MÄTT SOM EN PLÄTT

Godkväll :]

Vart så illamående av mina äckel-mediciner i morse så jag kunde inte förmå mig sjäv att gå till skolan .___. Därför somnade jag om och gick till skolan efter lunch. Då hade vi idrott på friskis. Det var snutt, Shpetim och Liridon som höll i den och jag höll på att dö :| Dom har ju tränat kampsporter hur länge som helst så dom höll oss i boxning, thaiboxning och brasiliansk jujitsu (?).. det var det jobbigaste jag gjort i mitt liv!!! Haha, kanske inte... men typ...
Iaf så är min kropp död nu och jag kommer troligtvis åka rullstol till skolan imorgon :)

Efter skolan satt jag död och orörlig i soffan ett bra tag. Sen fick jag ett ryck och gick och sminkade om mig, svettades bort allt mitt smink ju... och sen drog jag till clar1. Kul att träffa henne, man gör ju inte det så ofta nu för tiden :(
Efter det träffade jag Mensur och så gick vi till en restaurang och käkade lite. Jag åt en massa sushi och blev riktit svinigt mätt! Men gott var det :)
Det är ju nämligen så att vi har 6 månader idag så grattis till oss! :D

Nu ska jag tvätta av sminket, brb♥


Älskar dig min fina underbaring!♥


KAN MAN BLI KÄR I JACKOR?

Isf har jag blivit det!
Först och främst i den söta bondelid parkasen från MQ som jag tyvärr inte hittar bild på, sen i dessa två jackorna:


Svea - 2995:-


Esprit - 1399:-

Varför är alla snygga jackor så dyra? :(


OFÄRDIG HEADER

Är långt ifrån klar men ska ta bilder till den imorgon och sen fixa klart :)

Nu ska jag sova, natti♥


NY FRISYR

Hej :)

Skola idag, fick sluta tidigare så det blev hem, lämna datorn, hämta pengar och lite sånt. Sen gick jag till Nyhem för att träffa Handii. Vid 3 kom hennes syster och hämtade oss och så åkte vi till hennes salong. Handiis syster är ju nämligen frisör. Hon klippte mig, inte så stor skillnad förrutom att det är lite kortare eftersom hon klippte bort det slitna :) Sen klippte hon även lite "lugg". Eller det håret där framme är kortare så det blev jätte snyggt :)
Ni får nog se bild på mitt nya hår imorgon! Ni har ju inte sett färgen heller kom jag på o.O ajja..

Nu sitter jag i soffan med snutt och mamma och kollar på Desperate Housewives, love it!
Men nu ska jag fortsätta♥


FÖRLÅT FÖR DENNA FULA DESIGN...

...men jag har varken haft ork eller lust att fixa till den. Det kommer när det kommer helt enkelt och tills dess får ni stå ut med att det ser ut som det gör .__.
Dessutom har jag ingen fin bild till headern.

Men nu ska jag sova, har ont i huvudet, ont i halsen och är extremt trött.
Godnatt♥


rätt gamal bild ändå..


VILL DU HA GRATIS SPOTIFY PREMIUM?

Klicka då här och gör som det står :)

Alltså du behöver göra är att anmäla dig, utföra en gratiskampanj (som såklart också är gratis!) och sen värva 6 vänner :) Enkelt va?
För detta får du gratis spotify premium vilket innebär att du kan lyssna på spotify utan reklam och sånt skit, du kan lyssna utan internet och du kan även lyssna i din mobil :)
Lycka till!


Du kan även klicka på bilden för att anmäla dig :)


KLAR

Nu är jag färdig. Har duschat och allt. Dock är ju håret fortfarande genomblött så kan inte se hur färgen blir, får väl se när det har torkat :)
Just nu sitter jag i soffan med en asiktsmask och ska snart ta en macka. Måste äta något litet varje gång jag ska ta mina mediciner ju... .___.
Well well, har förresten spenderat hela kvällen hos mormor och morfar ritandes.
Här kommer en bild;



Blev inte riktigt nöjd med den heller.. men jaja övning ger färdighet! :)


HÅRFÄRGNING PÅ G!

Hellu läsare!

