DAGENS SÖTIS

Brukar inte lägga upp dagens sötis men var tvungen när jag hittade den här bilden


Naaaaw :')


BILDER SEN I LÖRDAGS












Jag bjuder på den..




















hahaha♥



Pallar inte fler nu haha och där är inte så många på mig för jag blir alltid mongo på alla sånna spontana bilder :|


GLEST MED INLÄGG

Jag vet att jag inte har bloggat på hela helgen men har haft fullt upp. Har knappt ens hunnit sitta vid datorn den här helgen.

I lördags vaknade jag rätt sen och sen blev det dusch, smink och sen rusa ut på stan och möta Julia och Clara för att köpa en present till mandis. På kvällen var vi på fin tjejmiddag hos henne och hade jätte mysigt :)

Igår vaknade jag vid 11 och sminkade mig lite fort. Sen bakade jag, lämnade kakorna på tings och åkte till ljusfabriken med mormor, morfar och mamma. Efter att ha varit där ett bra tag så köpte vi mat på donken och åkte hem och åt det. Sen blev det fika och vid kanske halv 5 kom Van hit. Sen blev det julskyltningen med honom och Mensur. Det va faktiskt inte så kul, vad gör man egentligen där? Och så var det fett kallt .__.
Mensur följde med mig hem och så kollade vi på Taken innan han cyklade hem i snöstormen. Fett bra film faktiskt!
Inatt fick jag feber och har typ inte sovit alls. Gick ändå upp och sminkade mig men höll på att svimma när jag skulle iväg så jag fick stanna hemma. Hatar att ha feber. Speciellt när man sover för jag drömmer alltid mardrömmar då. Jag drömde om massa spindlar imorse och va helt svettig när jag vaknade :| blä!
Resten av dagen har jag bara suttit under mitt täcke och frusit.

Nu ska jag fixa lite bilder från i lördags så ni får se, återkommer snart :)


Tack för tipset Michelle :)


FREDAG.

Så det blev ingen skola för mig idag heller. Jag vaknade vid 1 och hade 8 olästa meddelanden -.- Varför är det alltid så att det aldrig är någon som smsar en men när man ligger hemma sjuk och sover så smsar folk som galningar?

Fick nya filmer i brevlådan idag. Det var Till vildningarnas land, Broderier och En galen natt. Jag har just sett Till vildningarnas land och den va inge vidare bra faktiskt.. väldigt konstig och nästan lite sorglig och deppig :S Nu ska jag antingen se En galen natt eller en av dom jag laddade ner igår. Eller kanske laddar jag ner någon ny.. hmm.. några tips på bra filmer isf? :)


HEMBAKAD PIZZA OCH FILM

Ikväll har Mensur varit här. Han gjorde en egen vegetarisk pizza och jag måste säga att jag aldrig har ätit en hemmagjord pizza som jag riktigt gillat men den här smakade precis som en köpt! Nästan godare för botten var lite tjockare och mycket mjukare. Riktigt god! Fast han är ju förståss kock så ;)
T.o.m min mamma åt den och tyckte den var riktigt god och hon äter inte ens pizza haha :p

Under tiden började jag kolla på Knight and day som vi sen såg färdigt tillsammans när vi hade ätit. Mycket bra och rolig film faktiskt! Gillade den starkt :)
Efter filmen tog jag mig en dusch och sen kollade vi på The back-up plan som också var både bra och rolig :D
Nu har han precis cyklat hemåt och jag ska borsta tänderna och lägga mig snart. Har fortfarande migrän och funderar på om jag verkligen borde gå till skolan imorgon.. egentligen borde jag vila, kan inte missa lördag-kväll men vi ska baka och förbereda inför julskyltningen imorgon och jag känner att jag kanske behövs så får kanske släpa mig till skolan med migrän iaf imorgon bitti. Vi får väl se :)

Men nu ska jag borsta tänderna och sova, natti♥


Bild från i somras eftersom jag inte tycker om att lägga upp inlägg utan bild haha :p


FILMER PÅ G

Håller på att fixa lite filmer till min dator atm och det blev Knight and day, Inception, She's out of my league, The sorcerers apprentice och The back-up plan. Har ni sett någon av dom? :)










SNÖYRA

Åhh det har snöat jätte mycket inatt och idag och jag har migrän och får inte vara ute i det :(
Jag vill ut jag vill ut jag vill ut!

