shakira - Gypsy
Riktigt gullig låt, riktigt gullig video och hon är verkligen söt! Inte tänkt på det innan men.. Love it to!
Dock väldigt dålig kavlité på denna videon, men hittade ingen bättre "/

Sådär, där har ni mina nya favoritlåtar =)♥

HUNGRIG, TRÖTT OCH ONT ;(

Haha så eländig jag låter men jag är fett hungrig och trött och så har jag så ont i typ bröstet/hjärtat o.O
Hmm.. ska försöka sova bort allt dock så vi höres imorgon mina trogna läsare =)
Puss & godnatt♥

EN VÄRLD FULL AV RASISTER?

Alltså nu måste jag bara fråga er andra om det bara är jag som tycker det har blivit väääldigt mycket rasist-skit på sistonne? Eller är det bara jag som varit isolerad innan? o.O
Den första rasist-erfarenhet jag var med om var nog när jag blev kallad albanhatare och så, då kändes det som om folk tyckte att jag var en rasist. Men det gick ju över och vi blev vänner :)
Jag är inte rasist, jag är själv bara halvsvensk ju och massor av mina fina vänner är från olika delar av världen! :)
Och sen tyckte jag även att det var väldigt ovanligt att träffa på rasister, men nu känns det som om man inte vet riktigt längre för på senaste tiden har jag hört att fler och fler ungdommar här i Ä-holm är rasister och självklart ska man inte tro på allt man hör men vissa av dom har jag själv upplevt är rasistiska. Om dom sen kanske bara har något emot killar som är utländska så tycker jag ändå att det är fel. Varför är tjejer från andra länder bättre än killarna? Och så säger dom "jag tycker inte att blattar borde få gå på bh för dom spänner sig bara" och blablabla.. men jag kan säga så mycket att personen jag tänker på just nu är en riktigt spännis själv så jag kan tänka mig att han spänner sig mer än vad dom gör. Och varför har han mer rätt att gå på bh än dom? Det tycker jag bara är fel. Så fel.
Men sen är det även synd att folk som bara hänger med en rasist blir stämplade som rasister själva, så ska det ju itne behöva vara heller.
Men jag tycker det är så synd att det finns rasism över huvud taget. För vad säger att svenskt är bättre än albanskt, turkiskt, afrikanskt, kinesiskt, japanskt, grekiskt eller något annat över huvud taget bara för att vi råkar befinna oss i Sverige? Sluta dömma folk efter ursprung och hudfärg anser jag!
Alla är lika, alla är människor om vi så är bruna, röda, vita, gula, svarta eller t.o.m gröna (:]) så varför kan alla itne bara bortse från sånt och se på alla som vanliga människor? ._.

Meeen jaja, man kan inte ändra folks åsikter men detta är min. Hur resonerar ni? :)

hahaha...

GLÖMT BLOGGEN JU! :O

Ojsan hoppsan ;oOOOoOOoOooo hur kunde jag glömma min blogg?!

Meen buissy (stavning?) day I guess, har faktiskt haft fullt upp (a)
Skolan idag .__. usch men det va helt ok (y) Bella va sjuk så henne saknade vi och sen fick man ju lite arga blickar från vissa håll, men äsch =)
Vi slutade 11 så när vi käkat bar det av hemmåt. Fy bubblan vad kallt det har blivit nu igen! ;( Snön som höll på att smälta och jag som trodde att våren skulle komma nu, men nähä -.-
Och min jacka har gått i sönder så det går inte att knäppa den, frös nästan ihjäl på vägen hem.
Men när jag äntligen tagit mig hem la jag mig i min varma sköna säng och kollade på Dagboken - jag sökte dig & fann mitt hjärta. Den filmen är så fin så jag vet inte vart jag ska ta vägen :')
Men all good things must come to an end så när den va slut fick jag ta tag i mitt lilla diskberg och även soporna, inte riktigt lika kul ._.
Men det ska ju göras någon gång och det var skönt när det var gjort.
Sen kom Nellie hit en stund, liten kris situation ikväll alltså men det är bra nu igen. Men himmel och pannkaka vilket liv det var på folk ikväll! ;o -.-
Anyway, resten av min kväll har gått åt till att sitta på msn och ohh jag är så lycklig :D
Jag får GULLERYYYYYYYCK! hihi♥

RSS 2.0