SOV SÖTT :)

Nu ska jag dejta kudden några timmar, är äckligt trött!
Vi hörs imorgon, natti natti :)♥

DAGENS ROLIGASTE @ FACE...

måste ha varit denna gruppen;



HAHAHA x)
Handii tyckte att den passade mig....... mogen jag känner mig ._____+ haha

28/4-10

Today, I was back on track! :D

Haha, stressade som en maniac till skolan imorse för att komma i tid eftersom dom låser och det var np uppsatts skrivning i engelska idag. Varade i 1 timme och det gick nog rätt bra, kändes helt ok bra iaf :)
Efter np hade vi typ 3 timmars håla (:O första hålan i mitt liv typ haha) så jag, Erica och Bella stack till stan en stund. Efter lunch var det idrott men eftersom jag egentligen fortfarande är sjuk så fick jag sitta och titta på.

Efter skolan stack vi till Väla :) Var där ett tag med Bella, Erica, Parsa och Mensur fast dom skulle åka och jag kunde inte det för min mamma skulle komma senare och Mensur fick inte plats i bilen så vi stannade kvar :]
Efter en stund kom mamma för vi skulle byta en kofta till mig. Hon köpte en sån där rosa och grå baseball "jacka" till mig på Gina Tricot igår btw :D Min mammi är bäst♥ Dock köpte hon xs och ville ha den lite större så vi skulle byta den till en s idag men såklart fanns det inte på Väla utan bara inne i Hbg så hon fixar det till mig imorgon :)
Det blev iaf typ 4 vanliga baslinnen och sen åkte jag och Mensur med henne hem.

Ikväll har jag mest chillat med min stencoola moder som aldrig är elak, bara ärlig *host* haha och kollat efterlyst.
Ska dock kolla bdb lite nu, har massa vänner som lagt upp bilder med tanke på att jag aldrig kollar det längre typ .__+
Puss så länge♥


BRB

Jag vet att jag är suk men måste bara ut och ta ett eller 2 bilder, HIHI brb :)
Pusspuss♥


IYAZ - SOLO IS STUCK ON REPLAY :)



Så skön låt :)

REALITY CHECK

Kollade igenom lite old pic's och insåg att jag har lagt på hullet riktigt ordentligt på ca 1 år. Bli inte sura nu, jag vet mycket väl om att jag inte är tjock nu heller. Jag är normal, som alla andra men på något sätt tyckte jag ändå bättre om mig själv innan... tror jag o.O


Får inte plats med mina bröst i den klänningen längre ;( eller aa dom håller på att trilla ut ._.


Ingen röv och inga höfter (kanske inte så bra då.. haha) men framförallt inga KEBABER ;(


Inte så snyggt att jag var helt plattkanske.. men magen liksom, helt platt med höftben som stack ut<3

Och här är en rätt nytagen bild, kanske inte ser så mycket men det är iaf väldigt mycket skillnad


Mer mage ;( *cut* haha, mer rumpa och bröst :) och ja, mer former..

Vilket tycker ni är snyggast?

ECLIPSE TRAILER

Har nog lagt upp den innan, fast det va en sån liten dålig isf så här har ni den riktiga :)



Jag längtar!

JOEL KINNAMAN, FOR M&Q

Om det är någon som har missat Joel Kinnaman för M&Q så tycker jag synd om er.
Gick förbi affären igår och stannade till och var tvunget att dra efter andan när jag såg bilderna på Joel i skyltfönstren. Finns det någon snyggare, seriöst? :O







omg... *dregglar*


INFLUENSA?

Hallå hallå

Mormor och morfar hela dagen idag, fick en ny gammal cykel haha. Alltså en av mormors gammla fast den va ju ny för mig ;) dom hade fixat upp den lite och den vart faktiskt riktigt fin! :)
Kunde dock inte ta med den hem i vår lilla saab så dom får köra in den i stan nu i veckan.

Jag tror jag håller på att få influensa btw. Har ju varit lite sådär väldigt förkyld nu i några dagar men idag har jag även blivit öm överallt. Innan hade jag ont i skallen och så men nu har jag även ont utanpå skallen och typ på ryggen och armarna. Det gör liksom ont, eller känns... obekvämt när något rör en :S Mamma säger att det är influensa symptom så får se om jag kommer iväg till skolan imorgon .__+
Mitt immunförsvar SUGER åsna. Jag som var stolt för att jag varit i skolan utan att vara hemma sjuk 2 veckor i streck så kommer det igen -.- *suck*
Well well, I'll survive I guess.