Sitter just nu och väntar på att det ska bli dags att skölja håret. Håller nämligen på att färga det rött! :D
Håll tummarna för att det blir snyggt och jämnt för mamma kom på när vi höll på att kleta in färgen att eftersom jag har rätt långt och tjockt hår så skulle vi nog behövt två flaskor färg -.- haha ajja, hoppas det blir bra ändå! :O

Nu måste jag typ skölja ur den, kanske ni får se en bild på det sen :]♥


JAG OGILLAR SÖNDAGAR

Usch. Söndag igen :(
Jag hatar verkligen söndagar. För det första så är det skola dagen efter, för det andra får jag inte sova hur länge jag vill för mamma vilket alltid resulterar i att jag är super trött hela dagen och bara längtar efter att få sova, för det tredje så sitter vi hos mormor och morfar hela dagen.. vilket gör mig ännu tröttare eftersom dom bor mitt i skogen vilket gör att det är mörkt (och mormor tänder aldrig sina lampor .___.). Dessutom gör vi aldrig något. Utom att äta vilket gör att man känner sig jätte fet och äcklig när man kommer hem varje söndag. Ibland går vi ut och går också i skogen.. jag vill inte ut och gå i skogen när det är kallt och regningt..
Usch för söndagar alltså! :(

Nu ska jag sluta klaga på söndagar och deppa över en annan sak ist. Jag hittade världens finaste vinterjacka på MQ igår från Bondelid. Så himla fin men den kostade 2800:- och nu är frågan var ska jag få sånna pengar ifrån?! :(

Brb, ska käka frulle♥


LÖRDAG KVÄLL

Har spenderat kvällen med snutt och mammi. Vi har kollat på den extremt roliga filmen City Slickers och ätit tacos :) Jag har även suttit och ritat. Blev inte så jätte nöjd, men här får ni se resultatet!


Dock lite konstig vinkel på bilden

Men nu ska jag sova, natti♥


TBX FRÅN STAN

Har varit på stan nu. Riktigt kallt ute! Dock hade jag bar min skinnjacka, så det kan ju bero på det :p

Vi fikade på Grafitti. Inte särskillt gott. Jag åt en räk-baugette som fick mig att känna mig spy-färdig. Sen gick vi vidare till Ica och köpte Anton Berg choklad med jordgubbsgéle och champagne i :) MMM! haha Jag köpte även två tidningar. En Chic modetidning (känner att jag behöver lite inspiration) och sen köpte jag en ps tidning :D *exalterad*
Köpte förresten en present till snutt på MQ också! En vit t-shirt som är ursnygg och två par kalsonger haha.. han kommer hit snart så får vi se då om han gillar det :)

Nu ska jag läsa min Chic tidning. Fast jag skulle ju rita... och fixa min bloggdesign... och sy min tröja :| So much to do, so little time! haha :(
Nåja, tidningen kommer nog först iaf så får vi se sen haha♥


LÖRDAG OCH TRÖTT SOM ETT ÄGG

Hej på er alla söta läsare :)
Vaknade typ för en halvtimme sen. Eller aa mamma väckte mig -.- Jag är så himla trött! Kom inte hem förrän vid halv 1 igår kväll och då skulel jag äta o.s.v. sen kunde jag inte sova så jag somnade nog inte förrän vid 7 imorse.

Sorry btw att jag inte bloggade mer igår men jag hann inte. Var ju i Boarp med mamma och snutt där jag köpte lösögonfransar, en guldig ögonskugga och puffar till puder :)

As billigt i Boarp btw! Ögonfransarna kostade bara 15:- ! :D

På kvällen stack jag, Van och snutt till snutts stuga där alla hans kompisar också va. Vi grillade, snackade, kastade pil (haha) m.m. Mysigt :)

Nu sitter jag och sminkar mig i fönsterkarmen för jag och mamma ska snart ut på stan och fika. Ska även köpa en helt vanlig vit bas tröja med långa ärmar på H&M igen för jag ska sy om den, vet precis hur jag vill ha den! Kommer bli snyggt :)
Men nu måste jag fortsätta så jag blir klar, bloggar sen!♥