Som sagt vaknade jag med migrän imorse. Hade ont i huvudet redan igår kväll så förstog att det skulle komma smygandes mer och mer under natten .__. Så jag sov vidare till typ 20 i 12. Sen dess har jag suttit och kollat på Tyra Bank's show och gamla avsnitt av Top model.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. om jag ska kolla en film, kolla dom senaste två avsnitten av Ung och bortskämd som jag missat, om jag borde försöka hitta en klänning till Amandas tjejfest på lördag eller om jag ska rita på en t-shirt eftersom jag inte kom på något att rita igår kväll.
Haha börjar nog med klännings-letandet. Ni får se sen om jag hittar något fint :)
Puss♥


Såhär såg det ut utanför mitt fönster när jag vaknade så nu har det ju blivit ännu mer, myys! :)


DAGS FÖR LITE KREATIVITET

Har nyss kollat klar på Sex and the city 2 :)
Nu väntar jag på att mamma och Mensur ska komma hit och så länge hade jag tänkt vara lite kreativ och måla på en t-shirt. Köpte ju vanliga vita kill t-shirts för ett tag sen för att rita på men har inte fått tummarna loss. Men nu ska jag iaf göra det.
Kommer bild på den sen när den är klar :)


GODMORGON!

Hehe.. vaknade nyss. Skönt :)
Nu ska jag gå och kolla om vi har något att äta och sätta på en film. Tänker inte sminka mig idag och tänker inte gå ut över huvud taget.
Men brb♥


IDAG ÖNSKAR JAG MIG...








Lovely.


ÅHÅ, TRÖTT!

Idag har skolan varit lame och tråkig. Hela dagen.

Efter skolan cyklade jag hem och satte mig här, i soffan och satte igång en film. Det blev District 13 - Ultimatum. 2:an till den filmen vi såg igår alltså :)
Har nyss sett klart den och åh vad den var bra! Ännu bättre än den första filmen. Så sjukt grym alltså! ;o Se den!

Jag vill egentligen bara sova nu, har huvudvärk men nej jag ska på utvecklingssamtal kvart över 5 så måste hålla mig vaken. Är ändå ledig imorgon så kan sova då, skönt!
Nu ska jag kolla fb har inte gjort det på hela dagen :( hehe...


DISTRICT 13

Sådär, nu har vi kollat filmen. Blev top model innan iaf... haha
Men filmen var riktigt bra! Har ni sett den? Den handlar typ om en förort i Frankrike som kallas b13 och som där är murar runt omkring och där inne finns inga regler och inga lagar och alla bara dödar varandra. Dom är som inmurade vilda djur typ haha... djurassic park...! Nejmen typ. Men så är där en kille som vill ändra detta som sammarbetar med en polis typ och så ska dom stoppa en bomb också som ska döda hela b13 och alla som bor där så Frankrike slipper dom typ. Eller svårt att förklara men se den! :)


p.s den är på franska om ni ska se den. Bara så ni vet haha


MÅNDAG HELA TIDEN..

Är det bara jag som tycker att det känns som om det alltid är måndag? o.O

Haha... jag hade iaf en kul måndag idag :) Det var en helt ok skoldag och resten av dagen har jag varit med Handii. Vi har fikat på grafitti och gått runt på stan. Sen har vi även suttit i min soffa och garvat och nu har hon precis åkt hem. Hoppas att vi kan ses snart igen för det känns väldigt tråkigt att vi har glidit ifrån varandra :( Känns som om jag nästan inte har några kompisar längre, inte som jag umgås med iaf .___. Måste bli ändring på det!