Nu ska jag redigera bilder, hade!♥


Min nya cykel, GÖTT! :]

FREDAG, GÖTT! :D

Shena!

Skolan today. Ville inte dit eftersom jag mådde typ... skit imorse fast jag var duktig och släpade mig dit iaf :)
Vi hade webbdesign hela första lektionen och idag satt jag faktiskt på insidan om den låsta dörren *stolt* HEHE
Till skillnad från Liridon som stog och sparkade på dörren och ryckte i handtaget för han va sur haha... Dagens roligaste var när han sa till läraren när han väl va inne men skulle ut igen "om jag inte har lektion, ingen ska ha lektion!" HAHAH om du läser detta så; Liridon tror att han bestämmer fast så gör han inte det ;PpppPPp HIHIHI

Efter skolan har jag varit med Bella, Erica och Parsa. Nu har jag varit hemma en stund men ska ut en sväng i regnet var det tänkt :)
Hörs later!♥

GÖTT KÖTT

Bläää jag funderar på att sluta blogga helt ett tag. Ta en paus, uppdaterar ju ändå aldrig. Har varken tiden eller orken så det blir liksom inte av ändå. Ajja vi får se.

Imorse när jag vaknade hade jag dragit på mig världens förkylning som vart mixad med pollen allergi och ovanpå allt hade jag hostat hela natten så jag sov jätte dåligt så jag tänkte först skippa skolan. Sen kom jag på att vi hade genomgång i potenser på matten så fick rusa upp ur sängen alldeles för sent och fixa mig fort som tusan. Sen slängde jag mig på cykeln och cyklade som en galning och kom kanske 3-4 min för sent. Men då hade vår lärare låst dörren så jag fick inte komma in så jag missade genomgången iaf. Bra början på dagen (Y)
Efter lunch hade vi the Herminator, fast jag var typ täppt i hela huvudet så jag gick hem och sov. När jag vaknade mådde jag liiite bättre så fick släpa mig ut för att träffa man1 eftersom vi bestämt sen innan och vi aldrig ses annars.
Tillsammans käkade vi lite pommes på lindéns (mår alltid lika illa varje gång jag går därifrån, haha), sk8atde och spelade basket på socker. Inte så bra kanske med tanke på att vi nog bägge hade feber.. haha ._.
Efter ett tag kom Clara, Mensur och Van och höll oss sällskap. Jag fick t.o.m köra runt med Vans moppe på basketplanen ett tag :D HIHI
Jag och Clara hade vääääldigt roligt, vi föreställde oss nämligen Mensur i rosa trikåer HAHA...

Men nu har jag varit hemma ett bra tag, ätit, duschat och lite sånt. ska strax sova så säger godnatt nu♥

DAGEN I ORD

Skola
Övertrött
Hem
Sova
Ute och gå i regnet

Det var min dag, hur har er varit? :)

Nu ska jag sova ännu mer för sömn kan man aldrig få för mycket av. Godnatt och sov gott♥

I'M DANCING WITH TEARS IN MY EYES


When did i become such a hypocrite?
Double life, lies that you caught me in. 
Trust me i'm paying for it.
Who I am is not who I wanna be,
I'm such a tragedy.

förlåt..<3


DAGENS LÅT


SÄGER GODNATT NU

... fast sen sitter jag uppe iaf ;PppPPPp

hahaha, pallar inte alla dom grupperna på face. Garvar lika mycket åt varje x)
Men nu är det slut på det roliga, orkar inte plugga mer heller. Måste få sova har ju ändå gjort klart mitt tal till svenskan så är rätt nöjd :)
Godnatt alla sötisar♥


STOKKI OCH JONAS



HAHAHA♥

SÖNDAG = BLÄ.

Jag förstår inte hur fort tiden går, nu är det redan söndag igen. Det var ju nyss fredag för bövelen :(

Anyways, hann inte blogga igår. Kollade film hela dagen typ och sen var jag ute hela kvällen. När jag väl kom hem vart jag så trött så jag somnade nästan direkt.
Imorse vaknade jag vid 12 och satte mig och kollade på The Pacifier. Har nyss kollat färdigt och sitter och chillar i min säng.
Funderar på att ta tag i mitt plugg så att jag kan få gjort det någon gång. Skulle kännas kind of skönt att få det gjort. Ska nog inte till mormor och morfar idag men kanske sticker ut en liten stund ikväll. Vi får väl se hur det blir =)

Men nu ska jag nog plugga lite svenska så jag kan få bort den där ig-varningen ._.
Puss så länge♥

GOOOOOOOODNATT.

