ÄVENTYR EN LÖRDAG

Vaknade brevid nellie i hennes stuga imorse av nellie själv som yrade om att vi va tvugna att åka. Då packade jag ihop mina saker så bar det av in till Ä-holm för nellie skulle ta tåget härifrån till hbg och sen vidare till Älmhult.
Dock missade hon tåget härifrån så vi fick åka till hbg och lämna henne. Men det var ändå helt ok eftersom jag fick sitta där bak i bilen och mysa med hennes två hundar ;)

Kom iaf nyss hem och har käkat lite sen frulle. Ska snart diska och sen fixa mig så får vi se vad som händer senare :)

Puss så länge♥

PIZZA PÅ G

Tjäää :)

Satte nyss in en pizza i ugnen, kände att jag var lite hungrig nu. Har ju trots allt inte käkat något idag ._.
Senare ikväll ska jag nog ut och käka på Simon's och sen ska jag hem till Nellie och sova där :) Sweet

Men nu ska jag klicka in mig på blocket och kolla efter mobiler, kanske finns någon billig och bra där HEHE vill egentligen ha den nya sony ericsson mobilen men vi får välla se vad jag kan hitta.

Ciao så länge gullisar :D♥


Vi kör på oldie pic :}

NY DESIGN

Vad tycks? :D

Jag tycker att den är rätt fin faktiskt! Tog en sån färdig gratisdesign och sen ändrade jag bara den lite själv :) Så denna får det vara ett tag nu framöver. Ska börja blogga igen för nu känner jag att suget börjat komma tbx, GÖTT!

Fast ska inte blogga mer nu, klockan är lix 3 så blogg you tomorrow♥


DET ÄR INTE LÄTT ALLTSÅ

Bläää jag har slutat blogga. Som om ni inte märkt det haha .___+ Nejmen jag liksom.. har inget att skriva om längre och dessutom sitter jag aldrig vid datan heller. Men nu kände jag att jag hade lust att skriva ett litet inlägg :)

Vad händer egentligen nu för tiden? Känner mig isolerad :O
Själv sitter jag och kollar på sånt behind the scenes av Sex And The City 2 med Sophie Fahrman eller vad hon heter haha. Jag ska såå gå och kolla på den filmen på bion! LÄTT!

Hmm... vad har mer hänt i mitt liv...? o.O Inte så mycket kanske.. eller jo, jag försöker hitta sponsorer som vill ge mig pengar för jag ska köpa en hund har jag bestämt! :D Det är så att någon dam med typ 30 papillion/phaléne hundar har tagit livet av sig och nu har hundarna inget hem så jag och mamma ska nog kolla på en liten phaléne hane imorgon som kostar 3000 så om du, min kära syster som numera är lite rik, läser detta så snälla söta rara betala liiiite? HEHE :]

Men nu ska jag gå och duscha, pusstja♥


Så ser phaléne ut om ni undrade :]

I'M BACK AGAIN

Pallade inte blogg igår och hade inte riktigt tid heller.
Det är nämligen så att efter skolan sysslar jag numera med vettiga saker (går iaf aldrig direkt hem efter skolan) och det är alltid sent när jag kommer hem och igår var jag bara så himmelens trött så jag pallade inte starta datan och skriva ett blogginlägg, I'm lat :]

Ikväll har jag varit med lite folk och kollat på dansshow. Trevligt? Jadå! Ska dit igen på torsdag för då ska min kära lillebror dansa så måste kolla :D
För övrigt är jag riktigt sjukligt trött och har fått ett brev från pappa idag. Det kändes väl sådär but life goes on. Ska nog sätta mig och skriva tillbaka imorgon och om min nyfikna syster, som numera är storstadsbo och har lämnat mig i lilla tråkiga Ängelholm för att flytta till Sthlm, läser detta så är där ett till dig med.

Nu ska jag... hmm... göra något annat, HEHE♥

OBS! om ni undrar varför där är två av förra inlägget (som jag nyss såg, hehe) så vet jag inte riktigt varför.. o.O pallar bara inte fixa det :]


SOV UNDERBART GOTT, DET SKA JAG :]

Är cp trött så tänker sova som en stock nu några timmar :] UNDERBART!
Sov gott och dröm om mig ;)♥

JÖSSES AMALIA! :O

Det var ju nog inte längesen jag bloggade .___+

Yeye, vad ska man göra åt saken liksom? :]
Nu är jag iaf tbx, tur för er hehe ;)
Hänt massa kul i helgen som ni missat men som jag tyvärr inte orkar upprepa så ni får klara er utan info från min spännande helg.
Kom nyss hem och har tvättat av sminket och chillat en stund. Var ute och sk8ade med Julia, Clara och Amanda :) Liridon och Mensur var också där och kollade på och Stokki och Loft kom dit en stund med, mycket trevlig kväll.
Nu ska jag försöka ta mig in på bdb trots att mitt cp-lagg internet är grönt som vanligt -.- jag får sinne.
Men puss så länge♥


Ifall att ni har glömt hur jag ser ut :] haha

RSS 2.0