Nu ska jag gå och göra kycklingsallad till mig och snutt som är på väg hit. Ikväll ska han, jag och mamma kolla District 13 som jag fick hem idag :) Brukar annars alltid kolla Top model på måndagar men det har blivit så mycket bitchande och tjaffs i det programmet nu så jag pallar inte se det haha...

Brb♥


Saknar oss :(


HAHAHA


SÖNDAG KVÄLL

Vart hos mormor och morfar idag ju. Vi gjorde typ inget, satt mest och pratade och åt haha.. På vägen hem stannade vi till inom nya Willis för att köpa lipsyl (glömde mitt hos mormor och morfar så va tvungen att köpa ett nytt haha) och lite sånt.
När vi kom hem var Mensur här och väntade så han fick följa med upp. Ikväll har vi kollat på And then came Polly som gick på tv. Har ni sett den? Fett rolig och pinsam haha x)

Imorgon ska jag va med Handii, fett längesen.
Men nu ska jag sova. Skolan börjar som vanligt kl 8:15 så det gäller att man kommer upp i tid .___.
Godnatt♥


ONT I HALSEN :(

Sådärja, nu har jag varit ute och sprungit/powerwalkat och ätit frukost. Dock fick jag så himla ont i halsen så jag kunde nästan inte andas utan så fort jag andades in så fick jag lock för öronen vilket resulterade i ont i käkarna och upp i huvudet :S cp...

Nu sitter jag och kollar på NYC prep. Haha patetiskt... har ni sett det? Ett gäng rika snobbungar som bråkar typ x)
Ska dock gå och byta om nu så vi kommer iväg .__.


GODMORGON!

Vaknade vid 10 och nu sitter jag och sminkar mig. Ska snart ge mig ut och springa en runda! :)
Sen blir det frukost och senare mormor och morfar. Ikväll kanske snutt kommer hit en stund och imorgon är det skola igen. Har nästan saknat skolan nu den här tråkiga helgen o.O haha eller nej kanske inte...

Men nu måste jag fortsätta sminka mig, bloggar sen. Puss!♥


VAD GÖR ALLA IKVÄLL?

Alltså... himla tråk-helg detta har varit!
Innan gick jag ut och fikade med Julia och Emma på eh typ vid 4 tiden. Dock fikade jag inget för jag hade inte käkat sen frukost så ville hellre äta än att fika. Där satt vi ett tag och pratade och sen kom Mensur. Tillsammans gick vi till acapulco och delade på en pizza. Efter det köpte vi på oss lite läsk och godis och sen gick vi hem till mig. Resten av kvällen har vi spenderat i soffan. Vi har kollat på Spiderwick. Dock skulle han träffa sina kompisar så han stack vid kvart i 10 och nu sitter jag här i soffan och tråkar med min dator och mamma har redan lagt sig.. hur tråkig kan den här helgen egentligen bli?! usch.

Imorgon ska jag försöka gå upp i tid sen ska jag fixa mig fort som attans och ge mig ut och springa innan frukost! Ni vet väl att det tydligen ska vara jätte effektivt att springa/powerwalka innan frukost? Så det ska jag testa på.
Sen blir det väl mormor och morfar som vanligt. Roligt slut på en rolig helg, eller vad säger ni? haha...


Fy vad jag saknar sommaren... :(


LÖRDAG OCH VAKEN TIDIGT

Jag vaknade faktiskt redan vid kvart i 11 idag, tidigt va? :O Haha det är iaf tidigt för att vara jag... men det va väl för att jag somnade vid 12 igår.
Dock har jag inte gått upp än utan ligger och kollar tv. Ska snart äta frukost och gå och duscha och sen får vi se vad som händer idag.