FREDAG

Jahapp, ingen skola för mig idag heller. Har istället legat i soffan och sovit/kollat Hercule Poirot med mamma hela dagen. Jag älskar Hercule Poirot! Så himla rolig :)
Nu har jag nyss sminkat mig (ytterst lite, känner mig nästan naken o.O haha) och bullat upp håret i en slarvig knut. Mamma ska nämligen åka till Boarp och köpa glasögon och vill att jag ska med. Man får väl offra sig fast man är sjuk eller vad säger ni? haha
Skulle egentligen till snutts gård i kväll med hans kompisar och Van men det blir nog inget med det men vi får väl se. Får kanske pallra mig dit i alla fall.. har ju trots allt lovat..
Nåja, vi får se hur jag gör sen.
Nu ska vi åka, puss!♥


Det fick bli en gammal bild. Har inga nya och den här la jag upp exakt den här dagen för ett år sen :)


FÖRLÅT FÖR MIN DESIGN JUST NU...



Men jag håller på och renoverar! Ska såklart ändra om ordentligt för detta är bara en sån färdig design man kan ladda ner. Har dock inte tid för det ikväll för nu ska jag sova. Ska till skolan imorgon.
Men jag ska försöka hinna fixa det imorgon eftermiddag för nu är det nästan pinsamt haha...
Nåja, no time for that tonight.
Godnatt♥


JAG FÖRSTÅR INTE

..hur Paow kunde ha sex med Nemo?! :O

Det är ju inte så att någon kan ha gått misste om att Paow har varit otrogen mot Hugo, eller? Och jag vet inte vilket som är värst, att hon va otrogen, att hon ljög och blånekade till det eller att hon faktiskt hade sex med äckel Nemo från kungarna av Tylösand! :O
Fast... efter mycket tänkande har jag kommit fram till att det värsta var nog att hon ljög om det o.O Såklart att det egentligen va värst att hon va otrogen från början men jag tycker ändå att har hon gjort det så får hon ju stå för det. Och om nu det ryktas att det är så så varför nekar hon blankt till det? Väldigt korkat för sanningen kommer alltid fram iaf. Dessutom, vad hade hon tänkt? Att hon skulle leva sitt liv med honom utan att berätta? Ofta hon inte hade mått dåligt över det. Gå med så dåligt samvete varje dag...
Och om hon nu tvunget skulle vara otrogen, varför med honom? :s Han är ju så nedrigt äcklig .___.
Och varför gjorde han så mot Hugo? Han har väl haft sex med tillräckligt många tjejer ändå...
Nej usch och fy för Paow och Nemo alltså! Har ingen lust att fortsätta läsa hennes blogg nu.


*Skakar på huvudet*


HAHAHAHAHAHA


Pallar inte! :(


ACK ACK MITT HUVUD...

Otroligt att jag sitter uppe och bloggar nu, klockan 10 i 8 på morgonen! :O
Men det är nämligen så att jag gick upp i vanlig tid för att sminka mig o.s.v. men känner att jag är helt yr och febrig igen idag. Så nu blir det till att tvätta bort sminket och somna om .__. inte för att det är negativt att få krypa ner igen i värmen i min säng och sova men jag är så trött på att vara hemma. Nåja, får se det från den ljusa sidan; jag får sova igen :D
Kunde inte somna inatt så jag gick la mig i soffan och kollade på Hercule Poirot tills jag somnade där väldigt sent så det har inte blivit många timmars sömn inatt.
Men nu orkar jag inte sitta här och trada nå mer, bloggar sen när jag har vaknat igen!♥


MINNEN :')

Kollade tillbaka i mitt arikv från oktober förra året och shit vad kul jag har! :O Hittade en massa roligheter och insåg att SHIT VAD TRÅKIG min blogg har blivit :S
Jag bloggade ofta, roligt och hade aldrig problem med att komma på vad jag skulle skriva fram tills Jan dog. Sen dess har det bara blivit uselt! Men ska försöka ändra på det nu :)
Nuuu bjussar jag på gamla minnen :D


Kollade massa på nightvison... HAHA pausa på 2:03 x')



Jag och Isabel var singlar och sökande, hon är ledig igen nu killar ;)




Jag fick hjärtat krossat (trodde jag då för jag visste inget värre haha :p) och lyssnade på sofijah x)



Såg the September Issue med mammi i Hbg :)



Försökte mig på en diet som är USEL! Man blir ju inte mätt :O Dessutom har jag alltid gillat mat för mycket så sånt funkar inte hehe :]



Jag tyckte att rosa fejk-uggs va ursnyggt!



