LINNEAHDANO.DEVOTE.SE

Så det tog alltså inte så lång tid som jag hade förväntat mig att skaffa en ny blogg..
Numera hittar ni mig på linneahdano.devote.se!
Kan hända att jag kommer blogga här någon enstaka gång senare. Men min numera aktuella blogg är ändå
NY BLOGG?

Jag är så otroligt trött på min blogg, mina fula bilder och alla mina gamla inlägg. Så nu har jag beslutat mig för att jag ska skaffa en ny blogg. Har inte bestämt mig för om jag ska skaffa den här, på blogg.se eller om jag ska använda mig av något annat. T.ex. devote, improove me o.s.v.
I min nya blogg ska jag rikta mig mer åt mode-hållet än att bara sitta och skriva i exakt detalj vad jag gjort den dagen (boring!). Dessutom anser jag att alla modebloggar (nästan) är likadana. Alla har samma stil för det mesta och man mååste ha samma stil eller lika konstig för att kunna driva en bra modeblogg. Men mode handlar väl inte bara om att alla ska se likadana ut? Så jag ska försöka göra en som faller mig i smaken och med kläder som jag tycker om.
Ajja, ni får se mer hur den blir när jag startat den och fixat med hela designen o.s.v. Kan ta ett tag men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :)


LÄSARFRÅGA

En tjej som heter Amanda har skrivet den här kommentaren till mig "Hej:) hur är kängorna från la redoute i storlek? Om jag pendlar mellan 38 och 39 vilken storlek tycker du man ska ta då?:)"

Mina kängor är faktiskt ganska så stora. Dom var inte lika stora när dom var nya men nu när jag har använt dom ett tag har dom ju töjt sig som skinn gör så nu får jag lätt plats med tjocka varma raggisar i dom också. Om jag hade varit du hade jag sattsat på en 38, vill du ha tjocka strumpor i så kanske, kanske en 39 :)


RSS 2.0