NYTT HALSBAND OCH NY HEADER

Sitter i soffan och svettas ihjäl. Klockan är kvart i 2 på natten och min mamma är kvar på jobbet... och hon jobbar som lärare? ;s Dessutom har inte hennes elever ens börjat skolan ännu...

Iaf, idag gick jag upp vid 11, mycket trött men var tvungen. Skulle ut på ett litet ärende. Väl hemma kollade jag på Twilight och New Moon för typ 14903450 gången och satt vid datan. Sen blev jag uttråkad och bestämde mig för att baka och använda mig av kokoset som min kära moder köpte här om dagen så jag bakade både chokladbollar och kokostoppar (som blev platta och utflutna så mer som kokoskakor haha..). När juli1 fick höra talas om kakorna kom hon hit och åt lite sen cyklade vi till stranden och badade eftersom det ösregnade. Mysigt, men kallt så när jag kom hem värmde jag mig med en väääldigt vaaarm och skön dusch :)
Efter duschen lagade jag mat till mig själv eftersom mamma inte är hemma, det blev klyftpotatis med stekt lövbiff, sås och sallad. Mycket gott! :)

Skulle iaf visa mitt nya jätte fina halsband som jag fick i förrgår av min fina snutt

Dålig lite suddig bild men det är ett hjärta i huld med massa små vita "diamanter" i. Jätte fint! :) Kedjan hör btw inte till, den hittade jag i en låda hemma.

Och sen kom jag även på att jag måste tacka Linda för den nya super fina header hon gjorde till mig igår eller när det var! Hon bytte även bakgrundsfärgen från skarpt rosa till lite ljusare lila. Tack till Linda iaf, kika in på hennes blogg och kolla hennes mästerverk hon skapar med sin kamera. En riktigt duktig fotograf det där! :)

Nu kom mamma hem iaf så nu ska jag sova. Natti♥

STEPHENIE MEYER

Jag har alltid tyckt om att läsa, ända sen jag var en liten knodd som julia hade uttryckt sig haha. Men aldrig någonsin har jag stött på en människa som skriver så bra som just Stephenie Meyer. Hon är helt fantastisk!
Hela den här månaden på ett ungefär har jag spenderat läsandes just hennes böcker. Jag har läst Om jag kunde drömma (twilight), När jag hör din röst (new moon), Ljudet av ditt hjärta (eclipse), Så länge vi båda andas (breaking dawn) och Bree Tanners andra liv (The short second life of Bree Tanner).
Den sistnämnda boken är väldigt kort berättelse som hänger ihop med den tredje boken i twilight-serien. Alltså Ljudet av ditt hjärta. För er som har sett filmen eller läst boken så kommer ni kanske ihåg att där är en flicka av dom nyfödda som ger upp som hette just Bree Tanner? Det är hennes korta vampyrliv den boken handlar om. Väldigt bra och faktiskt ganska sorglig :o Dock var den väldigt kort, bara 166 sidor :/ Lite tråkigt, men ändå en väldigt bra bok.
Men nu när jag har läst alla böckerna känner jag mig helt tom :( haha det finns inget kvar och jag känner mig helt typ deprimerad.. Usch. Dessutom dröjer det ju typ as länge innan Breaking dawn kommer ut på bio :( suck..
Ajja, jag ska läsa dom igen fast på engelska så jag har något att sysselsätta mig med under tiden :D haha
Och btw, Så länge vi båda andas (breaking dawn) var lätt bäst så jag längtar verkligen efter att se hur dom har lyckats med filmen!








Bäst!


VISSTE NI...

att hemorojdkräm är bra att använda under ögonen? Min mamma snackade om att hon skulle köpa det idag så undrade jag ju självklart varför och tydligen ska det ta bort påsar och svullnader under ögonen p.g.a att det har en sammandragande effekt.
Skulle nog tycka det var lite konstigt att sätta kräm för hemorrojder under ögonen men funkar det så varför inte? Undrar dock hur bra det egentligen är för ögonen och om det även hjälper mot mörka ringar för något som tog bort mörka ringar skulle jag definitivt behöva!