Jag spelade farmville och grät när det ruttnade... :(



Jag hade världens störigaste internet och fick damp för det... haha




Jag och Handii målade fjortisar i paint :D Den fulaste är handiis :) HAHA




Man1 var med i Citygross reklamen :]



Vi var i Karlshamn hela tiden och Jack råkade ut för Handii.. hahaha!



HAHAHA jag och Handii råkade göra stopp i Jacks toa och låg och garvade på toagolvet i en evighet...



Jag gick i Pyret



Jag hade fel färg på ansiktet o.O haha



Jag och Handii lurade Julia att hennes öron skulle ruttna bara för att hon lät nellie och clara göra hål i dom, och hon trodde oss :D


Åh nu ska jag allt få en rolig blogg igen! :D

FRUSTRERAD

Jag beställde ju hem det vita skalet (som ser konstigt ut frammifrån :s) och ett sånt plastskydd till skärmen men när jag sätter på det plastskyddet blir det bara MASSA LUFTBUBBLOR! :@ Och det går inte att få bort dom heller :S Har hållit på och ta av det och sätta på det några gånger nu men det funkar inte! ÅHH! Dessutom har klistret börjat försvinna nu. 59:- för skräp, dåligt skit...


I PAKETET





Urkassa bilder men pallade inte anstränga mig .__.
Inte något speciellt som sagt men ska ge mig ut och köpa diamonds redan imorgon! :)


TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Gick faktiskt till skolan idag trots att jag bara sov ca 3 timmar i natt. Kändes dock väldigt onödigt eftersom vi inte hade någon lärare idag så det var ingen som gjorde något typ.. fast jag jobbade faktiskt z) haha
Vi fick sluta tidigare än 11 också så nu har jag varit hemma ett tag. Har suttit och kollat lite bloggdesign-saker på internet och fått ett paket i brevlådan som jag ska visa er.
Ska snart sova lite middag så sitter här i nattlinne och känner mig fräsh, tog en bild så ni kan se;


är inte så blek btw, starkt ljus i fönstret bara o.O

Jag just nu i mitt finfina nattlinne :D haha
Återkommer snart♥


DAGS FÖR "EGEN-TID"

Åhh! Jag har hållt på med andras bloggar så mycket att jag glömt bort min egen så resten av denna veckan ska jag ha "egen-tid". Alltså ska jag fixa med min egen blogg. Har faktiskt lärt mig en hel del nytt nu när jag jobbat med Rebeccas koder så det ska bli spännande att se vad jag kan pilla ihop :)

Men nu ska jag sova. Ska till skolan imorgon hur dåligt jag än mår för jag slutar 11 så det ska jag väl orka med. Dessutom ska jag begå ett fashion-crime.. jag ska ha mjukis kläder i skolan! :O haha, dock ska jag inte ha sånna slitna fula som jag går omkring i här hemma nu när jag är sjuk, utan jag tar min aprikosfärgade mysdress med uggs till. Blir nog mössa på huvudet också (Y)
Nåja, godnatt!♥


REBECCAS NYA HEADER


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


Har även pillat med färgerna o.s.v. på hennes blogg och det krävdes en hel del arbete innan jag fattade allt haha men nu ska det funka bra!
Vad tycker ni om header btw? :)


ANGELICAS NYA HEADER


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


Vad tycker ni? :)


ÅNGRAT MIG IGEN!

Kollade på en väldigt bra blogg innan. Ni har kanske läst den, det är en tjej som heter Ebba. Iaf så hade hon lagt upp den här bilden idag;


söt va?!


Och så insåg jag att precis DEN färgen vill jag ha på mitt hår! :O Vad tror ni? :D
Btw, ni hittar hennes blogg här!

ANGÅENDE FÖRRA INLÄGGET

Allt har löst sig och allt är som det ska :)


PALLAR INTE

Vi får se hur det blir och vi får se om du kan ändra på dig annars får vi kanske gå åt vars ett håll.
Godnatt.