Vad ska ni göra idag? :)♥


LANVIN FÖR H&M


Vad tycker ni om kläderna som Lanvin har designat till h&m?
Jag gillar inte dom alls.. ganska fula och tråkiga färger och sen är det konstiga modeller på kläderna o.s.v. Dessutom är det dyrt! Jag menar, även om Lanvin är ett dyrt och fint märke så varför skulle man gå och handla en klänning på h&m för 1500:- som inte ens är så fin? Då kan man köpa en mycket snyggare någon annanstans för det priset. H&M är ju dessutom billiga och nu ska dom helt plötsligt börja sälja klänningar för 1500 helt plötsligt? Nej. Jag är besviken.








Lite av det från Lanvin som ni kommer kunna hitta i utvalda h&m butiker och på nätet. Gillar ni det? Där finns typ 3 saker jag tycker är fint .__. haha


TRÖTT OCH TRÅKIG FREDAG

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat nåt idag .___.

Skolan va ganska seg idag och det har snöat hela dagen. Dock har det inte varit sånt mysigt snöfall som lagt sig utan det har blåst och varit as kallt och det va typ snö blandat med regn och allt va bara helt blött! Fy!
Efter skolan gick jag hem, åt och sen gick jag och mamma till stan en sväng. Jag köpte en vit bh på H&M och sen blev det ett choklad på ica till ikväll (a) haha jag va ju tvungen att testa på det nya marabou chokladet vintervit!

Resten av kvällen har jag spenderat i soffan med mensur och mamma, dock har jag somnat typ 3 gånger jag är så himla trött i kväll så jag vet inte var jag ska ta vägen.
Nu har jag precis käkat och ska ta mina mediciner och sen tvätta av sminket. Sen blir det nog sängen för mig faktiskt. Lame fredags kväll... men vad ska man göra liksom?

Brb


Fin bh va? älskar den! :)


YAMAKASI OCH AKTIER

Hann tyvärr inte skriva mitt brev till pappa innan idag men jag gick ändå ut på stan och postade iväg ett par skor till Farsta och sen skickade jag tillbaka Prinsessan och grodan och When in Rome till Lovefilm.
Förhoppningsvis kommer det nya filmer snart, fast iof dom kommer väl på måndag I guess .___.
När vi hade postat klart (jag och mensur) gick vi hem till mig och käkade lite sallad haha :)
Resten av kvällen har vi spenderat framför tv:n med mamma. Vi kollade på den franska super grymma filmen Yamakasi. Älskar den! Och samtidigt gjorde jag lite aktie-research tills lektionen jag har imorgon eftermiddag.



Nu har Mensur precis gått och jag hade tänkt kasta mig i sängen för jag är nämligen döds trött! Men som tur är börjar jag inte förrän 9 imorgon, skönt!



Godnatt på er♥


SKÖN DAG :)

Min dag har faktiskt varit riktigt rolig idag, hur har er dag varit? :)

Redovisningen gick kanon och jag tror att vår grupp har en väldigt stor chans att vinna men det får vi inte reda på förrän i nästa vecka isf, man kan ju hoppas iaf! :D
Nu har jag precis kommit hem typ och såg att jag hade fått brev från pappa... det va på tiden för det va nog typ 4 månader sen jag skrev till honom sist .__. well well, ska försöka svara på det nu och sen ska jag se om jag kan skicka iväg det redan idag :)

Men nu ska jag äta och även plugga på aktier lite, måste kunna det tills imorgon!


Facelook today :)


REDO FÖR SÄNGEN

Nu har jag duschat, smort in mig, rakat benen och lite sånt. Skönt!
Men nu är jag riktigt trött. Skolan börjar 8:15 imorgon och vi fortsätter med hälsoprojektet som ska redovisas inför resten av 1orna (typ) på eftermiddagen.. *nervös*! Jag hatar att redovisa speciellt för sådär många :(
Men det ska väl gå bra I hope. Ska försöka att se lugn ut och inte göra massa rörelser hela tiden för då ser man nervös ut och sen ska jag inte skämmas heller för då blir jag röd i huvudet :| haha

Wish me luck och sov sött♥


SWEETNESS


Världens sötaste badrock!