HIHIHI ska sova, är CPCPCPCP trööööött!
Nattinatti♥

INTE KUL.........................................!



Alltså.... inte ok :(

NOG INTE TRÖTT DÅ

Gókväll! :D HEHEHE

Skolan idag då, hade webbdesign. Vi sysslade med HTML koder. Tråååk ._. Slutade dock 11 så var hel ok ändå.
Efter skolan var jag men Erica, Bella och Parsa en stund och sen träffade jag även Johan en sväng tills jag skulle vara med Handii. Tillsammans gick vi på stan och snackade. Hon behövde nya skor och sen delade vi en pizza :)
Efter en stund kom Nellie och Stokki och joinade oss fast Nellie och Handii åkte hem rätt tidigt så jag och Stokki tog med oss Julii1 och gick till Kicks och Intersport. Senare stack hon och jag och Stokki satt kvar med Clara på källan. Resten av käll-tiden målade jag och Clara flower-power saker på en av väggarna där. Mycket kul faktiskt =)
När vi var klara där gick vi 3 med Van och Timme till vita räck för att checka läget. Där satt en massa folk och grillade så vi stannade där en stund och snackade med dom innan vi drog vidare till Clara och drack varm choklad. Har haft en mycket trevlig dag/kväll så tack så mycket! :) ...och tack Clara för att du slickade på mig♥


En fisk.


Min lillebror kan spela gitarr :] HEHE


Timme provade mina smycken.... :D


JAG HAR INGEN ANING?

Nu SkA jAg SoVa HIHIHI
NaTtI nAtTi♥


bild sen igår, innan blåtiran kom :]

UNDERBAR DAG... NOT

Nu ska jag whina igen, det är ju faktiskt torsdag så jag har rätt till det ;C

Matte hela förmiddagen, tro det eller ej men det gick faktiskt bra! :O
Efter lunch hade vi entreprenörskap med Herman................ ._. HEHE och efter skolan vart det utvecklingssamtal där Jan kom på tal så jag började nästan stortjuta inför både mamma och Herman, inte ok!
Efter utvecklingssamtalet bar det av till stan där Nellie, Julia, Amanda, Clara, Nicole och Elin stog och sålde hemmabakade kakor till förmån för barnen i Lussaka. Fick en hel påse kakor och bullar för endast 3:- HEHE I'm gonna get fat .__+ Galet att dom känade över 4000 på det idag dock o.O
Efter ett tag med dom gav jag mig av för att möta upp Stokki och Erica och tillsammans gick vi till källan. Efter en stund där kom Handii och Gustav och joinade oss och resten av eftermiddagen spenderades tillsammans med dom på bl.a. Torstens. Mycket mysigt :)
När jag kom hem tog jag ett långt, varmt bad. Underbart!
Nu har jag kollat criminal minds men ska gå och undersöka min blåtira. Se om den blivit mindre. För nog har jag gått omkring med en blåtira idag, SNYKKT!
Pussiluss♥

GODNATT OCH SÅNT

Nu ska jag sova innan mitt huvud exploderar.
Är så sjukligt trött ._.
Godnatt♥

ONT I HELA MIG

Now I'm gonna whine.