ETT KAKFAT FULLT MED SMYCKEN

Fick ett ljust rosa/lila dubblet kakfat i plats av min mormor som hon hade fått i posten och skulle slänga. Tyckte att jag kunde rädda det när jag ändå behövde något att lägga alla mina smycken på. Har visst samlat på mig rätt mycket smycken på sista tiden så har ingen stans att göra av alla nu och jag vill inte stoppa ner dom i burkar för då blir det så jobbigt när man har bråttom och man behöver typ ett halsband i ilfart så jag tyckte detta var en smart lösning :)


sött va? :D

LICENSE TO WED

Glömde berätta att jag nyss såg en as rolig film på tv med mammi som hette "License to wed". Någon som har sett den?
Den handlade typ om ett ungt par som skulle gifta sig men pastorn hade typ en kurs som dom var tvugna att klara av annars fick dom inte gifta sig i hans kyrka och så fick dom göra sånna konstiga saker, fett rolig! :D


REGNIG SÖNDAG

Klockan ringde kvart över 8 idag, ville bara lägga mig och dö. Shit vad trött jag var, kanske berodde på att jag då hade sovit ca 3-4 timmar. Sov nämligen över hos Handii i natt.

Igår kväll hade hon precis lagat mat när jag kom dit. Det blev klyftpotatis och rotfrukter gjorda i ugnen, grillat kött, sallad och brunsås. Mycket gott :)

MUMS!

Efter maten hoppade vi på hennes studsmatta, haha och sen satt vi vid datan medan vi väntade på att hennes päron skulle lägga sig och på att tv:n och soffan därmed skulle bli lediga. När dom väl lagt sig satte vi oss tillrätta med sprite, choklad och chips under täcken och filtar och kollade på först
"The house bunny"

älskar Anna Faris

och sen på typ någon konstig gammeldags cp film o.O haha kommer inte ens ihåg vad den heter...
Ajja, kom väl i säng kanske vid 2 och sen låg vi och snackade och skrattade i några timmar :)

Idag har jag varit på möte i Halmstad och sen hemma hos en familj som vi känner där. När vi kom hem var klockan typ 3 så jag satte igång och städa hos daisy, plocka ur diskstället (vi är en av dom sista familjerna i världen nämligen som inte har någon diskmaskin (Y) ) och ta ut soporna medan mamma städade lite. Sen kom mormor och morfar fast jag somnade med datorn i knät. Sjukt trött.
Nu ska jag försöka få igång min msn, internet laggar som vanligt... telia kan ta sitt mobila bredband och stoppa upp nånstans!
Over and out.


SUPER MEGA TRÖTT

Mamma väckte mig vid halv 12 idag när hon skulle åka till jobbet, hon började ju idag nu efter sommarlovet. Istället för att somna om när hon hade gått tog jag upp min bok och låg och läste en liten stund innan jag hoppade in i duschen. Trodde det skulle göra mig piggare men nix. Så istället för att fixa mig och bege mig utåt hamnade jag under mammas täcke i soffan tittandes på spiderman 2. Hade tänkt sätta igång 3an nu haha... fast så smsade van och frågade om jag vill följa med honom till hbg, hmm vill jag det? o.O Har inte så mycket pengar kvar nu och ska till Malmö på måndag med man1, ajja vi får se hur jag gör :)

Får kanske gå och fixa mig lite iaf.. blä. Orkar inte, jag vill bara lägga mig och sova :( fast ska inte göra det, behöver vända tbx mitt dygn. Har börjat somna vid 4,5 varje morgon och sen vaknar jag inte förrän vid tidigast 3 på eftermiddagen. Fett jobbigt faktiskt så jag ska försöka hålla mig vaken nu så att jag kan somna lite tidigare ikv :)

Nu ska jag sätta igång en ny film, puss!