Lite av allt fint som jag lagt i min love basket. Åhh jag önskar jag kunde köpa allt! :(


NU HAR JAG VARIT DUKTIG

Jag har precis lämnat in arbetet som ska lämnas in imorgon i samband med det hälsoprojektet vi har nu. Trodde inte att jag skulle få tummarna loss att göra det men nu gjorde jag det och lämnade in det iaf så creds till mig! :)

Har nyss sett Prinsessan och grodan. Känner mig lite smått besviken faktiskt.. den var rätt bra fast inte alls så som Disney filmer brukade vara, jag blir alltid så besviken när jag ser nya Disney filmer för dom är inte alls som dom där gamla :( well well, antar att man inte kan förvänta sig det.

Men nu är jag hungrig så nu ska jag äta! Brb


Jag idag=sliten!


WHEN IN ROME

Skolan idag till kvart i 3 och sen cyklade jag raka vägen hem därifrån. Väl hemma åt jag och nu har jag precis kolla filmen When in Rome som sög riktigt mycket! Helt seriöst, jag trodde ju att det skulle vara en bra film men den var verkligen usel :s Så himla löjlig..
Däremot var ju killen i filmen, Josh Duhamel, inte helt fel! haha

Nu ska jag sätta igång Prinsessan och grodan och plugga lite.
Bloggar sen, puss♥


Kass film... men visste ni att hon som spelar huvudrollen, Kristen Bell, är hon som pratar Gossip Girl rösten?


Josh Duhamel :)


SOV SÖTT MINA SÖTA LÄSARE

Nu ska jag sova, är riktigt trött och har en heldag imorgon trotts att vi slutar 11 på onsdagar egentligen bara för vi ska ha något himla tråkigt projektarbete -.- Störigt!
Vi ska samlas kvart över 8 i tingssalen alla 1or så det gäller att jag kommer upp imorgon bitti så jag inte kommer för sent. Pinsamt att dratta in där haha...

Men godnatt och sov sött och dröm om alla småkryp ni mött! :]♥


Bild från i somras


MY LOVE BASKET

Är nu med i en tävling hos Isabelle Strömberg där jag är med och tävlar om 500:- på Bubbleroom och har därför gjort en egen love basket, vill ni se min så klicka här :D

Har suttit och pillat ihop den as länge nu haha och har samtidigt kollat desperate housewives wich I love!
Hoppas att jag vinner! Har aldrig gjort det innan :( Fast det är kanske inte så konstigt, alltid så himla många som är med ju! -.- haha

Nu ska jag tvätta av sminket, brb♥


Jag idag när jag skulle träffa Van :) Och nej, mitt hår är inte lila det är bara konstiga färger på bilden...


BRR... KALLT!

Usch och fy vad kallt det har varit idag! Riktigt svinkallt! Dock har vi inte haft någon snö alls här i ängelholm ännu... är det bara vi som är snö-lösa? :(

Ajja, idag har jag varit i skolan, det var faktiskt roligt idag. Speciellt på eftermiddagen.
Efter skolan gick jag hem, åt och lite sånt och sen gick jag till stan och träffade Van :) Resten av kvällen har vi bara gått runt på stan. Han köpte en gullig mössa och jag köpte den jackan på H&M som jag visat er innan :D
Dock inte helt säker på att jag ska behålla den ännu men om jag känner mig själv rätt så kommer jag behålla den (a) haha

Nu har jag nyss käkat sushi (:D) och sitter i soffan med mamma och Mensur och kollar på i form med Anna anka. Man skulle kanske va med där... haha kiddN!
Kollar bara på det för att det inte finns något annat innan desperate hehe.. tycker inte om henne så mycket egentligen men aa.



Jackan jag köpte idag. Ni hittar den på H&M för 299:-. Billigt! :)


ORKAR KNAPPT BLOGGA

Har suttit och tänkt att jag ska skriva detta inlägget länge men jag har inte orkat haha jag är så himla trött idag kunde inte somna i natt .___.
Sitter här i soffan och lyssnar på My name is Inga -.- Hatar den låten men jag orkar inte ens byta... haha nejmen.