Skolan idag. Hade idrott på eftermiddagen och vi spelade fotboll. Inte så bra för mig med tanke på att jag alltid lyckas få bollen i huvudet så fort där finns en boll med. Tror ni att jag fick bollen i huvudet? JADÅ! Rakt i ansiktet :)
Helt underbart också att det var stora biff Mensur som tog i allt vad han hade och satte bollen rakt i ansiktet på mig, F1 SKÖNT alltså!.................. kändes ungefär som om hela mitt ansikte mosades och jag sprang in på toan lagom fort innan jag fick näsblod (Y) min läpp sprack också lite och bägge läpparna svullnade upp så jag såg ut som Kissie 2 ._.
Nu har jag två blodiga läppar och väldigt ont i skallen + ont under högra ögat. Skulle inte förvåna mig om det dyker upp en snygg blåtira där, GÖTT! =)
Arg som ett bi blev jag också. Fast jag vet att det inte var hans fel, det var ju liksom inte med flit, så blev jag så himmla förbannad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen och betedde mig som en riktigt bitch när han försökte be om ursäkt. Kunde liksom inte hjälpa det. Det går inte att vara snäll och förlåtande när man har smärta i hela skallen.
Resten av den här dagen har varit allmänt deppig, ledsen, trött, kall och så har jag haft riktigt smärta i hela huvudet på alla håll och kanter. Underbar dag!
Enda som varit lite kul iaf idag va att jag va en stund på stan med Van och Timme.
För övrigt kommer det en till underbar dag imorgon. Matte hela förmiddagen, entreprenörskap hela eftermiddagen och sen utvecklingssamtal dirr efter skolan, hur kan man inte älska det liksom?! :D YES! ._____+
Nu ska jag äta, puss♥


ÅNGRADE MIG LITTA

Kände hur trött jag var och insåg att jag inte pallar snacka mer skype idag. Ska sova nu. Som en stock. Som en stock som nästan blev spottad på av en hooligan idag btw :O
Haha glömde ju berätta det men när vi va ute på stan innan idag så kom det några Hammarby fans som gick och skrek sånna Hammarby ramsor så skrek jag ÄNGELHOOOLM till dom så försökte en av dom spotta på mig ;( *snyft* HAHA

Nej, alltför trött nu. Godnatt :)♥


Old pic

SUNNY DAY

Skolan today, fett varmt och skönt i solen i rökrutan så satt där hela eftermiddagen och pluggade med Isabel, Erica, Mensur och liridon :)
Efter skolan stack jag hem, lämnade lite stuff och gick ut och mötte upp Rebecca och Issi. Vi stog och snackade en stund och sen bar det av till källan . Efter ett tag bestämde jag, Julia och Nellie oss för att gå och käka pizza så Stokki hängde på. Mätta och belåtna gav vi oss ut på stan igen där det var fullt med stockholmare eftersom det var match mellan ÄFF och Hammarby ikväll.
Stokki sa att jag fick en 20:a om jag sprang rakt igen en hög 08:or och skrek "HEJJA ÄNGELHOOOOOLM" och typ räckte fingret o.O ja kom tillbaka när jag vill dö typ.... hahah
Anyways så har vi iaf varit på ip hela kvällen och glott på matchen, fett gött att ÄFF vann med 3-2 ändå! :D
Och en annan sak som också f1 nice är att mina tröjor kom idag :D WIIE
Men nu ska jag snacka lite skype, HEHE♥

LÅNG DAG

Är riktigt asigt trött. Usch.

Skolan som vanligt idag, cyklade som en galning men kom ändå några min för sent. För ovanlighetens skull...
Vi slutade 11 och efter skolan gick jag en sväng på stan med Emma och Micca som jag inte träffat på alldeles för länge, mycket trevligt :)
Efter det gick jag hem och gjorde en spellista med riktigt röjmusik ;) haha jag lyckades få ihop nästan 200 låtar och fler ska det bli, GÖTT! :D
Senare ringde Van och sa att ha nstog utanför porten och när jag skulle gå ner och öppna kom han och Handii uppför trapporna och följde med mig upp en sväng där jag fixade mig lite och sen stack vi och Gustav ut på stan tillsammans i det fina vädret.
Efter ett litet tag skulle Van sticka och dansa så vi andra 3 köpte kakor och gick och satte och på en bänk vid ån och krängde, mysigt =)
Strax innan 7 rusade vi till Åhléns för att möta mamma där vi köpte ett par solbrillZ till mig (H) ni får kanske se dom imorgon och senare stack vi vidare och mötte upp Johan. Tillsammans har vi 4 haft en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Så tack för det.

Men nu måste jag sova. Godnatt♥


Härlig sommarbild på Handii & mig hängandes ut genom fönstret :)
Tagen förra sommaren och observera mina biffmuskler på benet HEHEHE *nöjd*

4 MÅNADER UTAN DIG.



Det känns som om du aldrig har funnits nu. Det känns som om du är en dröm, liksom något som aldrig varit verkligt, du är något i mitt minne som jag sträcker mig efter men så fort jag snuddar vid dig så försvinner du, liksom ut i tomma intet. Numera känns du liksom overklig...