MASSA GAMLA GODINGAR

Vaknade vid 4 idag .___. har haft feber hela dagen och mår bajs :(
Så resten av dagen har jag spenderat i sängen lyssnandes på musik. Gick lååångt tillbaka i min spellista och hittade en massa gamla godingar som jag lyssnade på för ett år sen. Åhh jag får världens underbaraste höst/vinter känsla av dom låtarna! :D haha
Här kommer några;


Damien Rice - 9 Crimes



Ken ring - Nu måste vi dra



Teddybears Sthlm - Hey boy



The Veronicas - Untouched



Black Eyed Peas - I gotta feeling



Kid Cudi vs. Crookers - Day'N'Nite



Jay Sean ft. Lil Wayne - Down



Jesse McCartney - Tell her



Fm Static - Tonight



Joshua Radin - I'd rather be with you (+ typ alla andra av hans låtar :])



Ke$ha - Tik Tok



Elegant ft. Antonio D - Karlshamn (åhhh denna påminner mig om när jag och handii åkte till Karlshamn hela tiden förra vintern!)



Iyaz - Replay



Jason Derulo - Watcha say



Ken Ring - Änglabarn



Joakim & Joel - Ser jag tjock ut i den här?



Black Eyed Peas - Meet me halfway



Markus Krunegård - Jag är en vampyr (svinifluensa tider haha...)



Leona Lewis - Happy



Livvi Franc ft. Pitbull - Now I'm that bitch



Owl City - Fireflies



Beyonce - Ave Maria



Lorentz & M.Sakarias - Lever min dröm



Isaac Shepard - Before Dawn (Jan ♥)



Medina - Sagoland


Åh jag skulle kunna lägga upp minst lika många till! Fast det räcker nog nu.. haha ♥


SLEEEPY

Nä nuså är jag trött så nu ska jag sova!
Får se om jag ska till skolan imorgon. Har ju varit sjuk hela helgen vilket har hindrat mig från massa roligheter :( ajja...
För övrigt ska jag försöka mig på DreamWeaver som jag upptcäkte att jag har på datan och som vi har haft lektioner i i skolan så jag ska se om jag kanske kan börja göra egna designer till bloggar där! :)
Sen i veckan så hoppas jag att det ska komma en ny höst-design här. Ska se vad jag kan knåpa ihop och mer säger jag inte ;) Eller jo! Om jag har tur får jag fixat nya fina höst-bilder till headern så vi får väl se hur det blir sen :)

Men nu ska jag sova. Sleep tight♥


BESTÄLLT!



Har beställt hem ett vitt skal till min mobil ikväll. Kanske inte så fint men det ska mest vara till för att skydda den mot repor o.s.v. Sen hade jag ju från början tänkt att dekorera min mobil genom att klistra fast massa diamanter på den men det fick jag ju inte för mamma så jag ska göra det på skalet ist :D


MAN KAN VÄL ÄNDRA SIG...

Hade ju bestämt mig för att jag skulle blondera slingor i håret men jag har faktiskt ångrat mig nu! Jag ska minsann ha rött ist :D
Sån här färg hade jag tänkt mig;



Vad tycks? Tror ni jag passar i det? :)


MÅNADENS MÅSTE



Hängselbyxor!
I ca 2 år har jag velat ha ett par hängselshorts. Alltså som dom på bilden fast i shorts men aldrig har jag hittat några och aldrig har jag tänkt på att kanske satsa på ett par hängselbyxor tills jag var i Hbg med min älskling i onsdags. Hittade nämligen världens finaste hängselbyxor på H&M. De fanns tyvärr inte uppe på deras hemsida och jag hittade inga bilder på några fina nånsans så jag lånade den här av en tjej som heter Frida Gustavssson.
Men det blir nog mitt nästa köp! När plånboken tillåter det vill säga...
P.S dom ska vara i jeans!


NY KATEGORI?

