JÄTTE DYRA, YADAYADAYADA

Skumläste nyss igenom Dessies blogg lite och fick syn på att hon som vanligt har shoppat massa nya prylar. Får dom aldrig nog? Det är liksom en kul grej att åka och shoppa och bara köpa det man verkligen vill ha. Det blir liksom roligt, men om man bara köper saker som man tycker halv-bra om varje dag bara för att man måste shoppa och för att man har pengar till det så sliter man ju ut det roliga?
Anyway så såg jag att hon hade köpt nya tights och skrev att dom va jätte dyra, kostade typ 500 kr.. blablablaaaaaa!
Dom kostade ju nog 500, hon ljuger alltid så varför skulle hon inte göra det denna gången? Säkert helt vanliga tights från Gina Tricot som hon "hatar" så mycket fast ändå handlar där typ varje dag :]
Dessutom, om dom nu kostade 500 kr, vem bryr sig? Helt ärligt? Spelar det någon roll vad som står på prislappen? Nej, det är ju hur plagget ser ut som spelar någon roll. Shit the same om man har köpt något billigt på second hand? Så länge det är snyggt så..
Jag har en bra idé till er materialister där ute som är "rika som troll" (enligt er själva iaf), låt era prislappar hänga kvar på kläderna så är det säkert ingen som missar hur mycket pengar ni spenderar på era sååå dyra kläder? :)
Skaffa stil istället, eller nej just det, det är inget man skaffar. Antingen har man det eller inte, uppdenbarligen har ni det inte, to bad ;)


Kommentarer



Vad heter du?
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Har du en blogg/hemsida?:


Skriv något fint här nedan:


RSS 2.0