Du sa att du skulle erövra världen. Helt seriöst tror jag att du hade klarat det, om du bara hade gett det en chans... och du sa att du var min storebror. Du sa att jag var din lillasyster. Men en storebror lämnar väl inte sin lillasyster bara sådär? Hur ska jag klara mig själv? På egen hand?

Jag fylls av panik, ångest och sorg så fort jag snuddar vid tanken på att du är borta. Ordet känns så konstigt i min mun och jag tänker att om jag känner såhär efter bara 4 månader hur ska jag då klara ett helt liv utan dig? Det går inte. Jag vill inte gå vidare utan dig, jag vägrar, men jag måste. Vi kommer ses igen. Det är jag säker på. 


♥ vi ses i paradiset ♥


ON HANDIIS IPHONE

Känns som om jag har skillZ eftersom jag klarar att skriva ett helt blogginlägg på en iPhone (H) haha Men whatever, efter mormor och morfar åkte vi inom tåstarp city och hämtade upp Handii som följde med oss hem :) När vi kom hem lämnade vi lite saker och sen tog vi min cykel och stack till stan där vi mötte upp typ Gustav, Sebbe, Adam m.fl. Resten av kvällen spenderade vi således ute med dom och lite annat trevligt folk. Träffade även på Julia och Rebecca som jag inte träffat på länge så det var mysigt :) Efter en rolig kväll ute följde vi sen med Gustav hem för att hämta Handiis cykel som stått där ett tag nu och sen bar det av hemmåt. Väl hemma krängde vi lite mackor och tvättade av sminket och nu ligger vi här i min systers rum som fortfarande är i Sthlm. Döda mig inte om du läser detta men vi bara sover här hehehe (a) Men nu är det dags att sova. Skola imorgon ju och jag är as trött. Tur man slutar 11 imorgon iaf och sen ska jag nog träffa Rebecca en stund och så måste jag köpa silverschampo hehehe :] Men vi hörd imorgon, natti :* och btw om ni undrar varför allt bara flyter på i en enda låg text är det för att det inte funkar med mellanrummen på iphonen :(

P.I

Anledningen till att jag hatar söndagar - Sitter för bövelen alltid fast i Stavershult och dessutom har jag alltid massa plugg som jag skjuter upp och sitter med stressad som ett svin på söndagarna. Jag vet att det är mitt eget fel men jag pallar inte ._.

I torsdags fick jag en IG-varning i svenskan så känner mig inte lite stressad över detta faktum. Men jag pallar liksom inte ta tag i det. Det känns lite som om mitt liv är en soptipp. Det känns som om jag sitter mitt i soptippen och bara kollar på röran men jag orkar inte resa mig och ta tag i saker. Jag bara sitter kvar och glor. Så känns hela mitt liv, skolan, städning av mitt rum, läxor, val och beslut som måste tas o.s.v.
Såhär har jag kännt ett bra tag tror jag men inte förrän det med Jan hände så bröt det loss. Jag har liksom lyckats hålla det instängt i en liten bur inom mig men den gick sönder och nu orkar jag inget längre. Det känns som om jag har gett upp. Jag känner mig trött, sliten och helt trasig.
Ovanpå allt känner jag mig ensam, alldeles väldigt ensam. Som om det inte finns någon att prata med. Jag har massa kompisar och jag vet att ni ställer upp allihop för ni är underbara, men vissa saker går inte att prata om av vissa anledningar.
Innan var jag rädd för att dö, nu tänker jag att det hade varit rätt skönt att somna och inte vakna upp igen, slippa alla problem, smita från besluten, läxorna, skolan, allt som trycker på som en tung börda på mina axlar. Jag är inte rädd längre när jag går ensam ute i mörkret om kvällarna för jag orkar inte bry mig om det skulle hända något. Nu låter det som om jag vill dö, jag låter som en emo men så är det inte riktigt... jag orkar bara inte. Fast jag är nog en liten emo innerst inne faktiskt tror jag..♥


Det är så lätt att sätta på ett leende varje dag, liksom tejpa ihop sig själv. Men vad händer när man kommer hem? Vad händer när man blir ensam? Då måste man ta bort tejpen och leendet försvinner. Man blir liksom trasig.

SÖNDAG

Har inte bloggat sen i torsdags, har inte haft tid.