Idag har jag varit i skolan. Jag kom i tid imorse :D bra va? Resten av dagen har varit ganska kul faktiskt för att vara en måndag liksom.

Men nu ska jag nog se om jag orkar fixa en header till mig själv, jag ska verkligen försöka göra en denna gången! haha♥


Jag idag :)


TRÖTT SÖNDAG

Tjenixen

Inte haft tid att blogga idag för har spenderat min dag hos mormor och morfar. Av någon anledning är jag trött som ett as varenda söndag. Kan inte första varför.. eller kanske för att det är så mörkt hos mormor och morfar på vintern och för att vi inte gör något.. haha well well.

Kvällen har jag spenderat lite åt att fixa klart med Sevaras design (la in samma färdig-design som jag har och även hennes nya header). Det var kul för hon blev super nöjd dessutom är hon en jätte trevlig tjej! :D Inte alls kul att göra åt folk som är typ otrevliga och sen inte ens länkar en fast man har gjort det gratis och bett dom om det... så hon var en riktig liten sötboll! haha :)

Mensur har också varit här, min lille plutt Har ju inte varit med honom så mycket denna helgen så har saknat honom :(

Men nu ska jag strax sova, skola igen imorgon ju... .___. Kanske bloggar en gång till innan om jag orkar.
Puss annars♥


Mensur Shala♥


SEVARAS NYA HEADER

Jag vet att jag skulle pilla ihop en header till mig själv men jag gjorde en åt en söt tjej som heter Sevara ist :)


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Vad tycker ni? Hon har inte sett den själv ännu, tror ni hon kommer gilla den? Hope so! :)


SATURDAY NIGHT

Vad gör alla i kväll? Själv ska jag bara sitta hemma med mamma.

Igår kväll var roligt, vi kollade på The last song och idag såg vi Dear John. The last song var väldigt bra men lite sorglig och Dear John var ganska bra med väldigt deppig och sorglig hela filmen. Tycker inte så mycket om sånna filmer egentligen men denna va ändå helt ok liksom :)

Idag har jag inte gjort något över huvud taget. Kom i och för sig hem ganska sent, typ vid halv 5 och sen tog jag mig en dusch. Sen har jag typ haft hårinpackning, ansiktsmask, smort in ansiktet med BUS och lite sånt you know.

Nu ska jag försöka pilla ihop en header med gamla bilder (Y)
Ciao♥


Bilden togs typ i början av förra sommaren tror jag. Då var jag smal. ._.


FRIDAAAAY

Jösses, nu var det ju längesen jag bloggade... well well, har inte haft varken tid eller ork.
Som ni ser är här lite förändringar i designen, jag ska fixa den men jag pallar inte just nu dessutom har jag inga bilder till headern och ingen fantasi what so ever, så det får helt enkelt vänta.

Idag har jag varit i skolan, hände inget intressant precis som vanligt.
Efter skolan gick jag hem, satte mig i soffan chillade lite och sen städade jag hos Daisy. Ska börja göra det en gång i veckan nu hehe...

Nu har jag packat och sitter och väntar på att Bella ska komma hem sen ska mamma skjutsa mig dit och så ska hon, jag och Erica ha en myskväll och kolla film och sånt, ska försöka ta bilder! haha jag vet att jag är dålig på det men jag hatar verkligen min mobil kamera. Erica har dock en systemkamera så aa vi får se om det kommer bilder :)




Min lilla Daisy :)


COCO AVANT CHANEL

Sitter under ett täcke i soffan, stel och orörlig och kollar på Coco avant Chanel med mamma för tillfället.
Trodde att filmen skulle vara lite tråkig dels för att den är på franska och sen dels för att den verkade tråkig som bara handlade om hennes liv innan Chanel. Det va ju liksom efter Chanel det blev intressant. Men nej, den är faktiskt väldigt både bra och intressant.
Kan berätta mer sen när jag kollat färdigt vilket jag ska göra nu :)


JAG SKA BÖRJA LEVA SUNT!