Har ju en kategori som heter typ "Dagens vill ha" men jag tror jag ska byta ut den mot en kategori som ska heta "Månadens måste" där jag kommer lägga upp kläder, accessoarer, saker o.s.v. som jag tycker är it-saken den månaden. Förstår ni? :)
Om inte så lär ni väl förstå efter ett tag :p haha
Den första kommer upp ikväll så fort jag kan, puss!♥


HAR GJORT ÄRENDEN

Har varit ute på stan nu och handlat lim till mina lösnaglar och sen köpte jag även typ sånt som man ska fylla i ögonbrynen med. Det ser typ ut som ögonskugga fast det är till ögonbrynen :)



Gick även en sväng till Klädnypan med Clara som jag mötte på stan. Fast dom hade stängt så vi gick bara en runda och pratade lite ist. Men det blev inte länge för jag kände mig så ful! :O Hann typ inte fixa mitt smink alls idag så hade typ en helt annan färg i ansiktet än på halsen och sen va jag helt fläckig :s Dessutom hann jag inte fixa håret så det va helt risigt och fult .___.
Men nu har jag iaf klätt på mig myskläderna och ätit frukost.. haha hann inte det innan.


Såhär "söt"... *host* är jag idag... haha :(

DUSCHEN VÄNTAR

Nu ska jag hoppa in i duschen! Har lite att göra idag. Måste till stan och köpa nagellim för det fick man inte till lösngalarna igår :( dåligt.. Och sen måste jag fixa lite mer i mitt rum, stryka mina gardiner och hänga upp dom igen för dom har varit nere ett tag nu vilket resulterar i att när jag står här inne och bytar om med tända lampor och det är mörkt ute kan grannarna som bor mitt emot se mig väldigt bra :| haha
Sen ikv blir det nog lite festligheter hos Erica :) Men vi får se hur det blir med det, är ju som sagt vädligt förkyld!
Nåja, nu måste jag rusa. Bloggar sen!
Puss♥


VISSA HAR ALLT BRA TUR

Vad tycker ni om Kenzas alla framgångar? Hon har kontrakt med världens största modellagentur, designer jobb hos Jafama, Wildflower och guldfynd, ett eget företag och en show. Dessutom har hon nu blivit kontaktad av både Universal music och Sony music som är riktigt riktigt stora!
Och nu har hennes läsare börjat gå emot henne för dom tycker att det är orättvist. Alltså jag tycker inte att hon sjöng varken dåligt eller jätte bra. Inte så bra att dom borde kontaktat henne men det har vi inget att göra med. Och jag kan ju säga att jag inte sjunger ett dugg bättre.. hehe :)
Men vadå orättvist? Hon har ju kämpat för att få sin blogg så stor? Och det är väl rätt självklart att när man har så många läsare som hon har att man blir mer sedd? Man blir sedd av modellagenturer, hörd av Universal music OCH Sony music o.s.v.
Och nu undrar jag varför det är så att folk alltid måste klaga så fort någon annan lyckas? Bara för att hon har haft sån tur så är hon ingen dålig person eller en dålig bloggerska som vissa säger nu bara för det. Det väl bättre att lyckas för något man kan än att provocera sig fram som kissie. Med fejk bröst som är WAAAAY to big, spruta in skit i hela ansiktet, låtsas att hon går och fikar med folk hon inte ens känner och ta massa nakenbilder och sl*amp bilder i Magaluf?!
Och Kenza skryter inte ett dugg? Hon säger inte att hon är bättre än andra eller mer värd än vad alla andra är. Hon kallar sig inte för en kändis som vissa andra gör.
Så snälla människor.. sluta klaga på folk som har kommit någon vart i livet för de flesta har inte åkt in på ett bananskal utan dom har jobbat för det.. så sluta klaga och börja jobba! ;)

Har jag fel eller?


Tycker ni att ni förtjänar modellkontraktet mer eller?


KONICHIWA! :)

Har legat hemma hela dagen idag. Har dragit på mig en ny förkylning.. IGEN! -.- Dumma dumma vita blodkroppar! Rätt åt dom att dom är söndriga! Inte ens dom kan man lita på :(
Sov iaf till 3 och sen satt jag och kolla på Kenza&Tyra show och käkade sushi. När det började mörkna ute tog jag, mamma och snutt en mysig promenad. Behövde verkligen komma ut och få luft så det va skönt :)
Vi svängde även in på Netto och köpte lite saker. Jag köpte bl.a. lösnaglar på NETTO! :O Men dom kostade bara 29:- och var jätte fina! Jag tycker inte om dom vanliga man köper på typ kicks och åhléns ni vet? Dom är typ dyra och helt gulaktiga :s Ser inte så äkta ut... men dom här ser ut som sånna man går och gör på salong :D

När vi kom hem stack snutt :( och nu har jag och mamma kollat Mitt stora feta grekiska bröllop. Den är så himla rolig! :D Dessutom köpte jag både ostbågar och Riesen på Netto när vi va ute.. *tjock* haha :(
Ska nog kolla en film till nu!
Pusspuss♥


Snygga va?!