FINA VÄNNER OCH SURT GODIS

Kom hem typ vid 3 idag, sov borta, och gick direkt och satte mig med datan framför tv:n. Satte igång "The hot chick" som är lite sådär mega rolig och satt och skrattade mig igenom hela filmen. Har ni inte sett den så tvingar jag härmed er att göra det :)
När den var slut satte jag igång spiderman 1 och glodde på den med mammi. Efter filmen fixade jag mig lite fort, slängde på mig svarta cykelshorts och en oversize stickad tröja och begav mig till man1 där även nicole var. Lite senare traskade vi och mötte Clar1 utanför koffes och gick och köpte godis. Resten av kvällen spenderade vi småpratandes och skrattandes på en bänk i stan. Mycket trevligt må jag säga.

Nu är jag dock hemma och sitter här ensam i mörkret i mitt rum och funderar på att kolla på en film, frågan är bara vilken.. hmm.. jag sitter även och käkar på lite surt godis och har ryck under mitt vänstra öga. En knepig grej som händer mig varje gång jag äter surt godis hehe.. Ni vet när en nerv kommer ikläm och det känns som ett litet mini-hjärta som bultar? Så känns det på ett ungefär o.O HIHI

Nu ska jag välja film, bye


CHILL'N

Mamma väckte mig 3 idag. But that's the price you've got to pay if you stay up all night I guess.. Fick stekt bacon med äggröra på sängen HEHE
Nu sitter jag med ett täcke och varm choklad i soffan och kollar på "Step up 2 - the streets" :) Älskar den filmen!

Är det inte väldigt kallt för att vara augusti btw? o.O Jag fryser här inne och det är fett dåligt väder.. ska det vara sånt här väder hela augusti? verkligen? suck...

Well well, åter till filmen! Ciao


SÖMNLÖS I ÄNGELHOLM

Jag kan inte sova. För ovanlighetens skull känns det nästan som nu för tiden -.-
Har inget att göra så kunde lika gärna slänga in ett litet inlägg. Har redan kollat på två filmer och känner att det kommer bli allt för sent om jag sätter igång en till (jag är hopplös nog att tro att jag kommer somna trots att jag ligger och bloggar, haha...). Jag har tittat på "I taket lyser stjärnorna" igen och "The perfect man" för första gången.
The perfect man var faktiskt super! Har ni sett den? :) Det är typ Hillary Duff, Heather Locklear och han Mr.Big från SATC som spelar i den. Awesome.

Mamma kom förresten hem idag. Inte för att ni antagligen ens vet om att hon varit borta eftersom jag suger på att uppdatera min blogg, my bad :(
Hon har iaf varit i soliga Australien nu i lite över 2 veckor. Eller aa, soliga och soliga, det är ju vinterhalvår där nu när det är sommarhalvår här. Fast... vinter kan man ju inte riktigt kalla det. Det är ungefär som en lite kallare och molnigare sommardag här i Sverige.
Anyways, hon har fixat en ny kompis till mig där borta. Vi mailar via facebook. Behöver faktiskt lite nya vänner känner jag och varför då inte i Australien? :D

Hmm... vad har ni mer missat? Jo just det! Jag ska börja på streetdance typ V.35 :) Det blir förhoppningsvis grymt förrutom att jag nog har lite svårigheter med koordinationsförmågan, haha..! Men det är ju fortfarande länge tills dess, right?
Och på fredag är det ljusfesten här i angel-holm, CAN'T WAIT!


Watch it!


HBG FESTIVALEN 2010

Hallå på er :)

Har haft en underbar helg nu när det har varit hbg festival och allt, spenderade både min torsdag och lördag där med underbara människor. Vi har bl.a. haft kul på tåget, åkt karuseller på tivolit, kollat både hoffmaestro och timbuktu som uppträdde på den stora scenen och massa annat :D
Hann inte se så mycket av hoffmaestro men timbuktu var kanon! Han är en riktigt skön snubbe.

Ni får iaf lite bilder från helgen;


hahah, jag och handii på tåget på vägen dit i torsdags


Amanda visar sin sexy sida på tåget ;)


Nicole sötis hahah :)


Man1 :D


hahahah, clar1 på tåget hem i lördags :)


she's a crazy bitch


hahah emma på tåget


RSS 2.0