PAKET FRÅN NELLY :)

Fick ett paket från Nelly.com med mina nya skor här om dagen. Har dock inte haft tid att hämta dom förrän idag och påväg hem från coop kunde jag knappt bärga mig innan jag fick komma hem och öppna paketet haha.
Fick iaf dessa skönheterna för en billig peng eftersom det är rea där nu + fraktfritt :) Dock inte säker på att jag ska behålla dom vita skorna, vi får väl se :)

FYLLER PÅ GARDEROBEN


ginatricot


ginatricot


Ullared


Ullared


H&M


H&M
(färgen blev lite konstig på bilden)


Present :)


Rosa och svarta längst till vänster - ginatricot
Resten - Ullared


fram

bak
ginatricot


H&M


ginatricot


H&M


BikBok


DinSko

HTC DESIREEEE<3 :D

Btw, fick ju min efterlängtade mobil också förra veckan! :O:D
Det blev en htc desire som jag redan sagt och visat och den är mega super bra :) Hittills iaf ;) haha
Det tog ett tag för mig innan jag förstog mig på den men jag har börjat vänja mig nu. Haha, jag kan hitta saker bättre på den (även fast jag inte alls hittar vissa saker ibland...) och sen har jag lärt mig smsa snabbare :) Eller aa.. snabbare och snabbare, snabbare än vad jag smsade innan iaf för det var typ sloooowmoootiooon haha .__.
I'm not that hi-tec "/

Och bara för att jag tycker att den är så himmla fin så lägger jag upp bilden på den igen heheh


It's a beauty<3
Den hade dock varit snyggare med lite blingbling.. Eller vad säger ni? Skulle egentligen köpt diamanter och klistrat på hela den fast fick inte det för mamma eftersom den är helt ny och den var kind of dyr :( Kan kanske hitta något billigt skal till den som jag kan limma diamanter på ist :)
Diamonds really are a girls best friend you know ;)♥

BTW, GLÖMDE JU BERÄTTA! :O

Att jag har sett både SATC 2 och Eclipse på bio juuuueee! :O Åhh dom var underbaaaara!

SATC 2


2an var mycket bättre än 1an enligt mig. 1an innehöll väldigt mycket snygga kläder. Modet i den var utsökt medans kläderna i 2an var lite sådär.. Alltså det är klart att den innehöll en massa snygga kläder den med men där var även mycket som nästan såg lite... tantigt eller så ut o.O Men 2an var som sagt bättre. Den var bättre som en film liksom, den var as rolig :) Gå och se den!

Eclipse


Underbar film! Dock inte riktigt lika bra som de andra två tror jag inte... så lite lite besviken blev jag väl ._. Fast det var väl antagligen för att jag hade så mega höga förväntningar på den. Väldigt bra gjord, precis som dom andra två :) Fast jag tyckte det var väldigt tråkigt och synd att dom hade bytt ut hon som spelar "Victoria" i filmen. Ni vet hon med rött/orange hår som vill döda bella? Dom hade ju bytt ut henne mot en annan skådespelerska i den här filmen :s Tycker inte om när dom gör så...
Sen, utan att avslöja för mycket, så tycker jag nästan hon valde fel kille :O Jag tycker nog bättre om Jacob än Edward.. o.O Fast det är nog bara för att jag tycker om bruna varma killar haha :p Fast iofs... Bella och Edward hör liksom ihop.. Dom passar, men om det hade varit jag hade jag valt jake :]
Well well, jag älskade den iaf och det kommer ni säkert också göra så gå och se den! :D

VAD ÄR DET FÖR DAG? :S

Alltså, är det bara jag som inte alls kan hålla koll på vilken dag det är på sommarlovet? ;s
Fast det måste vara fredag imoron.. nej idag eller aa imorgon fast egentligen idag eftersom klockan är över 12.. hahha komplicerat .__.

Anyways, idag har jag varit på lågprisladan i boarp med mammi. Köpte lite småskit typ som ansiktsmasker, doftljus, body lotion som luktar underbart :) och lite sånt. Efter det skjutsade hon mig till tingstorget där jag övade på min runwaywalk (;)) med lite tjejer. Det är ju nämligen så att allas vår egen lilla designer ClaraFina Frisk Fisk Hansson har sytt en liten kollektion med lite afrikansk inspiration som ska visas imorgon på tingstorget klockan 6. Det är ju relax festival och så här i ä-holm :) Så jag och några andra fina tjejer ska vara modeller där imorgon, skit nervös men aa, ni borde komma dit och kolla iaf! :D Annars ska jag nog få tag på lite bilder (där kommer vara folk som fotar ofc) som ni kan få se :)

Nu sitter jag iaf här och förbereder mig med en ansiktsmask som luktar choklad och tänder mina nya doftljus som också luktar choklad, fab! Men nu har jag inte tid med detta mer, kanske kommer något till inlägg innan jag somnar :)♥

/Linneah

RSS 2.0