ONT I HALSEN OCH FÖRKYLD :(

Det märks verkligen att mitt immunförsvar är helt utslaget. Detta är nog den tredje förkylningen jag har på typ 1 månad.. .___.
Har riktigt ont i halsen, näsan rinner och jag tror jag har nyst typ 20 gånger idag. Minst. :(

Mamma kom iaf nyss hem med halstabletter och sushi till mig så nu känns det lite bättre iaf. Ska dock öppna för snutt som står utanför min port nu och sen ska han hjälpa mig med en skolarbete som ska redovisas imorgon. Sen däckar jag nog, råkade somna på datan innan .__. haha

Ciao♥

OUTFIT





• Tunika/klänning - Cubus
Kofta - Kappahl barn.. tror jag
Grå overknee strumpor - fått av mamma
Uggs - Scorett


EBBAS NYA HEADER


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


Vad tycker ni? :)


BILDER FRÅN DAGEN

Var ju i Hbg med älskling idag. Köpte inget men hade en super mysig dag! Vi gick runt och kollade i affärer, njöt av det fina vädret, åt god mat och åkte färjan till Danmark :)
Här kommer lite bilder;





Snutt på tåget påvägen dit


hahaha... vi hittade stolar som fanns i mini, medium och maxi!






naaw, snutt såg ut som en liten plutt i den stora stolen!


tagen med min mobil, rätt bra ändå :)


älsklingen på färjan


Så det var alla :) Fast å andra sidan måste ni se 3 till roliga bilder på oss två som vi tog på Familia förra tisdagen;







Hahaha!

Ajja, nu ska jag sova. Ska kanske till Hbg efter skolan med älskling imorgon igen, får se hur det blir :)
Godnatt iaf ♥


ME TODAY










• Brun skinnjacka - Cubus
Svart pälshalsduk - hittade i mammas garderob :p
Svarta torgvantar - h&m
Randig svart&vit kjol - h&m
Svarta strumpbyxor - Lidl.. haha
Gråa overknee strumpor - fått av mamma
Svarta boots med nitar - DinSko


HBG IMORGON

Nu ska jag sova. Börjar som vanligt kvart över 8 och då ska vi på någon föreläsning.. segt. Dock slutar vi 11 och sen ska jag till Hbg med min snutt och ha det mysigt hela dagen :) *längtar*
Ajja, sov gott ♥


NYKOMLINGAR I GARDEROBEN


Lite ljusare i verkligheten











Inte något speciellt som ni ser men ändå saker som man behöver :)
Usla bilder också btw.. togs nyss i mitt mörka rum med blixt haha :|


HEKTISK DAG

Förlåt att jag inte bloggat alls idag men har haft ett fullt schema. Fick t.o.m gå lite tidigare från skolan så jag kunde ta en buss till Åstorp 20 i 3.
Om ni undrar vad jag skulle göra i Åstorp så skulle jag faktiskt till min mammas jobb. Hon jobbar nämligen som lärare på en skola i Åstorp och i Hbg. När jag kom fram kände jag mig som en fisk på torra land... vilken håla! Förlåt till er Åstorps-bor men jag trivs inte på sånna ställen..
Och när jag kom fram till mammas skola blev jag antastad av massa killar som va typ 97: or - 95: or... -.- Som sa till MIN MAMMA att dom tyckte att jag va fin! Väldigt irriterande. Jag som inte ens tycker om barn ;) haha

Anyways så var det såklart inte mitt mål med Åstorps resan utan efter mamma hade slutat gav vi oss av till en natur doktor där typ.. typ som den medicin apan i lejonkungen :) haha nejmen, hon gjorde sån Zon-terapi under mina fötter och kom fram till en massa ställen jag har ont på. Och sen kollade hon mitt blod som inte alls såg bra ut. Mina röda blodkroppar satt ihopa som små feta larver fast dom ska va en och en, mina vita va fyra gånger för små, söndriga och där fanns typ bara 5 :| Sen simmade det runt en bakterie där, min tarmslemhinna (ööö?) va typ trasig också o.s.v. Alltså inget bra resultat så nu ska jag ta massa mediciner och får inte äta stekt mat.. farväl stekt lövbiff :( buuhuu!