Åh bloggade inte alls igår men hade verkligen världens sämsta dag ever! Kom hem vid 1 och mådde piss. Hade super ont i huvudet och trodde att jag höll på att då migrän så när vi skulle till mormor och morfar somnade jag ist så mamma fick åka utan mig. Sen sov jag hela kvällen också.. och när jag vaknade så hade jag fått nackspärr! :(
Sen fick jag sova med en sån nack-krage hela natten och halv sitta så jag har knappt sovit alls i natt. När jag vaknade imorse kunde jag knappt röra mig och va så trött så jag skippade skolan. Har sovit till 3 idag och nu sitter jag här i mammas säng och har super ont i hela mig. Har migrän idag också (Y)

Men jag har bestämt mig för att från och med nu ska jag bara äta typ sallader och sånt dessutom ska jag börja träna! Är så trött på dom extra kilona som jag lagt på mig på sista tiden så nu måste dom bort!!


När man sen hållt på ett tag kan man ju börja unna sig kanske ett glas läsk eller en rad choklad på en lördag.


MITT RUM ÄR ÄNTILGEN STÄDAT!

Före:


Här hade jag ändå städat rätt mycket ett tag innan...

Efter:





:D


TORSDAG KVÄLL

Vad gör ni i kväll? Själv chillar jag :]

Efter att jag hade städat hos Daisy, diskat undan lite och plockat undan mina saker i vardagsrummet så tog jag och mamma en ganska lång powerwalk. Riktigt skönt men det gjorde mig väldigt trött!
Ajja, duktigt av oss :]

Nu i kväll har jag bara suttit som en trött klump i soffan. Just atm kollar jag och mamma grannfejden (haha!) och väntar på att snutt ska komma hit :)
Vi ska kolla på Den magiska leksaksaffären som vi fick hem idag.
Någon som sett den? :)


BTW, GÅRDAGENS FYND

Innan jag städar hennes bur så måste jag ju visa vad jag köpte i dk igår!


Second hand - ska dock göra dom betydligt kortare


Second hand


Second hand


Second hand - mega enorm tröja, ser typ inte vad det är på bilden men ska sy om den till en mys-kofta :)


CHIC tidining, mys-sockor, rosa hörlurar, två ringar, örhängen och en ögonmask

Och sen lovade jag ju en bild på min jacka också som jag köpte i tisdags


Också second hand

Innan har jag tyckt det var lite äckligt att handla någon annans gamla kläder, men inte nu längre. Det är ju helt sjukt vad bra saker man kan fynda hur billigt som helst! :D

Men nu, till Daisy!


REDAN TORSDAG?

Vad fort den här veckan har gått, redan torsdag liksom :S

Idag vaknade jag vid kvart över 12, skönt. Hittade 3 filmer som hade kommit i brevlådan :] Min syster jobbar ju på Lovefilm i gbg nu så vi är typ gratis medlemmar där nu ett tag. Så jag fixade min filmlista här om dagen, la in filmer och så och sen skickar dom filmerna på en gång. Jag la till dom i förrgår kväll sen skickade dom filmerna igår och nu har jag dom.
Har nyss kollat en av dom, New York minute. Har sett den innan och den är rätt löjlig men det va så längesen så jag va riktigt sugen på att se den faktiskt! Nu har jag Den magiska leksaksaffären och Coco chanel (typ) kvar. Sen så fort man skickar en film tbx så skickar dom ut en ny från ens lista, bra va?
Ska nog skicka new york minute redan idag så får jag säkert en ny imorgon :)

Funderar även på att traska till h&m och köpa denna jackan idag



Kostar bara 300:- och är ursnygg irl. Hmm... vad tycker ni?

Ajja, nu ska jag städa daisys bur :( blää.