I fredags var det skola till 11 sen åkte jag en sväng med Bella, Erica och Parsa i Parsas bil. Vi åkte bl.a. till Coop och köpte massa onyttigheter och sen bar det av till Kulltorp hem till Erica där vi satt på hennes uteplats i solen och krängde. Mycket mysigt.
Efter en trevlig eftermiddag där skjutsade dom hem mig och jag somnade vid datan. Sov tills Handii ringde och väckte mig och ville komma hit. När vi hade fixat oss lite stack vi ut en sväng med trevligt folk.

Lördagen bestod av att vakna sent, duscha, fixa sig lite och sen drog vi några stycken till grillplatsen vid reningsverket och där spenderades hela kvällen.

Idag vaknade jag vid halv 1 och nu sitter jag och sminkar mig. Jag och mammi ska snart åka till mormor och morfar.
Bloggar kanske lite därifrån men nu måste jag fortsätta med sminket, puss♥

Btw, mitt hår är fortfarande inte fixat, men vi ska nog köpa mer sånt slingmedel ist och göra fler slingor och sen får jag nog använda silverschampo och hoppas på att det blir snyggt :)

JAG SKA GRÅTA NU...

Min mamma köpte hårfärg här om dagen ju och så var min sån som man kan slinga det också så har jag värsta sett fram emot detta så färgade hon det nu ikväll........... nu är mitt hår gul/blondt randigt på vänstra halvan av skallen och typ mörk brunt med lite orange/röda slingor på höger sidan... Jag dör. Jag dör. Jag dör.
Jag har funderat på att raka av slingorna så det blir kala fläckar... eller åtminstonne gå med turban till skolan imorgon.. Men jag får väl överleva till på lördag då mamma har lovat att vi ska färga över det.

Så nu vill jag inte blogga mer, kan säga tack för dagen till min fina vän Stokki, haft en riktigt underbar dag (tills hår-katastrofen d.v.s) men nu ska jag gråta mig till söms, godnatt♥


Stokki fotade mig idag igen och här får ni beskåda en av bilderna :]
kolla Stokkis hemsida HÄR


SÅ HIMMLA TRÖTT

Jag sitter här nu i soffan, mätt och belåten och kollar efterlyst med mamma och så kommer det ett fall med en tjej som heter Emma som blivit misshandlat av sitt ex så svårt att hon inte kan gå utan rullstol, hon kan inte prata och inte äta. Helt hemskt att en person kan göra så. Jag förstår inte hur folk kan skada andra människor sådär mycket, hur kan man slå en perosn blodig? Hur kan man döda en person? :O Jag kan inte förstå det... o.O

Men nu är jag så sjukt trött så jag ska faktiskt gå och tvätta av mitt smink och sen ska jag sova, tidigt!
Så nu säger jag godnatt till er bloggläsare, blogg you tomorrow♥

SPRINGTIME :D

Halloj :)

Idag känner jag mig glad gladare gladast! Det har varit underbart vårväder, jag har haft roligt i skolan med mina underbart finfina vänner och jag har haft en mycket trevlig eftermiddag/kväll också =)
Jag har faktiskt trippat omkring i riktiga vårkläder idag ska jag be att få tala om z) Skulle egentligen tagit en dagens-outfit bild till er men pallade inte ._. haha Jag hade iaf strumpbyxor, min nya blommiga skjorta, vita tygskor, min bruna axelrems väska och min nya jeansjacka idag. Till detta hade jag en svart halsduk som jag snodde av min syster som inte är hemma (a) Blev ju lite kallt om halsen annars och jag hade ingen egen som matchade, väldigt viktigt you see :)

Skolan bestod idag av entreprenörskap hela förmiddagen och sen idrott på eftermiddagen. Dock har min kära moder smittat mig med sin förkylning (-.-) så jag kunde inte vara med. Erica och Bella skulle inte heller vara med så vi satt utanför friskis i solen och värmde oss samtidigt som vi lyssnade på musik, sjukt härligt!
Efter skolan skjutsade Parsa mig hem där jag slängde in en macka och sen stack jag iväg igen. Vart jag har varit får ni klura på ;)
För nu ska jag gå och käka, pusspuss♥


Bild tagen någon gång vid denna tiden på året år 2009 :)

HELT SLUT

*pust*
kan ju inte påstå att detta varit en ansträngande dag men ändå är jag helt slut i huvudet. Jag är faktiskt helt slut i hela mig.