Fick iaf belöning sen för jag och mamma stannade till på Familia på hemvägen där jag fick lasange :D mums! Och där det även blev liiite shopping (a)

Ikväll har jag chillat med mamma och snutt framför tv:n. Deperate housewives ikväll ju! :D love it!
Men nu ska jag fixa bilder på dagens köp, återkommer snarast! ♥

BTW

Bra kvällslåt innan jag somnar! Natti♥


Please don't let me go - Olly Murs


NÅGRA KLÄDER FATTIGARE

Hej :D

Idag har jag varit hos mormor och morfar, vi var faktiskt ute och gick i skogen. Skönt! Dessutom åt vi lax, potatis och mormor underbara gravlaxssås. Ni anar inte hur god den såsen är! :O Helt sjukt underbart god :D haha
Efter mormor och morfar åkte vi hem till snutt där vi lämnade lite av mina kläder.. kläder som jag egentligen tycker är fina men som jag inte använder helt enkelt så då tyckte jag att hans söta lillasyster som är två år yngre än mig och ungefär lika stor som mig kunde få dom. Hon kanske kan använda dom :)
Sen fick hans två små-syskon lite av mina gammla leksaker också. Håller ju som sagt på att rensa ut så det var skönt att bli av med det :)

Nu har jag precis tvättat av sminket, smort in ansiktet med brun utan sol, matat Daisy och satt sånt anti-mörka ringar runt ögonen medel runt ögonen och är helt klar för en god natts sömn :)
Så nu säger jag godnatt och så hörs vi imorgon! Puss♥


TRÖTTER...

Hej, förlåt att det varit så glest med blogginlägg på sistonne :(

Har varit vaken i typ en timme nu och borde ha fortsatt med min städning som jag påbörjade igår men har inte pallat, är så trött!
Så ist sitter jag här och lyssnar på musik och äter kakor .___. haha
Ajja, får väl ta tag i saken och göra det nu för ska till mormor och morfar sen och vill heslt va klar tills dess.. Wish me luck!
Puss ♥


GAAAH!

Skrev nyss ett as långt inlägg som bara försvann! Blir så irriterad när sånt händer -.-
Pallar inte skriva om allt det ikv för nu ska jag sova.
Men ni kan få en bild från idag



Jag idag.
Puss! ♥


GÅRDAGENS INKÖP


Uggs (Canada Snow) - Scorett


Vantar med päls - Stadium


Strumpbyxor med hjärtan - Lindex


Ljusrosa tunika - ginatricot


Jeans med dragkedjor - ginatricot
(köpte inte dom igår utan i förrgår på familia)


Stickade torgvantar - h&m


Ljusrosa/beige sjal - h&m
(köpte den förra veckan)

Så, det var nog allt :)


MALMÖ MED ÄLSKLING

Har varit i Malmö hela dagen med min älskling. Vi slutade ju 11 bägge två sen tog vi ett tåg dit och har spenderat resten av vår dag där shoppandes!
Bilder från dagen kommer nu, bilder på vad jag köpte får ni se imorgon :)










Lycklig!


hahaha...






This is love ♥














Åt lunch på Pizza Hut.. god pizza fast fett små och dyra, vi vart besvikna :(


Ser jag verkligen ut sådär? :O :(




lissen :( haha










Goa kagor!



Tack för dagen snutt! Älskar dig ♥


ERICAS NYA HEADER

Klar med Ericas header nu. Hon är tyvärr inte inne på msn så kan inte skicka den till henne. Hoppas dock att hon gillar den, annars får jag väl pilla vidare med den!
Vad tycker ni om den? :)


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


DAGENS OUTFIT



• Brun skinnjacka - Cubus
Brun mönstrad sjal - h&m
Brun/beige väska - h&m
Vit tunika - Sytt själv
Ljusa håliga jeans - BikBok
"Vita" "converse"... haha - DinSko


RSS 2.0