TRÖTT TRÖTTARE TRÖTTAST

(Heter det så? :S)

Har varit uppe sen 8 idag .___. Jag och mamma har nyss käkat frulle framför tv:n och lite sånt. Nu ska jag börja sminka mig för idag ska vi till Danmark och gå runt där hela dagen, mys! :)
Men nu måste jag börja så vi kommer iväg, kommer kanske upp dagens outfit bilder sen, beroende på vad jag hittar för outfit idag :p haha

Puss så länge♥


SAKER JAG GLÖMT VISA

Här om dagen kom mamma hem med presenter till mig som jag glömt visa er men nu ska ni få se dom :)







Allt från Åhléns :) Åhh min mammi är så snäll!♥


JÖSSES VILKEN DAG!

Sorry att jag inte uppdaterade mer igår, men städade in i det sista och hann ändå inte klart :(:( Kan dock ha berott på att jag hittade typ 5 lådor till fulla med barnoms-saker som skulle sorteras.

Idag väckte mamma mig vid halv 11. Då blev det upp, sminka sig i ilfart och sen bar det iväg med henne och snutt till loppisen i vejby där vi lämnade allt vi rensat ut ur vår lilla 3a dom senaste veckorna. Det blev hela bagage utrymmet som blev proppfullt så loppisen blev nog glada :]
Sen skulle vi egentligen åkt hem men istället åkte vi vidare till Halmstad där vi käkade på en restaurang. Jag och snutt åt bakad potatis med räkröra, mums!
Sen åkte vi till en secondhand affär, minns inte vad den heter, som vart jätte stor med massa fina grejer! Jag hittade ett par riktigt snygga kängor som var bruna med snörning. Men dom var ganska så slitna och sen va det ena snöret trasigt så det behövdes bytas ut och därför köpte jag inte dom. Dom kostade nämligen 200:- vilket känns lite dyrt för så pass använda och slitna skor.. synd :( Wellwell, fick med mig en supersnygg höstjacka därifrån som även kan användas på vintern med en tjock tröja under! Den är grön med stor grå päls på luvan och väldigt stor. Dock inte för stor :)
Efter den secondhand affären åkte vi till nästa, myrorna. Där var inte lika bra urval alls, mest fula slitna illaluktande tantkläder från gamla tider.. haha
Fick dock med mig en super snygg väska därifrån. Den va svart och så var den i päls med gulddetaljer :p

Nu ska jag gå ner och hämta min jacka, den är nämligen nytvättad. Ska fota den imorgon när den är torr och väskan får ni se nu :)


Bilden ger den ingen rättivsa... den är mycket snyggare i verkligheten!
Dessutom ska jag sätta på en lång rem så jag slipper bära den på en axel :)


Men nu till tvättstugan! Brb♥


VÄRLDENS SÄMSTA UPPDATERING

Usch, jag har inte bloggat sen i torsdags... :(
Men jag har typ inte varit hemma på hela helgen. Hade väldigt mycket att göra hela fredagen, stressade som en liten duracell-kanin hela dagen och sen var jag inte hemma på kvällen. På lördagen kom jag hem rätt sent, hjälpte mamma sortera kläder och sen stack jag till Alexandra och kom inte hem förrän vid 2 på natten.
Sen igår var vi hos mormor och morfar hela dagen och kvällen spenderades i soffan med snutt och mamma kollades på Mary Poppins och City Slickers II :)
Med andra ord har jag inte suttit vid datorn på hela helgen.
Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera regelbundet :)

Har nyss duschat för jag va jätte kletig... haha!
Jag hade nämligen precis käkat frulle så skulle jag ta mina mediciner och när jag skulle ta den som man ska dricka så skulle jag skaka den först så exploderade den typ så det sprutade gult, äckligt, illaluktande klet i hela vardagsrummet och på min datorväska, i mitt ansikte, i mitt hår, på mina kläder och... usch!
Wellwell, nu är jag iaf ren igen och min fina mamma torkade upp efter mig (a)

Idag ska jag spendera min dag i mitt rum. Jag ska storstäda det och sätta upp lite saker som en hylla, en klocka o.s.v. :)
Bloggar iaf mer senare, puss!♥


RSS 2.0