Såg förresten även Wild Child och Ice Princess sen kom jag på nyss. Mycket bra filmer bägge två. Hade väl en sån där chick flick - filmdag idag haha :)
Men nu ska jag säga godnatt till min underbara vän Stokki på msn och sen ska jag sova.
Skola imorgon och är verkligen trött.
Så godnatt och sov så gott♥


Slänger med en soet bild på Handii & mig :)


LÄNGESEN SIST

Känns som om det var lite för längesen jag bloggade nu. Börjar ju tappa stinget ;(

Ajja, har ändå inte gjort så mycket dom senaste dagarna så det var inte så mycket att blogga om iaf.
Atm ligger jag och kollar på John Tucker Must Die. Riktigt bra film fast jag tycker att den är lite... sorglig? faktiskt o.O Haha, bara för att han är så himmla söt och så blir han värsta kär i henne och så krossar dom honom ;/ Snutte plutt hahaha........

Ska sätta igång med lite skolarbete senare I think och ska även försöka städa undan lite på mitt rum och sen om jag har tur så kan mamma färga mitt hår ikväll. Vi köpte hårfärg i söndags och jag vet inte riktigt vad vi tog för färg men det blev nog någon brun med lite rött och sen är där även så man kan göra slingor. Dock har jag ju väldigt mörkt hår så vet inte riktigt hur det kommer bli, men ljusare blir det nog iaf. Får bara hoppas på att det inte bli knall rött eller orange för det känner jag inte riktigt för ._.
Oh well, om vi färgar det så får ni säkert se bilder so don't worry ;)
Nu ska jag nog gå och käka lite, känner att magen är lite tom.
Blogg you later♥

GORGEOUS



Kolla vad jag hittade på H&M's sida idag. Såklart från the fabulous "The Garden Collection" som jag helt klart älskar. Men den var slutsåld och jag såg den inte i affären i Hbg när jag och mammi va där här om dagen så jag har pratat med mamma nu och vi har kommit överens om att jag ska sy något liknande med henne hjälp.
Tror ni jag klarar det? Självklart :)

Men nu ska jag sova, det finns ju trots allt en ny dag imorgon full med nya bestyr.
Ska nog till mormor och morfar och sen på kvällen ska jag kanske till Hbg med lite vänner för att kolla på Amanda, Micca, Linn, Van, Timme och Mike som ska dansa där vid 6. Måste ju hejja på! :)
Efter det ska jag nog till Handii.
Men godnatt på er pussgurkor♥


TACK... MEN NEJTACK!



Hmm... tempting? Eller inte.
Varför i hela fridens namn frågar man ens sånna dära dumma frågor. Är inte det rättså självklart att jag inte tänker sitta och flasha mig i någon cam (som jag inte ens har) eller skicka bilder på min kropp till någon äcklig random?! Det gör jag inte till någon!
Om jag nu är så fin snubben påstår, är jag inte då för fin för att sitta och visa mig som om jag vore white trash?
Men jag förstår pervona som skriver snusk-pm, jag menar dom kan väl inte få något irl så då får dom försöka bakom dataskärmen ist. Men sorry boys, här finns inget för er. Life's a bitch.

CLARITY, PEACE, SERENITY



I need some shelter of my own protection, baby
Need to be with myself in center
Clarity, peace, serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do

The path that I'm walkin', I must go alone
I must take the baby steps 'til I'm full grown
Fairy tales don't always have a happy ending, do they?

It's time to be a big girl now
And big girls don't cry.

BTW,

Snubben i Big Girls Don't Cry videon är ju sjuuukt het :O Helt seriöst så är han to die for snygg .__.









Milo Ventimiglia *dregglar* haha :')


MUSIK SOM SPELAS JUST NU

Här får ni lite tips på musik som jag lyssnar på hela tiden för tillfället :)


Hey, Soul Sister - Train



After Tonight - Justin Nozuka


About You Now - Miranda Cosgrove


Big Girls Don't Cry - Fergie
(lite lång men det är bara för att den kommer två gånger ._.)


If We Ever Meet Again - Timbaland ft. Katy Perry

FREDAGEN DEN 2/4

Tjennixen, rättså fint väder vi har idag! :D

Mamma kom in och väckte mig vid 12. Då låg jag, död som jag var, och drog mig till typ halv 1 då jag fick ett ryck och flög upp ur sängen och kastade mig in i duschen. kom på att jag hade bråttom hehe...
Resten av förmiddagen har gått åt till nödvändigheter och jag har nyss käkat frukost. Glömde ju totalt bort det i all yrhet o.O
Men nu måste jag stänga ner min data och pallra mig iväg. Ska träffa en kompis men vi hörs när jag kommer hem någon gång i kväll :)
Pusspuss♥

Hade en söt bild på mig om min lillebror här innan men eftersom att han är för söt *host* pussy * host* så var jag tvungen att ta bort den... :(


VARM, TRÖTT OCH SUR.

Så jag tänker öppna mitt fönster på vid gavel, liksom släppa in all kyla och sen tänker jag sova. Sova massor och föralltid.
Nåja, iaf tills imorgon då det är en ny dag och dags att ta nya tag, men ändå liksom... sov gott för det ska jag :D♥

DAGENS INKÖP

Varning för sjukt usla bilder! :O haha men pallade inte ta fina och har bara min mobil kamera ._.


Blå bikini (pallade bara fota överdelen + att den är mycket finare färg irl) Lindex
svart spets bh med rosett - H&M
Rosa små trosor (ljus ljus rosa irl) - ginatricot


Is-rosa tunika - Lindex


Kort jeansjacka - ginatricot


Höga shorts med fint knyt i midjan - ginatricot

Sådär, pallade inte lägga in allt så det blev bara en del av det.
Ville ju egentligen haft en liten söt skinnjacka men för att skilja mig lite från mängden valde jag en jeansjacka ist, dock i samma modell :)♥

STRESSIG DAG

Gick upp 10 imorse. BLÄ men ändå... ok.
Väl uppe fixade jag mig lite och sen åkte jag och mammi in till Hbg och mötte upp hennes kompis Daniella och hennes dotter Aurora. Så gick vi och fikade tillsammans och satt på ett jätte mysigt fik och pratade i flera timmar medans regnet öste ner utanför.
När det slutat regna skulle dom hem och vi skulle gå vidare på stan och kolla kläder. Jag handlade as mycket känns det som och bilder kommer sen :)
När vi väl var klara höll vi på att dö bägge två (eller kanske inte jag... men mamma haha) så vi åkte hem och så lagade mamma lite god mat som vi åt sittandes i soffan omringade av levande ljus och annat myspys.
Efter maten gick jag till Clara för att spendera min kväll där. Haft mycket trevligt och det tackar jag för! =)
Nu ska jag fixa in dom usla bilderna på dagens inköp från min mobil till datan, brb♥


TILL ANONYM

Ja jag känner mig jäkligt träffad. Jag är så ytlig så det finns ingen ytligare på vår planet och ja jag bortförklarar mig.
Kan du (som är feg nog att inte våga visa vem du är) gå och sluta kommentera på min blogg nu? Du har rätt så sluta gå in på min blogg. Jag är ju bara sååååååååååååååååååååååååå jäkla ytlig.

Och btw, jag bryr mig bara om mina bröst! Det är det viktigaste i mitt liv! Nej förresten, det är ju viktigare än mitt liv! JAG MÅSTE HA FETA SILIKON BRÖST ANNARS DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR JAAAAG! JAG ÄR JU YTLIG YTLIGT YTLIG! Akta er för Linneah Ytlig Dano, jag kanske sprutar in silikon på er överallt eller brytet kontakten med er om ni inte ser tillräckligt bra ut...!

NOW I'M GONNA DIE...



...för jag är sjukligt trött ._.
Vi hörs tomorrow, puss♥

LINNEAH TRÖTT :(

Fråga inte varför jag inte sover när jag är trött för det har jag inget svar på :]

Idag vaknade jag och Handii vid 3. Då satt jag vid datan medans hon fixade sig för jag palalde inte fixa mig. Skulle bara hem iaf.
Vid kanske 5 kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och jag hjälpte henne med lite idéer för hon håller på och designar söta klänningar/tunikor i fina tyger för fullt så höll vi på med det ett tag och så kollade vi på lite gammla inspelade avsnitt av Project Runway som inspiration :)
Efter ett tag bestämde vi oss för att vi skulle åka till coop och inhandla lite sushi men väl där så hade dom ingen sushi så jag köpte en räksallad ist.
När vi kom hem käkade jag min räksallad och så diskuterade vi lite om livet, haha.
Resten av kvällen har jag spenderat här framför min data. Men nu ska jag kolla underkläder på nätet haha puss så länge♥

RSS 2.0